Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kochane to i ja się pochwalę, wybrałam zestaw dla naszego maluszka, ale zamawiam w marcu.
http://poscieldladziecka.org.pl/15el-lozeczko-z-szuflada-dumbo-materac-grykosen-posciel-duplikat-1.html
wzór pościeli 11
materac pianka
łóżeczko orzech/krem z misiem
właśnie sprzątnęłam akwarium i piję kawkę, obiadek dziś mam więc jeszcze małe porządki i dziś odpoczynek, a jutro zajęcia ze szkoły rodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 11:13
acygan, darika, tanith lubią tę wiadomość
-
Tanith to mnie zawsze najbardziej rozwalało, jak starsi ludzie przynosili kał do badania - CAŁY kał w litrowym słoiku
Kiedys w ktoryms labie widzialam takie zestawienie ze zdjęciami, jak nie przynosic kału i moczu do badan hahaha:D
tanith lubi tę wiadomość
-
a co do badań moczu mi zawsze wychodziły jakieś bakterie, lekarz się dziwił,bo ja piję dużo wody, nie mam problemów z siusiu. zrobiliśmy posiew i wyszły bakterie i brałam furaginę, a potem znowu posiew i już było czysto a kolejne badanie moczu i znowu bakterie i kazał mi brać żuravit cały czas.
-
Walczyłam o swoje z hubiworld, ale na szczęście nie musiałam zbyt długo tego robić. Jutro dostanę paczkę z towarem który zakupiłam. A ten zły który wysłali mam im odesłać. Jest jeszcze kwestia płatności bo napisałam, ze nie będę płacić za wysyłkę bo to nie moja pomyłka także czekam na odpowiedz.
Dziewczyny, piszecie o sesji zdjęciowej, a ja jeszcze jej nie zaklepałam!!! Myślałam ze robi się ja blisko porodu, ale muszę dzisiaj to ogarnąć w takim razie !! -
U mnie jedna babka zalecała w okolicach 30 tygodnia, a ta do której się zapisałam do 32 tygodnia bo jeszcze forma mamuśki odpowiednia, a brzuszek już pokaźny
I tak mi w sumie idealnie wyszło z terminem
Teraz się rozglądam za sesją noworodkową, bo na ciążową jade 50km ode mnie, więc z maluszkiem wolałabym chyba coś bliżej znaleźć.
-
Agusia_pia po starszaku mam taki sam zestaw, z tej samej strony zamawialam
. Tylko posciel inny wzor byl. Łóżeczko po 3.5 roku dalej super wyglada, rylko szuflada kilka razy wylamana byla bo za duzo ladowalam do niej i kilka razy moj za mocno ja wcisnal.
Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Tanith to mnie zawsze najbardziej rozwalało, jak starsi ludzie przynosili kał do badania - CAŁY kał w litrowym słoiku
Kiedys w ktoryms labie widzialam takie zestawienie ze zdjęciami, jak nie przynosic kału i moczu do badan hahaha:D
Hahahahaha rozwalilas mnietego to jeszcze nie widzialam
No i zaczynamy dzis 28 tydzien, 7 miesiac i 3 trymestr, ale to zlecialoedwarda20 lubi tę wiadomość
-
jednak takie łóżeczko
http://poscieldladziecka.org.pl/15el-lozeczko-z-szuflada-julia-premium-materac-komplet-poscieli-bawelnanej.html
kolor szary.MaGo, AJrin lubią tę wiadomość
-
Halina90 wrote:Dziewczyny jak to jest z zamówieniem od Hubiworld? Przykładowo jeśli wezmę pieluszki tetrowe flanelowe i np pościel to gdzie mam napisać sprzedajacemu jakie chce wzory? Bo rozumiem że paczka jest jedna?
Ja zamawialam na jego sklepie www i tam wchodzac w dany produkt od razu sie wybiera wzor, nie trzeba pozniej nic pisac w wiadomosciach. Na allegro bedziesz musiala napisac bo inaczej chyba nie da rady.
Swoja droga nie mialam problemu z paczka od nich, tylko czekalam dosc dlugo, bo prawie tydzienHalina90 lubi tę wiadomość
-
Halina90 wrote:Dziewczyny jak to jest z zamówieniem od Hubiworld? Przykładowo jeśli wezmę pieluszki tetrowe flanelowe i np pościel to gdzie mam napisać sprzedajacemu jakie chce wzory? Bo rozumiem że paczka jest jedna?
Na allegro wpisujesz każdy wybór w formularzu w wiadomości do sprzedającego przy wyborze płatności itp.
Powkładaj sobie wszystko co chcesz do koszyka i później opłacisz to jedną płatnością i z jedną dostawąWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 12:08
Halina90 lubi tę wiadomość
-
Tanith to też wesoło xD u mnie do tej pory było tak, że zanosiłam w swoim jałowym pojemniczku i pielęgniarki to przelewaly do specjalnych probowek, w których było to odsyłane do laboratorium, gdzie to dopiero badają. Dlatego teraz wszystkie badania chce robić w innym laboratorium, w którym przeprowadzają je na miejscu.
-
acygan wrote:Hahahahaha rozwalilas mnie
tego to jeszcze nie widzialam
No i zaczynamy dzis 28 tydzien, 7 miesiac i 3 trymestr, ale to zlecialoA jeśli chodzi o kały, to potwierdzam edwarda20, są tak napchane aż po brzegi. Nie tylko w słoikach ale i tych plastikowych pojemniczkach z łopatką. Nawet nie chce wam pisać co się dzieje z takim na maksa napchanym kałem latem jeśli przyjeżdza do labu z odległego punktu pobrań. Wtedy pracownikowi chodza po głowie bardzo niecenzuralne słowa jak to rozpakowuje...
edwarda20, Katy lubią tę wiadomość
-
Zaczynamy 27 tydzień
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab4f4a264396.jpg
Nie wiem czemu bokiem się dodało:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 13:46
Aliskaa, acygan, darika, Agusia_pia, Totoro, Mirabelcia, tanith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my jesteśmy po wizycie u gin
wszystko jest dobrze
maluszek pięknie się ruszał
serduszko biło
jestem szczęśliwa. I mogę zacząć więcej się ruszać
edwarda20, acygan, darika, Katy, Paatka, Agusia_pia, Totoro, Andzia123, Malyprosiaczek, Halina90, MaGo, Kinga., tanith, jasmina6, gondi, Aga78, Kassie lubią tę wiadomość
-
My też po wizycie u ginekologa maleństwo waży 1100g 27t0d
Katy, Paatka, acygan, Agusia_pia, Andzia123, MaGo, Kinga., Totoro, tanith, Aliskaa, darika, AJrin, gondi, Kassie lubią tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Aliskaa wrote:A my jesteśmy po wizycie u gin
wszystko jest dobrze
maluszek pięknie się ruszał
serduszko biło
jestem szczęśliwa. I mogę zacząć więcej się ruszać
Aliskaa, a co tak właściwie dzieje się teraz z Twoim łożyskiem? Ustało odklejanie się, czy jak to teraz wygląda? Tyle wam strachu napędzili pod koniec roku, już Ci szybki poród wróżyli, a tu tak ładnie się wszystko poukładało -
nick nieaktualnyJa jestem umowiona na sesje zdjeciowa na 11 marca
ciekawe jak ja dotrzymam do tego czasu. Niestety ale w NL ceny takich sesji sa zaporowe - 100e za 5 zdjec! albo 200e za 15 zdjec!
Ja znalazlam w swoim miescie Polkę co robi sesje za 70e i daje ok 14 zdjec z takiej sesjidodatkowo dostalam rabat na sesje noworodkowa i razem z makijazem za wszystko 150e i to jest bardzo dobra cena!
Tez Wam sie tak kiepsko spi w nocy? mi nawet rogal nie pomaga ;(