Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wiecie co ja dzisiaj zrobiłam?
ustawiłam budzik na 6.00, ubraliśmy się z mężem i pognaliśmy do Lidla po biustonosze do karmienia...
oblatałam cały sklep - nie ma. Nawyzywalam się, że u nas w Lidlu oczywiście nic nie ma, po czym stoimy przy kasie i pytam się babeczki czy nie przyszły biustonosze do karmienia, na co ona, że to za tydzień...
i dopiero sobie uświadomiłam, że dziś 15.02 przecież... xD xD xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 08:58
Katy, Sassy, Mirabelcia, gondi lubią tę wiadomość
-
Totoro no to pięknie!
ale nie przejmuj się, gdybym nie ustawiala sobie powiadomień w telefonie (ze wizyta u lekarza, że u dentysty ja albo mąż, że ciuszki w Lidlu, itd) to o niczym bym nie pamiętała i nie wiedziałam co, gdzie i kiedy
A ja dzisiaj miałam sen, że miałam CC.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 08:51
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Hej dziewczyny,ja już po wizycie, byłam sprawdzić moją szyjkę. Tydzień temu 2,33 a dzisiaj 2,68 więc oszczędny tryb życia pomaga. Lekarz zadecydował, że jednak nie zakładamy pessara, ale dalej mam polegiwać. Spodziewałam się, że jednak się skróciła bo miałam jakoś od 4 dni więcej białej wydzieliny a tu taka niespodzianka:)
Agusia_pia, darika, Sassy, Mirabelcia, Andzia123, Aliskaa lubią tę wiadomość
-
Totoro dzis to chyba w carrefour sie zaczyna oferta dla dzieci, tez maja ciekawe rzeczy z tego co w gazetce widzialam
pajacyki sa po 13 zl, spiochy po 5zl, tylko ciekawe jak z jakoscia
Aga ciesze sie, ze z szyjka lepiej, jestes kolejnym przykladem na to, ze skracajaca sie szyjka to nie wyrok
Agusia moja w nocy i nad ranem sie odzywala, teraz po sniadaniu jakos ciszamoze ta ilosc czosnku jaka zjadlam jej nie podpasowala
od dwoch dni mam coraz wiekszy katar, w poniedzialek bylam w przychodni zapisac sie na pobranie krwi i tam mnostwo chorych ludzi bylo, cjyba tam cos zlapalam
A tak swoja droga to do tej pory robilam badania w laboratorium w wiekszym miescie, ale teraz pomyslalam sobie, ze mam duzo blizej osrodek zdrowia do ktorego naleze i tam tez robia odplatnie badania i wiecie co?jak w laboratorium za jeden wskaznik cytomegalii placilam 40 zl tak w przychodni 20wiedzialam, ze jest taniej, ale nie myslalam, ze o polowe. I w ten sposob zaoszczedze conajmniej 50 zl na jednych badaniach, bo kilka ich teraz mam.
Agusia_pia lubi tę wiadomość
-
A ja dostałam tuż przed spaniem super prezent na walentynki od Synka
fiknął do góry nogami
co prawda teraz śpi i nie wiem czy po nocy nadal jest jak było, Ale jak się obudzi to będę wiedziała gdzie mnie nóżkami kopie
Sassy, sylvia94 lubią tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Same dobre wiadomości od rana, super dziewczyny
Ja też mam dziś swój mały sukces, udało mi się przespać całą noc bez budzenia się na siku czy picie :o Nie pamiętam kiedy ostatni raz się tak udało.
Miłego dnia!Andzia123 lubi tę wiadomość
-
a mi się poprzestawiało ze spaniem, jak wcześniej spałam do 9-10 tak teraz już koło 7 się budzę, i nie ważne czy pójdę spać o 21 czy 24. boli mnie krocze jak się przekręcam czy wstaję i siku częściej mnie gania.
jeszcze 8 tyg do porodu! -
Do Carrefoura nie jeżdżę w ogóle, gdzieś mi ten sklep nie siadł
no i z dziecięcymi ciuszkami muszę wystopowac na razie, bo za dużo już tego
w Lidlu napalilam się na te biustonosze do karmienia, jak widać do tego stopnia, że tydzień wcześniej się w kolejce ustawiłam xD
Mirabelcia lubi tę wiadomość
-
Sylwiaa95 wrote:Podobno w carrefourze fajna jakosc tych ciuszkow bo jakas dziewczyna na grupie na fb pisała i ze sa one 100% bawełna
O dzieki za info,bo mocno sie zastanawiałam czy sie fatygowac po niemoze w takim razie cos kupie dla corci
Agusia ja na siku tez juz wstaje 2-3 razy w nocy, wcześniej raz wystarczyloa z medycznego punktu widzenia mozesz rodzic juz za 6 tygodni
jakas masakra normalnie, dopiero byly wizyty serduszkowe i pierwsze ruchy
-
My dzisiaj odpoczywamy. Wczoraj miałam naprawdę udany wieczór, ale siedzenie w restauracji + siedzenie w kinie dało się we znaki kręgosłupowi, więc teraz sobie polegujemy
No i dostałam wreszcie maila od Rossmanna także mogę odebrać te Pampersy za 1gr, szkoda, że nie wczoraj bo byłam w galerii, no ale trudno, ważne, że jest - wybiorę się jakoś przy okazji -
Ja was podziwiam że wiecie jak sie układają wasze dzieci bo moje kopie i sie rozpycha we wszystkich miejscach. Na dole na gorzej, później bo bokach. Także ja nie mam pojęcia jak jest ułożoneStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
-
Hej
Jakie macie sposoby na suchy kaszel?
Tak mnie meczy w nocy ze spac sie nie da...Brzuch sie caly spina,ale mam nadzieje ze dziecku to nie przeszkadza.
Najgorsze ze pare razy popuscilam w majtochy jak mnie wzielo na kaszel:/
I kiedy przyjedzie wiosna?)) Ma ktos jakies przecieki?
BuziakiMirabelcia lubi tę wiadomość
-
Gosiczek tez nie wiedzialam bo czulam go wszedzie. Dopiero lekarz powiedzial ze glowa w dole, plecy po prawej, nogi i rece po lewej... czyli tak na boku chyba? nie mam pojecia jak dlugo jest tak ulozony, w 25tc nie zapytalam, ale odkad go czuje uwielbia prawa strone i w nia najczesniej napierdziela.
-
Gosiczek wrote:Ja was podziwiam że wiecie jak sie układają wasze dzieci bo moje kopie i sie rozpycha we wszystkich miejscach. Na dole na gorzej, później bo bokach. Także ja nie mam pojęcia jak jest ułożone
byłam właśnie na gimnastyce w sr i moje żebra zostały skopane, także się obrócił grzeczniutki
)
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku