Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak naprawdę to bez różnicy czy ma się kredyt na mieszkanie czy wynajmuje. Taka sama kasa. Z tym ze kredyt spłacisz i mieszkanie jest twoje a wynajmować możesz do końca życia
tylko teraz banki średnio oddzielają kredytów i trzeba milion wniosków. Teoretycznie Cię stać- bo wynajmujesz za te same pieniądze a praktycznie... Bank wynajdzie tysiąc powodów aby udowodnić ze nie stać. Taka nasza Polska...
-
Gosiczek wrote:Jesteś tak jak ja
na 24 termin
No kilka nas jest na koniec kwietnia, ale jak patrzę na suwaczki z początku kwietnia, to czuje się taka sporo do tyłuBo to nawet ponad 3 tygodnie, różnica jest
Ale wiem, że w kwietniu wszystko różnie może się potoczyć i nie będzie to miało takiego znaczenia, jedna urodzi wcześniej, druga przenosi
-
Acygan ja w poprzedniej ciąży miałam termin idealnie w środek września lekarz twierdził, że mam sie szykować na początek września bo młody przodował od pierwszego USG o 5 dni potem przodował o 2 tygodnie i co z tego urodziłam 28 września równo 2 miesiące później niż pierwsza dziewczyna, która się rozpakowała przedwcześnie.
-
ja nie liczę ruchów, lekarz nie kazał, a jak mały się rusza to akurat leżę i czytam więc się nie skupiam na tym ale wiem kiedy jest aktywny i na szczęście nie było dnia żebym go nie czuła
ja nawet teraz biorę więcej niż jak ostatnio byłam w pracy ale jednak jedna pensja na dwie osoby żeby kupować jedzenie to mało i żeby coś odłożyć, a i dla małego już wydałam sporo na wyprawkęPaatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie mały uaktywnia się rano lekko w południe bywa spokój, i po południu jak leżę i czytam to wtedy kopie mocno a potem już późno koło 22-23 zaczyna się wiercić.
-
Mój Wiktorek jest bardzo aktywny. Rano, popołudniu, a wieczorem to ma taka imprezę ze szok. Ostatnio w szkole rodzenia ćwiczyliśmy oddychanie i tak mnie skopał ze mężowi aż ręka podskoczyła
dzisiaj jakoś dziwnie się czuje. Gdy leżę to mnie strasznie uciska, ale jak wstanę i chodzę po mieszkaniu bądź oddycham to jest ok. Chyba jakoś dziwnie się dzisiaj ułożył.
Co do paczki z hubiworld to reklamacja została rozpatrzona w trybie ekspresowym. Zaraz będzie u mnie kurier z podgrzewaczem którego mi nie wysłali i zestawem butelek które zamówiłam a zrobili pomyłkęedwarda20 lubi tę wiadomość
-
Agusia, dostałam kod z philipsa. Dopiero teraz i na 4 czy 5 maila dopiero
Także dziękuję za dobre chęci
Moj maluch mam wrazenie, ze nie ma jakis okreslonych godzin aktywnosci. Czasami rano go bardzo czuje, czasami w poludnie, najczesciej na wieczor. I czasami jak sie obudze w nocy. Ale nie umialabym wskazac kiedy najbardziej. Tez nie licze ruchow, jak jest zbyt dlugo cicho to sie klade, pukam do niego i gadam, zawsze wtedy po jakims czasie odpuknieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 13:33
Agusia_pia, MaGo lubią tę wiadomość
-
mariolkazewsi wrote:Drogie mamy potrzebuje Waszej pomocy i rady chce kupić wózek firmy Venicci i nie wiem gdzie mogę je obejrzeć widziałam Panią u nas w parku na spacerku ze swoim dzieckiem tak mi się spodobał ten wózek ale nie zapytałam tej Pani gdzie go kupiła, zakochałam się od pierwszego wejrzenia :)pomóż Cię proszę
Bardzo ładny wozek, faktycznie. Na ich stronie jest wyprzedaz wozeczka w kropeczki, pieknyZ tego co widze jest to angielska firma a przedstawicielstwo na Polske jest w Nowym Targu ;p Wklejam dane ze stony: VENICCI PL
ul. Ludźmierska 26a
34-400, Nowy Targ
Polska
Godziny otwarcia:
Poniedziałek – Piątek: 8.30 – 16.30
Sobota: 9.00 – 15.00
+48 18 262 37 82
Najlepiej tam zadzwon czy mają te wozki w sklepach na terenie PL czy musisz jechac do Nowego Targu ;p
-
Byłam dziś na glukozie, nie takie straszne to wypicie jej jak niektórzy opowiadają.
Wyniki niby ok ale martwi mnie że po godzinie jak i po dwóch godzinach wynik jest praktycznie taki sam po godzinie mam 6,78mmol/l (ok.122mg/dl) a po dwóch 6,73(ok. 121mg/dl). -
Kurcze dziewczyny, muszę chyba częściej Wam tu narzekać, dzisiaj na brwi przychodzą 3 dziewczyny, mama była właśnie na paznokciach, na dniach jedna z klientek ma wpaść też na brwi i w piątek mama przyjaciółki, także troszkę groszy wpadnie
edwarda20, AJrin, Aliskaa, darika, Mirabelcia, Malyprosiaczek, Katy, Agusia_pia, Pysia89 lubią tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj ufarbowałam włosy, za godzinę jadę do kosmetyczki na regulację brwi a w niedzielę wyjeżdżamy na tydzień w góry
A no i właśnie zjadłam pączka hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 14:49
Malyprosiaczek, Agusia_pia lubią tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Ja nie lubię pączków za to od wczoraj zjadłam całą czekoladę normalnie tak mi się chciało, że wieczorem zjadłam dwa paski i mnie pokarało i mdliło
-
10 tyg? Nie wytrzymałabym...
Chociaż na NFZ przysługują chyba tylko 3 usg w ciągu całej ciąży (?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 17:14
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️