Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoptymistkaaa wrote:Właśnie przeczytałam, ze ciężarnym poleca się brzoskwinie, nektaryny i morele gdyż oprócz witamin zawierają wapń, żelazo i magnez oraz są źródłem potasu
Biorąc pod uwagę, iż jest sezon na te owoce to .... SMACZNEGO!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze nie wiem dokładnie na kiedy mam trermin, ani czy przyrost bety jest prawidłowy. Dopiero dziś się dowiedziałam, że będę mamą. W poniedziałek się zarejestruje do lekarza i wtedy będę wiedziała dokładnie na kiedy mam termin. Z moich obliczeń jednak wynika, że będzie to 4 kwietnia xD
A tak poza tym to witajcie wszystkie i postaram się udzielać jak najczęściej.Aliskaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:)
Muszę napisać na Waszym wątku bo po prostu czuję setyment do miesiąca Kwiecień. Jestem Kwietnowka 2017. Jednak mój synek uparł się,ze chce być z Maja i na świat przyszedł 01.05.2017:) a termin wg Belly i z om miałam na 28.04:)
Życzę wam cudownego czasu ciąży. Czasem tęsknię za tym pięknym stanem trzymam mocno kciuki za Was i za Wasze najwieksze skarby,ktorw macie pod swym sercem naprawdę nie czulam nigdy większej i bardziej zarliwej miłości niż do mojego synka.
Całuję :*Aliskaa, Klarysa lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Ja się obawiam, by ten mój (nie wiem czemu, ale od początku sądzę, że to będzie chłopiec) nie uparł się i nie był z marca.
A tak poza tym dziewczyny, to jakie badania wykonać i kiedy najlepiej do ginekologa? Lepiej iść już z jakimiś badaniami czy czekać aż on skieruje? -
Klarysa wrote:Ja się obawiam, by ten mój (nie wiem czemu, ale od początku sądzę, że to będzie chłopiec) nie uparł się i nie był z marca.
A tak poza tym dziewczyny, to jakie badania wykonać i kiedy najlepiej do ginekologa? Lepiej iść już z jakimiś badaniami czy czekać aż on skieruje?
-
No to nieśmiało ja sie witam wczoraj i dzis dwie blade krechy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f30c6d1157a.jpg
Ternin wychodzi jakos 10 kwietnia z owulacji z okresu 6 no chyba ze edytuje dlugosci cyklu to też 10 kwietnia.
A wiec poki gin noe pottwierdzi usg zostaje przy 10 kwietnia.
Witam się i zaraz was nadrobie.Aliskaa, Kinga. lubią tę wiadomość
-
A wiec co do lotu ja rezygnowalam w 1 trymestrze, w pierwszej ciąży nie wiedząc latalam sporo o dlugie loty niestety ja stracilam. Woec w drugiej coazy dopiwro w 2 trymestrze sie odwazylam poleciec.
Co do bicia serca ja widzialam bojace jiz w 5 tygodniu i 6 dniu.
Ale sa przypadki, iż do 8 tygodnia nie bije a jedna wszystko jest ok.
Ja bety nigdy nie robilam i cjyba nie bede poczekam do usg.
A i jestem z Warszawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 07:20
Aliskaa lubi tę wiadomość