X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Mamusie 2018
Odpowiedz

Kwietniowe Mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • Katy Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam sie tylko po co ktos robi takie rzeczy :/ Dla mnie to bez sensu...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Totoro Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paatka mam tak samo, ale może tylko zdjęcia były fałszywe... Chociaż wiadomo, że od razu nasuwa się pytanie ile z tego co pisała jest prawdą :/

klz99vvjothg6ijw.png
    l22n9vvjii1r51bs.png
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, ze tylko zdjecia byly wziete z neta a historia chociaz w wiekszosci prawdziwa.
    Aliska fajnieby bylo gdybys nam to wytlumaczyla, jednak w jakims stopniu sie wszystkie tutaj zzylysmy..

• Andzia123 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniśka... wrote:
    Mam nadzieje, ze tylko zdjecia byly wziete z neta a historia chociaz w wiekszosci prawdziwa.
    Aliska fajnieby bylo gdybys nam to wytlumaczyla, jednak w jakims stopniu sie wszystkie tutaj zzylysmy..
    To samo chciałam napisać, Ale wątpię że się odezwie.

07.04.2018 - marzenia się spełniają <3 zakochana na zabój w Synku :)
    qb3ci09k2rozqy86.png
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    A mnie troll wcale nie dziwi na wrzesniowkach mialysmy to samo troll zalozyl wątek.
    Oczywiście same problemy od poczatku ciazy nierealne a pozniej wszystko oieknie i ładnie. Same sprzeczność.
    Niestety tego nie lubie w tym forum :/
    Szkoda bo jednak większość dzieli prawdziwe historie i zdjęcia!
    Paatka dzieki za wylapanie.
    Dwa lata temu było to samo, ta sama łaska na rôżnych kontach udzielała się chyba 4 wątkach. Była kradzież zdjęć z instagramu, część dziewczyn było tak zle że napisały do właścicielki zdjęć (to chyba była Holenderka), ta miała sprawę zgłosić. Pisały też do Belly i chyba po adresie IP poblokował konta. Ogólnie sytuacja nie była fajna. Dużo dziewczyn usunęło swoje konta i przeniosło się na fb. Tuż przed samym końcem nie było z kim gadać.

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • tanith Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    A mnie troll wcale nie dziwi na wrzesniowkach mialysmy to samo troll zalozyl wątek.
    Oczywiście same problemy od poczatku ciazy nierealne a pozniej wszystko oieknie i ładnie. Same sprzeczność.
    Niestety tego nie lubie w tym forum :/
    Szkoda bo jednak większość dzieli prawdziwe historie i zdjęcia!
    Paatka dzieki za wylapanie.
    No coś podobnego!Kompletnie nierozumiem takiego postępowania. Komuś się nudziło, czy co? No ja bym na to nie wpadła. Ale mam nadzieję, że w przypadku Aliski to tylko jakieś nieporozumienie, że to się da wytłumaczyć. I dopóki dziewczyna nie wyjaśni, to nie chce jej od razu skreślać. Może jestem za miękka, ale niech każdy ma szanse obrony.

Totoro lubi tę wiadomość

km5sdf9hi5m1i40u.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, od razu pomyślałam o tej udawaczce z wrzesniowek- podobno udawala ze ma bliźniaki. Pewnie to ta sama. Bo ile kobiet moze miec cos z glowa? Sorry ale dla mnie to sprawa dla psychiatry od razu. Lepiej niech usunie konto i sie nie tłumaczy, nie ma sensu.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga podobnie było na wrzesniowkach po ip doszli ze to jakas malolata co chyba za dużo czasu miala, ale ja dolaczylam po calej aferze dziewczyny zalozyly nowy wątek aby miec dostep do 1 strony i móc edytować. Koniec końców przenioslysmy sie na fb bo jednak nadal był 2 troll co wyszło po czasie. Najgorsze jest ta kradzież zdjęć a jednak jak sie pojawiły na swiecie maluszki każda chciala czuć sie bezoiecznie wstawiajac zdjecie swojego szkraba.
    Wiadomo tu zdjecia latwo skopiować i łatwo wykorzystać potem.
    Może i otrzymamy wytlumaczenie ale czy poczujecie i zaufacie temu wytlumaczeniu?
    Wytlumaczenie może być jeszcze wieksza ściema niż kilka fotek z netu.
    Nie wiem po co ktoś tak nabiera ludzi.

Andzia123, Paatka, Katy lubią tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• oli123 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jestem w szoku....

mhsvi09k63nasq33.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edwarda a skad znasz aferę z blizniakami z ciekawości pytam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 20:18

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Paatka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie AJrin... Może i się wytłumaczy, ale jaką mogę mieć pewność, że wytłumaczenie nie jest tak samo prawdziwe jak te zdjęcia...? :/ Szczególnie jak się okazuje, że na tym forum już były takie przypadki.

04.2018 - ❤️👧
    04.2020 - ❤️👧
    08.2023 - 👼
    preg.png
  • yvonneSW Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 11:40

Mój synek 💗
    zqh730k.png
    04.2019 Okruch 5tc 😔
    Moj drugi synek💜
    vgr00ts.png
  • tanith Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się w głowie nie mieści, że przez tyle miesięcy można tworzyć fałszywą historię, zakładać wątek. Jaki w tym cel? To dla mnie jest tak dziwne, że aż nieprawdopodobne. Chyba jestem za dobra. Ale nadal uważam, że każdy ma prawo do swojej obrony, tak jest sprawiedliwie. A czy wyjaśnienia będą prawdziwe i przekonujące to inna sprawa. Jeśli jest niewinna, to przynajmniej powinna sprobowac nas przekonać.

km5sdf9hi5m1i40u.png
  • oli123 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiaa1201 wrote:
    U mnie przygotowania trwają już :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2029a9664a3.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9813ecfc4465.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f08c6bbfe252.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32fd7f776328.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0ba8121d348.jpg
    Ale slicznie! Mamy to samo lozeczko tylko cale biale pokoik tez juz gotowy niedlugo tez sie pochwale :)

mhsvi09k63nasq33.png
  • Andzia123 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie rację, tak czy siak ciężko będzie uwierzyć w jakiekolwiek jej słowa...

07.04.2018 - marzenia się spełniają <3 zakochana na zabój w Synku :)
    qb3ci09k2rozqy86.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darika wrote:
    Co do tego chicco Hug to ja chciałam to kupić ale nie do spania na noce, tylko do podróżowania po mieszkaniu w dzień. Zrezygnowałam i zdecydowaliśmy się na Lionelo Henny :-). Też nie mamy za wiele miejsca w sypialni i do spania kupiliśmy łóżeczko dostawne chicco next to me dream. I jest naprawdę śliczne :-).
    .

Darika, a powiedz proszę do jakiego wieku/wagi dziecka są chicco Hug i Lionelo Henny ? Tez zamowilam chicco next to me silver- a Ty jaki masz kolor? Moj dopiero ma przyjsc na poczatku marca...

nqtko7eswtot5kmm.png
  • oli123 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja kupilam tanszy odpowiednik chicco next to me, to lozeczko dostawne play&smile jest genialne!

mhsvi09k63nasq33.png
  • acygan Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wydawalo sie wszystko takie realne z jej strony. Mysle, ze los jej to zweryfikuje, bo wymyslac takie historie. Kazda z nas tu trzesie gaciami z obaw o maluszka a tu takie jaja. No nic, mam nadzieje, ze to jakas pomylka, a jesli nie, to dobrze, ze sie wydalo. Szkoda tylko tej naszej pierwszej stronki w watku :)

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oli123 wrote:
    Dziewczyny a ja kupilam tanszy odpowiednik chicco next to me, to lozeczko dostawne play&smile jest genialne!

śliczne - takie eleganckie !!! Szkoda ze wczesniej nie widzialam

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Asiula27 Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też podobają mi się te dostawne łóżeczka... ale mam już drewniane i kosz Mojżesza.. jak na 2 pokojowe mieszkanie to już chyba przesada. A co do Aliski.. pomyślałam, że tak bardzo była zaangażowana, że to niemożliwe, żeby "dla jaj" 9miesięcy sie tak udzielała... Coś przeczuwam, że ta historia może mieć drugie dno.. jeśli wiecie o czym mysle... Położna na SR mówiła żeby zamiast rożka wziąć ciepły kocyk dla dziecka.. a ja nie bardzo dalej wiem jaki... polarowy?poliester?jakas bawełna? Doradzicie? (P.S. Też bym się pochwalila zdjeciami mojej Ptysi, ale jak to zrobić żeby się wyswietlalo od razu na forum a nie link osobny?

gannyx8dn8lwgffz.png
‹‹ 759 760 761 762 763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ