Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Acygan nie boj sie wysmiania tylko jedz skoro az tak boli.
Pamietacie Verbene wczoraj urodzila przez CC chłopca 380 gram. Kacperek dzielnie walczy wiec kciuki się przydadza aby wszystko poszlo ok.
Elwira.eli lubi tę wiadomość
-
AJrin wrote:Acygan nie boj sie wysmiania tylko jedz skoro az tak boli.
Pamietacie Verbene wczoraj urodzila przez CC chłopca 380 gram. Kacperek dzielnie walczy wiec kciuki się przydadza aby wszystko poszlo ok. -
AJrin wrote:Acygan nie boj sie wysmiania tylko jedz skoro az tak boli.
Pamietacie Verbene wczoraj urodzila przez CC chłopca 380 gram. Kacperek dzielnie walczy wiec kciuki się przydadza aby wszystko poszlo ok. -
nick nieaktualny
-
Bol minal momentalnie a wystarczyla wizyta w toalecie. Obstawiam atak kolki jelitowej, nie zycze nikomu. Na szczescie w czwartek wizyta u mojej gin to jej opowiem co i jak, bo bol w kroczu zostal, wiec to juz raczej z innej przyczyny. Ale teraz przynajmniej spokojnie moge zmienic pozycje, podniesc noge, wczesniej maz z wanny mnie wyciagal a ja mu plakalam w rekaw
Jej jakie maleństwo, trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok. Co mówią lekarze?
Kachna duzy chlopak z niego -
nick nieaktualnyAJrin wrote:Acygan nie boj sie wysmiania tylko jedz skoro az tak boli.
Trzymam kciuki za maluszka, oby wszystko sie dobrze skonczylo
Sassy mi tez troche tego brakuje, ale jeszcze sobie odbijemy na pewno :p
A tak wgl nie wiem czy tylko ja zwróciłam uwage na to, ze cos dawno sie nie odzywala Agusia_pia?Sassy lubi tę wiadomość
-
Acygan cieszę się, że ustąpiło
Ale mną wstrzasnęła ta historia Verbeny. I jednocześnie wzruszyła. Czasem tyle narzeka się na służbę zdrowia, niekiedy brakuje mi zaufania do współczesnej medycyny, ale cholera, cieszę się, że żyjemy w czasach kiedy można uratować takie maleństwa.
Faktycznie, agusia_pia nie pisała nic ostatnio. Halo halo, proszę się zameldować!AJrin, Elwira.eli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny