WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Kwietniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily, ja mam problem teraz jaki rozmiar kupić;p coś tam pomierzyłam, w sklepie się okaże czy mi dobrze wyszło ;)

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2017, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily :D hehe

Elka na pewno coś znajdziesz :)

Ja kupiłam sobie taki fajny, że jak mi cycki urosną o kolejny rozmiar, to będzie git! Bo takie elastyczne miseczki są:)

Ellka lubi tę wiadomość

• Totoro Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka, Emily polecam Wam stronkę z bielizną Kontri!

http://www.kontri.pl/pl-PL/segment/894/Bielizna_Biustonosze/fk_attribute_dict_5/439141/

Ja ostatnio pobiegalam po sklepach, obczailam rozmiary (co nie było łatwe przy moim 80E :/) i zamawiałam właśnie tu, wyszło mega taniej! Zamówiłam głównie biustonosze firmy gorteks, głębokie miseczki, porządne ramiączka i wybór rozmiarów i modeli jak nigdzie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 18:45

Ellka lubi tę wiadomość

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • myszkaka Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi biust w ogóle nie urósł.. Leciutko boli i tylko tyle. Może dlatego że cały czas biorę bromergon, zobaczymy jak odstawię za dwa tygodnie. Jednak myslalam,że będzie większy :-D

f2wli09k0vt5rkls.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaka wrote:
    A mi biust w ogóle nie urósł.. Leciutko boli i tylko tyle. Może dlatego że cały czas biorę bromergon, zobaczymy jak odstawię za dwa tygodnie. Jednak myslalam,że będzie większy :-D
    To Ty dalej Bromka bierzesz?? Mi dwóch lekarzy powiedziało kategorycznie że zaraz po wieści o ciąży muszę zejść z niego, i potem potwierdziła to 3 pani dr w szpitalu

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • myszkaka Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi właśnie lekarz powiedział że mam nie przestawać brać nawet jeśli zmienię lekarza, albo mi ktoś będzie mówił żeby nie brać, bo mam hiperprolaktynemię aktywną i nagły wzrost prolaktyny powoduje poronienia. Dopiero od 12tc mam odstawiać sukcesywnie. Zresztą czytałam że są dwie szkoły, jedni każą odstawiać, drudzy właśnie brać do 12tc. Po 4 miesiącach leczenia u tego lekarza zaszłam w ciążę, od razu mnie dobrze zdiagnozował i zlecił wszystkie badania, więc mam do niego zaufanie.

f2wli09k0vt5rkls.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszkaka ja nic nie biore a cycki male jak byly tak są ;p Są tylko jakby lekko spuchnięte. I tez mnie nie bolą, czasami tylko sutki wrazliwsze.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • myszkaka Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale i tak je smaruję bio oilem, łudzę się że jednak urosną :-D chociaż jak do mojej figury to myślę że mam proporcjonalne no ale fajnie zobaczyć jak to jest z większymi :-D

f2wli09k0vt5rkls.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę Wam tych nierosnacych piersi. U mnie jak to nazwał Mąż "armaty":-P

• hobbitka Koleżanka

Wysłany: 21 września 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny nadrobić Was to nie lada wyczyn

2nn3csqv5l584fov.png
  • hobbitka Koleżanka

Wysłany: 21 września 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos mi posta zezarlo w trakcie wysylania ehh a tyle się napisałam

2nn3csqv5l584fov.png
  • hobbitka Koleżanka

Wysłany: 21 września 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było mnie tylko 2 dni a tu tyle sie dzieje. Ja niestety przecholowałam we wtorek i odpokutowałam 2 dni bólami brzucha i nudnoscismi. Cały dzień w szkole pozniej zebranie u córki do wieczora. Chyba jestem za stara na takie wyprawy. Gratuluje mamusiom super udanych USG. Śliczne fotki. Co do stanika to ja niestety nie mogę zaoszczędzić na nich przed ciąża 75F

2nn3csqv5l584fov.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko błagam nie śmiejcie się ze mnie ;) ale do tej pory się w ogóle tym nie interesowałam. Gdzie kupie taki ciążowy elastyczny biustonosz? Czy w Waszych miastach są sklepy dla ciężarnych ( u mnie takich nie widziałam, ale też nie szukałam)? Czy w zwykłym bieliźnianym czy w sklepie dla niemowląt ? Dzięki za podpowiedzi ;)

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Myszka_Lena Ekspertka

Wysłany: 21 września 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie waga również bez zmian, brzuszek wciąż płaski :) W poniedziałek mam wizytę u lekarza, kolejne usg, już nie mogę się doczekać :-) macie już jakieś zachcianki?:)

ug37zbmhxq91lzcp.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Totoro, ciekawy link:) Ale jednak ja muszę poprzymierzać, bo rozmiar rozmiarowi nierówny;)

Znalazłam fajny sklep w galerii:D kupiłam tylko jeden, bo w drugim coś mi rozmiar nie pasował a innych nie było, a taki ładny był... Ale wiem gdzie będę chodzić jak coś:D

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca, nie wiem czy chodzi Ci o taki co myślę, ale ja sobie w pierwszej ciąży kupiłam takie bawełniane nieusztywniane na allegro. Elastyczne ale średnio podtrzymujące biust.

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam rozmiar 70a a w trakcie karmienia 70b :) i ja w ciazy nosilam zwykle staniki z H&M i potem do karmienia tez :)

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka_Lena wrote:
    U mnie waga również bez zmian, brzuszek wciąż płaski :) W poniedziałek mam wizytę u lekarza, kolejne usg, już nie mogę się doczekać :-) macie już jakieś zachcianki?:)
    Zachcianki....mnie bierze na wszystko co "męskie" fast foody, konkretne polskie jedzenie i wszystko co kwaśne i octowe, ostatnio na czasie są grzybki marynowane ;)
    Jednego dnia jem coś kilogramami, drugiego nie mogę na to patrzeć a sam zapach mnie odpycha...sama za sobą nie nadążam ;)

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie, żeby było ciekawiej, znowu pojawił się ból, od biodra przez pachwinę na udo:/ kuśtykam jak stara babcia;/

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Paatka Autorytet

Wysłany: 21 września 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też dziś jedna pachwina nie daje spokoju, więc cały dzień przeleżany...

04.2018 - ❤️👧
    04.2020 - ❤️👧
    08.2023 - 👼
    preg.png
‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ