Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
AJrin wrote:Kinga podobnie było na wrzesniowkach po ip doszli ze to jakas malolata co chyba za dużo czasu miala, ale ja dolaczylam po calej aferze dziewczyny zalozyly nowy wątek aby miec dostep do 1 strony i móc edytować. Koniec końców przenioslysmy sie na fb bo jednak nadal był 2 troll co wyszło po czasie. Najgorsze jest ta kradzież zdjęć a jednak jak sie pojawiły na swiecie maluszki każda chciala czuć sie bezoiecznie wstawiajac zdjecie swojego szkraba.
Wiadomo tu zdjecia latwo skopiować i łatwo wykorzystać potem.
Może i otrzymamy wytlumaczenie ale czy poczujecie i zaufacie temu wytlumaczeniu?
Wytlumaczenie może być jeszcze wieksza ściema niż kilka fotek z netu.
Nie wiem po co ktoś tak nabiera ludzi.MaGo lubi tę wiadomość
-
acygan wrote:Moze chodzi Ci o Aksamitna, ale u niej byla dosc przykra sytuacja, watpie zeby to mialo zwiazek. Chyba ze jeszcze o kims innym myslimy
-
Jeja dziewczyny, mnie dziś od 5 mniej więcej męczy napisanie brzucha, z dwa razy przy napięciu czułam ból podbrzusza, Ale jak oddychalam przeponowo to przechodziło dosyć szybko i sama nie wiem co robić, czy to normalne jest, czy lepiej z lekarzem się skontaktować..07.04.2018 - marzenia się spełniają
zakochana na zabój w Synku
-
Ja całkowicie zgadzam się z GosiaB! Nie wstawiam zdjeć swojej Lil tutaj bo nie będę przegrzebywac wątków by sprawdzić czy ktoś je gdzieś wykorzystuje, brzuch i postępy w rośnięciu dostają najbliższe koleżanki, dlatego tym bardzo zaangażowanym w wątek nie dziwie się że czują sie oszukane. Może lepiej skończyć temat tej wariatki bo to ją jeszcze bardziej podnieca w całej sytuacji?
Mlr 0%, trzy szczepienia i wynik nadal 0%, doszczepianie pullowanymi - wynik 34,9!
Dodatnie MTHFR w układzie heterozygotycznym mutacji A1298C.
Dwa Aniołki - kwiecień 2015, październik 2015 -
Andzia123 wrote:Jeja dziewczyny, mnie dziś od 5 mniej więcej męczy napisanie brzucha, z dwa razy przy napięciu czułam ból podbrzusza, Ale jak oddychalam przeponowo to przechodziło dosyć szybko i sama nie wiem co robić, czy to normalne jest, czy lepiej z lekarzem się skontaktować..
Jak u mnie brzuch się spina (twardnieje) to też czasem czuje dyskomfort (może nawet lekki ból) w podbrzuszu, ale u mnie to nie są skurcze bo na ktg nie wychodzą i nie powoduje to skracania szyjki. Ale każdy przypadek jest inny i moim zdaniem jak coś nas niepokoi to zawsze warto skonsultowac to ze swoim lekarzem.Kinga. lubi tę wiadomość
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Tęskniąca wrote:Darika, a powiedz proszę do jakiego wieku/wagi dziecka są chicco Hug i Lionelo Henny ? Tez zamowilam chicco next to me silver- a Ty jaki masz kolor? Moj dopiero ma przyjsc na poczatku marca...
Prawdopodobnie w okolicy roku dziecko i tak przestanie chcieć siedzieć w takich bujaczkach. Potrzeba chodzenia itp jest wtedy taka silna, że cały czas są w ruchu. Siadać chętnie zaczynają z powrotem ok 2 lat, ale wtedy już jest na tyle śeiadome, że wszystko chce samo i na takich samych sprzętach jak rodzice. Większość dziewczyn z poprzedniej ciąży sprzedawała Tiny love (podobne zasady działania) w okolicy roku, bo wszystkie dzieciaki straciły zainteresowanie w podobnym czasie.Tęskniąca lubi tę wiadomość
-
Andzia123 wrote:Jeja dziewczyny, mnie dziś od 5 mniej więcej męczy napisanie brzucha, z dwa razy przy napięciu czułam ból podbrzusza, Ale jak oddychalam przeponowo to przechodziło dosyć szybko i sama nie wiem co robić, czy to normalne jest, czy lepiej z lekarzem się skontaktować..
Napinania od 30 tc są normalne. Macica się przygotowuje. Szyjka skraca się zwykle bezboleśnie, dopiero przy rozwieraniu szczególnie w okolicy 8cm robi się ciężko. Kontakt z lekarzem jest konieczny gdy są nasilające się bóle pleców/brzuch lub regularne skurcze, krwawienia lub sączą się wody. W pozostałych syt. to raczej intuicyjnie lub gdy ma to uspokoić. -
Hej my na grudniowkach 2015 mialysmy trolla 9 msc. Wyszlo dopiero na etapie porodow i wymiany nr kontaktowych. Dziewczyna miala problemy z glowa, kradla zdjecia jakiejsc babeczki z zagranicy, wtedy udawala ciaze z blizniakiami. My tego nie zglosilysmy na policje , nie wiem jak wlascicielka zdjec bo ja dziewczyny odnalazly i opisaly sytuacje. Ale to moze byc ta sama osoba od 4 lat. Moze administracja sie za to wezmie w koncu??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 08:02
d'nusia lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyNo ok rozgryzłyście mnie... ;( Pamiętacie moje problemy z grudnia? To reszty możecie się domyślić jak ta historia się zakończyła...
Na początku chciałam wam powiedzieć... ale później stwierdziłam, że chce być z wami do końca
Przepraszam i wiem, że należały się wam wyjaśnienia. I nie jestem żadnym trollem.
-
darika wrote:Pewnie się wystraszyla jak dziewczyny pisały o policji.7w3d 💔
-
oli123 wrote:Niestety w historie z grudniem tez nie wierze, macie racje dziewczyny to belly wynajmuje moderatorow do ciagniecia watkow7w3d 💔