Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy wrote:Ja mam wizyty co 4 tygodnie, ale pozniej chyba beda co 2 tygodnie
Bylam u tej lekarki i przepisala mi Euthyrox bez problemu, nawet dala skierowanie do endo na cito i zaznaczyla, ze jestem w ciazy wiec moze uda sie dostac w miare realny termin
Zrobilam porównanie brzuszka i widac, ze jednak rośnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f66d3b0feee3.jpg
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Edwarda, zbijam piątkę. Poszłam spać o 3, obudziłam się o 6
Katy powodzenia na krzywej!
Ja ruchy czuję na całej, że tak powiem, wysokości brzucha. Jednocześnie pod linią majtek i pod żebrami. Mam nawet taką teorię, że Mała ułożona jest bańką do dołu, bo czuję codziennie czkawkę tuż nad łonemKaty, MaGo lubią tę wiadomość
-
Katy wrote:Teoretycznie tak, ale wiadomo jak to jest z tymi terminami..
Cukier na czczo 102Przez 20 min musialam lezec na kozetce u pielegniarek bo mi bylo tak niedobrze...teraz juz lepiej na szczrscie
Ja też już po wypiciu tej słodkiej mazi, żyła przebita i urosła śliwka przy łokciu, na widok tego mało nie padłam trupem!
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
nick nieaktualny
-
Juhu przyszło właśnie łóżeczko i przewijak
łóżeczka nie ruszam narazie bo ciężkie więc poczekam na Męża, ale przewijak rozpakowałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6759ed3ff348.jpgdarika, Sassy, Sylwiaa95, Aliskaa lubią tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
jasmina6 wrote:Katy żadne teoretycznie, jak nie dostaniesz takiego terminu jak Ci przysługuje prosisz o odpowiedź i odmowę pisemną podpisaną przez kierownika placówki, termin się znajdzie na 100%. Trzeba walczyć o swoje. A będąc rodzicem to już w ogóle, bo zbywają człowieka na każdym kroku.
Ja też już po wypiciu tej słodkiej mazi, żyła przebita i urosła śliwka przy łokciu, na widok tego mało nie padłam trupem!
No wlasnie niestety trzeba walczyc, a ja raczej sie do tego nie nadajeAle licze na to, ze uda mi sie dostac normalnie termin..
Ja mialam lacznie 3 pobrania bo jeszcze morfologia, ale tylko 2 sie udalo z jednej zyly, a ostatnie musialo byc juz z drugiej bo tamta sie nie nadawala
Ogolnie ta krzywa byla dla mnie koszmaremostatnie 15min siedzialam z reka przy ustach zeby nie zwymiotowac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 09:35
-
Andzia123 wrote:Kota już zajęła miejsce hahaha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3c3ee6da130.jpgto maine coon?
-
Katy wrote:No wlasnie niestety trzeba walczyc, a ja raczej sie do tego nie nadaje
Ale licze na to, ze uda mi sie dostac normalnie termin..
Ja mialam lacznie 3 pobrania bo jeszcze morfologia, ale tylko 2 sie udalo z jednej zyly, a ostatnie musialo byc juz z drugiej bo tamta sie nie nadawala
Ogolnie ta krzywa byla dla mnie koszmaremostatnie 15min siedzialam z reka przy ustach zeby nie zwymiotowac...
Dziewczyny w Rossmanie z kartą rossne jest trochę promocji m.in na niektóre produkty Hipp i Pampersy.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Ja też dobrze wspominam krzywą. 3 pobrania z kednej żyły i tylko w połowie poczułam się senna i nic poza tym
Co do bodziaków kopertowych ciężej dostać, a jak już to droższe. Mam z Lidla 2 pary i 4 pary z H&M bo teraz są w wyprzedaży za 30zł 2-pak
Marcel❤
-
darika wrote:Współczuję tego złego samopoczucia. Ja po glukozie byłam tylko śpiąca. No i u mnie 3 pobrania z jednej żyły bez problemu (podobno mam dobre żyły). A Ciebie chyba ciągle wymioty męczyły, dobrze pamiętam? Męczą Cie jeszcze?
Dziewczyny w Rossmanie z kartą rossne jest trochę promocji m.in na niektóre produkty Hipp i Pampersy.
No wlasnie niestety dalej meczaco prawda ostatnio wymiotowalam 3 dni temu, ale domyślam sie, ze i tak mi sie to moze jeszcze zdarzac
Pewnie tez dlatego ta krzywa tak ciezko przeszlam..
-
nick nieaktualnyTeż właśnie siedzę na krzywej ... pod koniec trochę mi się cofnęło ale nie zwymiotowałam ... teraz 2h czekania .
Glukoze pije się tylko raz ? Po godzinie nie trzeba ponownie pić ?
W 1 ciąży piłam 2 razy bo było coś nie tak ale mam nadzieję że teraz wystarczy raz -
Ja musze jechać jutro na pobranie krwi do badań na toksoplazmoze. Tak wczoraj sobie przeglądałam spis badań dla ciężarnej i zauważyłam, że w przypadku ujemnej tokso na początku trzeba to badanie powtórzyć. Mój lekarz chyba to przeoczył, bo na kartce mam, że najlepiej do 26 tyg. bodajże, u mnie już 29 (kolejny tydzień rozpoczęty ♡) a badania powtórnego nie zlecił... No nic - zlece sobie sama
-
Bodziaki kopertowe mam z Lidla, h&m, Zary oraz Escallante - polecam bardzo bo są robione z bawełny organicznej świetnej moim zdaniem jakości i w przystępnych cenach. W ogóle większość mam kopertowych
.
Katy a co Twój gin na te wymioty? Jakieś dodatkowe badania zlecił albo coś przepisał? Bo już kurde ten tydzień a Ciebie ciągle męczą...
Paulettaa - tylko raz się pije, potem tylko się krew pobiera.
Paatka ja też mam ujemne toxo więc też muszę się mojej gin zapytać o to bo nie wiedziałam że się powtarza.29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Paatka wrote:Ja musze jechać jutro na pobranie krwi do badań na toksoplazmoze. Tak wczoraj sobie przeglądałam spis badań dla ciężarnej i zauważyłam, że w przypadku ujemnej tokso na początku trzeba to badanie powtórzyć. Mój lekarz chyba to przeoczył, bo na kartce mam, że najlepiej do 26 tyg. bodajże, u mnie już 29 (kolejny tydzień rozpoczęty ♡) a badania powtórnego nie zlecił... No nic - zlece sobie sama
A jeżeli ktoś miał przechorowaną i są przeciwciała to też trzeba powtarzać?12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Siedzę na glukozie godzina juz minęła. Szybko leci kanapy mają wygodne. Wzięłam książkę to się przyjemnie siedzi.
Słodka ta glukoza ze w połowie zaczęło mnie gryźć w gardło, nie było tak źle jak myślałam jedyne co to okropny zapach miała