Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Co za dzień, ja też właśnie jadę na IP bo mam dziwne twardnienia brzucha mimo nospy forte i Scolpolanu
do tego cały dzień przeleżałam, tylko do toalety.
12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Hej kochane kiedys na poczatku sie przywitalam ale mialam malo czasu na forum. Takze wracam dopiero teraz
tp 18.04.18 synek TymekAliskaa, Totoro, Sassy, Halina90 lubią tę wiadomość
-
Gosiczek dobrze, że z dzidzia wszystko ok. I co zostałaś na obserwacji? Wiesz oni się pewnie boją, że w razie gdyby coś się stało to nie zostawili Cie tylko puścili do domu.
Mirabelcia trzymamy kciuki. Ja też miewam dni, że brzuch mi częściej twardnieje ale nie jest to w ogóle regularne więc się nie martwię. Daj koniecznie znać po badaniu.
Malyprosiaczek to pewnie cudny widok - ja jeszxze nie widziałam jak moja ssala.
A ja właśnie czuje jak moja córa się rozpycha. W ogóle coraz rzadziej czuje kopniaki a coraz więcej rozciągania i wypychania różnych części ciała. Chyba ma coraz mniej miejsca
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Gosiczek wrote:Ktg ok, szyjka zamknięta 4.1cm a każe zostać bo twierdzi ze brzuch w ciąży nie powinien boleć. Mówi że to może byc od zrozstow cc albo cos sie dzieje i jeszcze wyleciał do mnie z tekstem że obok leży Pani co w 24 tygodniu urodziła i dziecko już nie żyje
Mirabellka kciuki, by to nie było nic poważnego.
-
A ja jestem zła na kuriera z pocztexu... Cały dzień spędziłam w domu, a oczywiście dostałam awizo sms-em. A na Biurze Obsługi Klienta jak przedstawiłam sytuację to usłyszałam, że skoro kurier wysłał awizo to znaczy, że mnie nie było. No pełen profesjonalizm...
-
Z dzidzią jest ok, szyjka zamknięta, ale chyba się skróciła, ostatnio miała 3.8 a dziś 2.9 mm
powiedziałam o tym lekarzowi, a on na to, że to zależy od pomiaru, gdyby ktoś inny mierzył to mogłoby być więcej. Martwię się bardzo
12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
https://naforum.zapodaj.net/aa7c3714db10.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/5f5f5ab5ebf1.jpg.html
w linkach zdjecia broszurki co potrzebne do wyprawki w szpitalu i w domu, ktora przyszla mi z zamowieniem z hubiwordua i na ich stronie www zauwazylam ze rzeczy sa o kilanascie groszy tansze niz na allegrk
darika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy również po wizycie. Oliwierek ma 1200g
i lekarz stwierdził, że już jest z niego duży chłop
Paatka, Andzia123, Sylwiaa95, Sassy, Halina90, Elwira.eli, darika, Katy, Malyprosiaczek, gondi, AJrin, edwarda20, acygan, KaMiszka, Kassie, Aga78, Tęskniąca, jasmina6, tanith lubią tę wiadomość
-
Kinga. wrote:Super ze z dzieckiem, szyjką i skurczami wszystko ok. Co do jego testu, to aż ciśnie mi się odpowiedź, że jak tamto dziecko miało taką opiekę jak ty od początku wizyty u nich, to wcale mnie nie dziwi taki finał. Moja dobra rada (jeśli dzieje się coś za wcześnie, to lepiej jechać do szpitala wyspecjalizowanego w odbieraniu wcześniaków, a nie do najbliższego. Do najbliższego to można jechać jak ciąża jest donoszona.
Mirabellka kciuki, by to nie było nic poważnego.
Kinga tylko że ja mam do takiego szpitaa ponad 100km.
A więc tak ktg ok, szyjka 4.1cm zamknieta, z dzieciaczkiem ok, waży juz 742g a jestem w 24t6d. Strasznie mnie cieszy ta waga bo 4 tygodnie temu bylo tylko 300g i podejrzenie hipotrofiSassy, tanith lubią tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna