Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
hobbitka wrote:diekuje Wam za pocieszenie mamy nadzieje ze wszytko bedzie ok i dzidzius bedzie zdrowy
Na pewno bedzie wszystko dobrze. Ja duzo sie naczytalam na temat tych badan i ich nie zrobilam. Zreszta nikt w mojej rodzinie nie robil, a nasz dzieciaczek bedzie juz siodmy i wszyscy sa zdrowitrzeba byc dobrej mysli. A kiedy masz wizyte w PL?
hobbitka lubi tę wiadomość
-
Hobbitka z jakiej części pl jesteś? W razie czego mam super genetyka do polecenia z Lodzi.
Poczekaj na spokojnie na wyniki z krwi. W razie czego jest Nifty, które powie na 100% co się dzieje z maluszkiem. Trzyman kciuki zeby bylo wszystko dobrze!hobbitka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhobbitka wrote:a u nas do dupy
przeziernosc karkowa wyniosla 2,8 czyli troche ponad granice normy pobrali mi krew na pierwsze testy dostalismy skierowanie do kliniki gemetycznej na kolejne badania bardziej szczegolowe ryzyko wad genetycnych oceniono na 1:65
Lekarz ktory robil badanie nie bardo mi sie podobal sprzet mial tez taki sobie a niby Niemcy to taka Ameryka. Zadzwonilam do mojej Dr z Polski ktora prowadzila moje poprzednie ciaze umowilam sie na konsultacje i USG zobaczymy co ona powie. Mamy dola jak nigdy wczesniej i ryczec mi sie chce.
-
nick nieaktualny
-
hobbitka wrote:a u nas do dupy
przeziernosc karkowa wyniosla 2,8 czyli troche ponad granice normy pobrali mi krew na pierwsze testy dostalismy skierowanie do kliniki gemetycznej na kolejne badania bardziej szczegolowe ryzyko wad genetycnych oceniono na 1:65
Lekarz ktory robil badanie nie bardo mi sie podobal sprzet mial tez taki sobie a niby Niemcy to taka Ameryka. Zadzwonilam do mojej Dr z Polski ktora prowadzila moje poprzednie ciaze umowilam sie na konsultacje i USG zobaczymy co ona powie. Mamy dola jak nigdy wczesniej i ryczec mi sie chce.
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualny
-
edwarda20 wrote:Hobbitka z jakiej części pl jesteś? W razie czego mam super genetyka do polecenia z Lodzi.
Poczekaj na spokojnie na wyniki z krwi. W razie czego jest Nifty, które powie na 100% co się dzieje z maluszkiem. Trzyman kciuki zeby bylo wszystko dobrze!29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Hobbitka
te wyniki jeszcze o niczym nie świadczą. Czytałam o całej masie nienajlepszych wyników tych badań a dzieciaczki były zdrowe. Postaraj się być spokojna. Bardzo Ci współczuje tych emocji, ale z całego serca wierzę, że będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki. A kiedy masz wyniki badań z krwi ?
Ściskam mocno....hobbitka, Kate86 lubią tę wiadomość
-
Hobbitka moje 3 razy koleżanki tak miały i po amnopkunkcji wyszło że wszystko ok z dzieckiem, trzymamy kciuki bedzie ok.
-
edwarda20 wrote:Lech Dudarewicz
edwarda20 lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
-
edwarda20 wrote:Ja ide jutro ;p
. Razem z mężem byliśmy zachwyceni wizyta. Wszystko dokładnie tłumaczył, pokazywał.
Umowilas się do niego z polecenia swojego lekarza prowadzącego czy kogoś innego?29.09.2016 Aniołek (10 tc)
-
darika wrote:Ja na polowkowe też się do niego na pewno zapisze
. Razem z mężem byliśmy zachwyceni wizyta. Wszystko dokładnie tłumaczył, pokazywał.
Umowilas się do niego z polecenia swojego lekarza prowadzącego czy kogoś innego?
Rok temu kolezanka szukala lekarza i mi o nim opowiadala. Zapamiętalam. Moja gin wymienila kilku dobrych lekarzy od badan i miedzy innymi jego tez.
Ja na polowkowe tez na pewno.
-
acygan wrote:Na pewno bedzie wszystko dobrze. Ja duzo sie naczytalam na temat tych badan i ich nie zrobilam. Zreszta nikt w mojej rodzinie nie robil, a nasz dzieciaczek bedzie juz siodmy i wszyscy sa zdrowi
trzeba byc dobrej mysli. A kiedy masz wizyte w PL?
edwarda20 lubi tę wiadomość
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
edwarda20 wrote:Hobbitka z jakiej części pl jesteś? W razie czego mam super genetyka do polecenia z Lodzi.
Poczekaj na spokojnie na wyniki z krwi. W razie czego jest Nifty, które powie na 100% co się dzieje z maluszkiem. Trzyman kciuki zeby bylo wszystko dobrze!
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015