Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
sweetmalenka wrote:dziekuje bo ja to zawsze takowe spale ;/
jak na złość byłam w 3 sklepach i w każdym białą czekoladę wykupili więc kupiłam karmelową, ale też spoko jest
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualny
-
Gosiczek wrote:Dziewczyny tak z ciekawości gdzie kupowałyście i ile płaciłyście za body kopertowe?
Dwie sztuki kupilam w lidlu w rozmiarze 56, wezme je do szpitala. Poza tymi mam doalownie moze ze 4 sztuki, ale po kims. Zreszta nowe ubranka kupuje od rozmiaru 68 i biore body przez glowe,przy wiekszym dziecku juz bedzie latwieja przynajmniej odwazniej
-
Jejku dziewczyny, ale miło się czyta, że czujecie jak Wasze maluszki się wiercą i rosną czekając aż się w końcu poznacie. Ja jestem mamą kwietniową 2017 i zajrzałam do Was na chwilę z pytaniem, ale jak Was poczytałam to wróciły wspomnienia kolek, zgagi (mi pomagało ciepłe mleko, a mała urodziła się z bardzo bujną czupryną mimo, że w przesądy nie wierzę
. Pamiętam, że też się chciałam nacieszyć każdą minutą ciąży, bo może już się więcej nie zdarzyć, że będę nosić małe życie w sobie i mimo, że 9 miesięcy bardzo szybko minęło to każdy kolejny mies. wydawał się jakby miał coraz więcej dni, a 9 to już chyba ponad 10000, tak nie mogłam się doczekać żeby poznać maluszka.
Zajrzałam do Was, ponieważ chciałam zapytać czy chciałybyście zerknąć okiem na ubranka po moim maluchu, zostawiam same ładne, zadbane rzeczy i chcę je oddać za niewielkie pieniądze. Może robicie wyprawkę, albo po prostu coś Wam wpadnie w oko. U nas lekarz się pomylił co do płci i najpierw kupiłam wyprawkę również dla chłopca (na pierwszy rok) wiec mam zarówno dla niej jak i dla niego. Jeśli chcecie, dajcie znać na priv.
Życzę dobrej nocy, mam nadzieję, że przespanej.Sassy lubi tę wiadomość
-
AlsMum wrote:Jejku dziewczyny, ale miło się czyta, że czujecie jak Wasze maluszki się wiercą i rosną czekając aż się w końcu poznacie. Ja jestem mamą kwietniową 2017 i zajrzałam do Was na chwilę z pytaniem, ale jak Was poczytałam to wróciły wspomnienia kolek, zgagi (mi pomagało ciepłe mleko, a mała urodziła się z bardzo bujną czupryną mimo, że w przesądy nie wierzę
. Pamiętam, że też się chciałam nacieszyć każdą minutą ciąży, bo może już się więcej nie zdarzyć, że będę nosić małe życie w sobie i mimo, że 9 miesięcy bardzo szybko minęło to każdy kolejny mies. wydawał się jakby miał coraz więcej dni, a 9 to już chyba ponad 10000, tak nie mogłam się doczekać żeby poznać maluszka.
Zajrzałam do Was, ponieważ chciałam zapytać czy chciałybyście zerknąć okiem na ubranka po moim maluchu, zostawiam same ładne, zadbane rzeczy i chcę je oddać za niewielkie pieniądze. Może robicie wyprawkę, albo po prostu coś Wam wpadnie w oko. U nas lekarz się pomylił co do płci i najpierw kupiłam wyprawkę również dla chłopca (na pierwszy rok) wiec mam zarówno dla niej jak i dla niego. Jeśli chcecie, dajcie znać na priv.
Życzę dobrej nocy, mam nadzieję, że przespanej.
Napisz do mnieStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
nick nieaktualny
-
AlsMum wrote:Jejku dziewczyny, ale miło się czyta, że czujecie jak Wasze maluszki się wiercą i rosną czekając aż się w końcu poznacie. Ja jestem mamą kwietniową 2017 i zajrzałam do Was na chwilę z pytaniem, ale jak Was poczytałam to wróciły wspomnienia kolek, zgagi (mi pomagało ciepłe mleko, a mała urodziła się z bardzo bujną czupryną mimo, że w przesądy nie wierzę
Życzę dobrej nocy, mam nadzieję, że przespanej.07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku