Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Emily, ja mam problem teraz jaki rozmiar kupić;p coś tam pomierzyłam, w sklepie się okaże czy mi dobrze wyszło
-
nick nieaktualny
-
Ellka, Emily polecam Wam stronkę z bielizną Kontri!
http://www.kontri.pl/pl-PL/segment/894/Bielizna_Biustonosze/fk_attribute_dict_5/439141/
Ja ostatnio pobiegalam po sklepach, obczailam rozmiary (co nie było łatwe przy moim 80E) i zamawiałam właśnie tu, wyszło mega taniej! Zamówiłam głównie biustonosze firmy gorteks, głębokie miseczki, porządne ramiączka i wybór rozmiarów i modeli jak nigdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 18:45
Ellka lubi tę wiadomość
-
myszkaka wrote:A mi biust w ogóle nie urósł.. Leciutko boli i tylko tyle. Może dlatego że cały czas biorę bromergon, zobaczymy jak odstawię za dwa tygodnie. Jednak myslalam,że będzie większy
-
A mi właśnie lekarz powiedział że mam nie przestawać brać nawet jeśli zmienię lekarza, albo mi ktoś będzie mówił żeby nie brać, bo mam hiperprolaktynemię aktywną i nagły wzrost prolaktyny powoduje poronienia. Dopiero od 12tc mam odstawiać sukcesywnie. Zresztą czytałam że są dwie szkoły, jedni każą odstawiać, drudzy właśnie brać do 12tc. Po 4 miesiącach leczenia u tego lekarza zaszłam w ciążę, od razu mnie dobrze zdiagnozował i zlecił wszystkie badania, więc mam do niego zaufanie.
-
nick nieaktualny
-
Nie było mnie tylko 2 dni a tu tyle sie dzieje. Ja niestety przecholowałam we wtorek i odpokutowałam 2 dni bólami brzucha i nudnoscismi. Cały dzień w szkole pozniej zebranie u córki do wieczora. Chyba jestem za stara na takie wyprawy. Gratuluje mamusiom super udanych USG. Śliczne fotki. Co do stanika to ja niestety nie mogę zaoszczędzić na nich przed ciąża 75F
-
Tylko błagam nie śmiejcie się ze mnie
ale do tej pory się w ogóle tym nie interesowałam. Gdzie kupie taki ciążowy elastyczny biustonosz? Czy w Waszych miastach są sklepy dla ciężarnych ( u mnie takich nie widziałam, ale też nie szukałam)? Czy w zwykłym bieliźnianym czy w sklepie dla niemowląt ? Dzięki za podpowiedzi
-
Totoro, ciekawy link:) Ale jednak ja muszę poprzymierzać, bo rozmiar rozmiarowi nierówny;)
Znalazłam fajny sklep w galerii:D kupiłam tylko jeden, bo w drugim coś mi rozmiar nie pasował a innych nie było, a taki ładny był... Ale wiem gdzie będę chodzić jak coś
-
Tęskniąca, nie wiem czy chodzi Ci o taki co myślę, ale ja sobie w pierwszej ciąży kupiłam takie bawełniane nieusztywniane na allegro. Elastyczne ale średnio podtrzymujące biust.
-
nick nieaktualny
-
Myszka_Lena wrote:U mnie waga również bez zmian, brzuszek wciąż płaski
W poniedziałek mam wizytę u lekarza, kolejne usg, już nie mogę się doczekać
macie już jakieś zachcianki?
Jednego dnia jem coś kilogramami, drugiego nie mogę na to patrzeć a sam zapach mnie odpycha...sama za sobą nie nadążam
-
U mnie, żeby było ciekawiej, znowu pojawił się ból, od biodra przez pachwinę na udo:/ kuśtykam jak stara babcia;/