Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiczek wrote:Czy któraś wie co mogą oznaczać bóle brzucha ( coś jakby menstruacyjne lub skurczowe ciężko dokładnie określić) i do tego mega mdłości?
-
Paatka ja to nie mam pojęcia czy szkodliwe czy nie, raczej wątpie. To, że dzieciaczki słysza glowice i sie boją, to juz bardziej bym uwierzyla.
Na szczescie u mnie od początku nic sie nie dzieje, wiec ok, wiadomo gdyby cos bylo nie tak, to pewnie bym przelezala pod usg
Przyszły mi ciuszki z nexta, jakosc rewelacja, polecam: https://zapodaj.net/2bec37609273f.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 13:38
Sylwiaa95, darika, acygan lubią tę wiadomość
-
U mnie też ciąża prawidłowa wyniki wszystkie super szyjka ok. Więc gin nie zaleca wiadomo cześciej.
-
Moja starsza córka w 1 trym nie znosiła usg. Odsuwała się, robiła się niespokojna, zaczynała kopać, a jak usg było dłuższe, to mi robiło się słabo. Poźniej tolerowała usg, ale bardzo irytowała się pod ktg. U Emi problem nie występuje. Z usg nie było problemu od początku, przy ctg jest trochę bardziej ruchliwa i ucieka od sondy, ale nie było mi słabo. Za to mój pies nie znosi ultradźwięków i uciekał z piskiem jak sobie robiłam peeling kapitacyjny.
Co do lekarzy prowadzących zdanie o usg mają takie, że jak nie ma potrzeby to 3 wystarczają, chyba ze coś się dzieje (i korzyści są większe, niż możliwe skutki uboczne, to robią częściej. Ogólnie do tej pory wizyty miałam co 4 tyg, Od następnej chyba będą co 2 tyg. -
Gosiczek wrote:Mój gin ma urlop w tym tygodniu, SORU u nas nie ma, a na IP traktuje wszystkich jak intruzów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 14:12
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wizyty co 4 tygodnie, ale pozniej chyba beda co 2 tygodnie
Bylam u tej lekarki i przepisala mi Euthyrox bez problemu, nawet dala skierowanie do endo na cito i zaznaczyla, ze jestem w ciazy wiec moze uda sie dostac w miare realny termin
Zrobilam porównanie brzuszka i widac, ze jednak rośnie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f66d3b0feee3.jpg
darika, edwarda20, acygan, Kinga., Sassy, Aliskaa, tanith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa chciałam zamówić dużo ciuszkow z next i jak przeszłam to realizacji zamówienia to wyskoczyło że nie mają w sprzedaży niczego ż tych ciuszkow
denerwuje mnie takie coś bo do koszyka mogę dodać , rozmiar niby dostępny a dopiero przy płatności nie jest dostępny ... gdy weszłam ponownie aby zamówić to znowu były dostępne więc strona chyba ma jakiś błąd systemu
-
U mnie też tak kiedyś było, że chciałam zamówić o dopiero przy zamiarze płatności (i moim wielkim zdziwieniu co tak mało do zapłaty
) okazało się, że niedostępne. Więc zrezygnowałam. Ale mam kilka sztuk z Next i faktycznie jakość jest super
. Na allegro można znaleźć z Next nowe w niższej cenie o wysyłka z Polski
kiedyś widziałam.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Paulettaa wrote:Ja chciałam zamówić dużo ciuszkow z next i jak przeszłam to realizacji zamówienia to wyskoczyło że nie mają w sprzedaży niczego ż tych ciuszkow
denerwuje mnie takie coś bo do koszyka mogę dodać , rozmiar niby dostępny a dopiero przy płatności nie jest dostępny ... gdy weszłam ponownie aby zamówić to znowu były dostępne więc strona chyba ma jakiś błąd systemu
Tak tez tak mialam, na szczescie tylko z 1 rzecza. Jeszcze trafilam, ze mozna bylo cos kupic, bo teraz to juz praktycznie wszystko wyprzedane.
Katy ale masz malusi brzuszek! i w ogole jaka chudzinka!
-
Kinga. wrote:No to ładnie... Jak wyniki ktg? Wszystko ok?
Ktg ok, szyjka zamknięta 4.1cm a każe zostać bo twierdzi ze brzuch w ciąży nie powinien boleć. Mówi że to może byc od zrozstow cc albo cos sie dzieje i jeszcze wyleciał do mnie z tekstem że obok leży Pani co w 24 tygodniu urodziła i dziecko już nie żyjeStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Gosiczek ja bym dziada tam chyba zabiła, nie mówiąc o moim mężu, bo on już wybitnie na konowalow jest uczulony..... Może zostań w takim razie dla pewności i niech Cię przebadają? I byle się dyżur szybko zmienił, bo dzięki bardzo za takiego palanta
grunt w każdym razie, że wszystko ok z dzidzią i szyjką
-
Sylwiaa95 wrote:I mam wyniki... na czczo 118, 1h po 201 2h po 144.... jak nic cukrzyca...
a cukier na czczo za pierwszym razem juz mialas bardzo duzy, a norma jest do 92 z zyly. Mam nadzieje ze tym razem gin wysle Cie di porzadnego diabetologa i bedziesz pod stala kontrola
a cukrzyca nie taka straszna
Tylko zastanawia mnie czemu na glukometrzr na czczo mialas kolo 90. Albo stres tak na Ciebie dziala albo zle wykonujesz pomiar. Ja tez nie raz badam sobie cukier na czczo z zyly ale pokrywa mi sie z wynikiem z glukometruWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 17:28
edwarda20, tanith lubią tę wiadomość