Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My już po wizycie. Ogólnie wszystko jest super - szyjka dluga i zamknięta, wyniki dobre. Jedyne co zaniepokoilo moja gin to trochę zbyt twardy brzuch przez co wracamy do luteiny i spasmolina dodatkowo. Małej nie mierzyla bo trochę ponad tydzień temu była wizyta więc podejrzalysmy tylko na usg serduszko i ogólnie. Moje dziecko ułożone jest poprzecznie - to podobno dość rzadkie ułożenie. Mamy jeszcze trochę czasu, żeby się odwrócila bo inaczej czeka nas cc
. Ale i tak się cieszę, że wszystko dobrze
. Gin powiedziała, że nie licząc moich dolegliwości bólowych kręgosłupa to jestem wzorowa pacjentka
acygan, Aliskaa, tanith lubią tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
darika wrote:My już po wizycie. Ogólnie wszystko jest super - szyjka dluga i zamknięta, wyniki dobre. Jedyne co zaniepokoilo moja gin to trochę zbyt twardy brzuch przez co wracamy do luteiny i spasmolina dodatkowo. Małej nie mierzyla bo trochę ponad tydzień temu była wizyta więc podejrzalysmy tylko na usg serduszko i ogólnie. Moje dziecko ułożone jest poprzecznie - to podobno dość rzadkie ułożenie. Mamy jeszcze trochę czasu, żeby się odwrócila bo inaczej czeka nas cc
. Ale i tak się cieszę, że wszystko dobrze
. Gin powiedziała, że nie licząc moich dolegliwości bólowych kręgosłupa to jestem wzorowa pacjentka
-
acygan wrote:Aliska ciesze sie,ze jest duzo lepiej, troche juz przeszlas.
Gosiczek czyli rozumiem, ze dzidzia podgonila? Jestem na tym samym etapie, 1,5 tyg temu moja wazyla 750g, jestem ciekawa jak teraz
Casteam mnie bola biodra i krocze, ciezko mi sie w nocy przekrecac. Tak w ogole to klade pod plecy koc zwiniety, bo jak zasypiam na lewym boku to budze sie zawsze na plecach,a chce tego uniknac. Ostatnio przynajmniej moge zasnac jako tako, bo mialam z tym duzy problem, meczylam sie do polnocy albo i dalej,teraz przeszło.
Tak i to sporo. 6 tygodni temu bylo 300gStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Moja też jest poprzecznie bo ją doskonale tek czuje - jak się rusza to główka z jednej strony, a nózie z drugiej
Jestem po nauce chustowania. Bardzo przyjemnie i sympatycznie, kolejne zajęcia już po porodzie z maleństwami. Ale całkiem się nakręciłam na to chustowanie i nawet mężowi się spodobało -
edwarda20 wrote:Agusia a dostałaś ten kod na -40%?? Bo ja juz kilka różnych maili wpisywalam, pierwszy raz ze 2 tyg temu i ciągle nic. Nie wiem czy to nie jakas ściema z ta promo?
Sprawdź w spamie , bo ja miałam tam tego maila i tez się zastanawiałam o co chodzi ! -
edwarda20 wrote:Agusia a dostałaś ten kod na -40%?? Bo ja juz kilka różnych maili wpisywalam, pierwszy raz ze 2 tyg temu i ciągle nic. Nie wiem czy to nie jakas ściema z ta promo?
tak dostałam tego maila z tą zniżką i sprawdzałam czy działa i jak dodałam do koszyka i dodałam kod to odjęło mi ponad 250 zł. po weekendzie zamówię bo czekam na przelew z pracy
to nie wiem czemu, ale mam drugiego maila mogę założyć drugie konto i jak przyjdzie to Ci wyślę -
Pysia89 wrote:hej
o jakich kodach promocji piszecie?
O kodzie -40% na pierwsze zakupy z philips avent. Ja wybralam zestaw do karmienia wszystko w jednymPysia89 lubi tę wiadomość
-
MaGo wrote:I ile wyniósł taki zestaw???
jak dodałam do koszyka i wpisałam kod rabatowy wyszło 363 zł a kosztuje 581 zł.
https://www.philips.pl/sklep/c/wszystko-w-jednym/p/SCD293_00?_ref=ca-wtb&_refv=393f5dab-419a-4694-bd37-cbfaea172289 -
Mój też ułożony poprzecznie
ale liczę że jeszcze fiknie głową w dół
-
nick nieaktualny
-
Pysia89 wrote:hej,
doradźcie proszę
co lepsze?
BEBETTO 2018
czy
ADAMEX BARLETTA
Ja slyszalam zle opinie o adamex barletta a szczegolnie o spacerowkach i kupilam bebetto holand 2017. Wizualnie bardzo sa zblizone ale funkcjonalnie podobno roznica jest. No i moj brat teraz czwarte dziecko bedzie wozil w bebetto i nic sie z nim nie dzieje, mam nadzieje, ze nadal sa tak trwalePysia89 lubi tę wiadomość