Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paatka wrote:Alicja dziecko w brzuchu też miałaś nie takie, że KRADŁAŚ foty z USG jeszcze przed grudniem?!
Skoro usunęłaś jeden profil to chyba lepiej, jak i kolejnymi nie będziesz nas zadręczać.Paatka, Mirabelcia, Andzia123, darika lubią tę wiadomość
-
Chyba jestem jakaś nieporadna, nie mogę znaleźć grubszej czapeczki, wszystkie jakieś takie wełniane z pomponami, podrzućcie mi inspirację najlepiej z miejscem zakupu, proooszę12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Znalazlam forum na fb zwiazane z kwietniowymi mamusiami ale jak mowicie nasza prywatnosc jest najwazniejsza. Mam juz dwojke dzieci i nie chcialabym ich zdjecia znalesc gdzies indziej. To tylko internet a kazdy wie jakie rzeczy moga sie tu dziac. Az strach pomyslec.
Jesli chodzi o kombinezon to ja mam takie jakby z polaru. Takie jakby pajaco kombinezon. Nie wiadomo jaka bedzie pogoda a w kwietniu i maju czesto dni sa cieple a wieczory chlodne. A wydaje mi sie ze taki pajac czy cienki kombinezon jest lepszy niz kurtki czy jakies spodnie.Elwira
-
Mirabelcia wrote:Chyba jestem jakaś nieporadna, nie mogę znaleźć grubszej czapeczki, wszystkie jakieś takie wełniane z pomponami, podrzućcie mi inspirację najlepiej z miejscem zakupu, proooszę
Tez mialam problem z czapką, bo wlasnie albo zimowe na polarze, albo cienkie. Zamowilam na da wandzie, wybralam material i kobitka mi uszyla z podwojnego materialu.
Ale mysle ze teraz sa w sklepach lub wlasnie wchodzą wiosenne kolekcje, wiec pewnie beda takie sredniej grubosci czapeczki.
-
Ja kombinezon (w sensie pajac z kapturem) kupiłam taki dresowy z Pinokio (z uszami króliczka) i generalnie nie chciałam więcej kupować. Jeden chciałam bo mam termin na początek kwietnia, a w razie gdybym urodziła wcześniej to różnie z tą temperatura. Ale moja mama wysłała mi jeszcze 2, plus do tego jedna kurteczke i jeszcze jeden kombinezon ostatnio kupiła i w sobotę z nią przyleci do PL. Także nie wiem, co ja z nimi zrobię, chyba oddam komuś w rodzinie jak się urodzi
. Mówiłam jej, żeby nie kupowała albo jak bardzo chce to ciuszki w większych rozmiarach, no ale wiecie - pierwszy wnuk, nie może się oprzeć
. Wybacze jej
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 11:05
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
nick nieaktualny
-
edwarda20 wrote:Tez mialam problem z czapką, bo wlasnie albo zimowe na polarze, albo cienkie. Zamowilam na da wandzie, wybralam material i kobitka mi uszyla z podwojnego materialu.
Ale mysle ze teraz sa w sklepach lub wlasnie wchodzą wiosenne kolekcje, wiec pewnie beda takie sredniej grubosci czapeczki.
Masz rację, poczekam jeszcze, ale ta czapka prawie spędza mi sen z powiek
Mam taki kombinezonik, ale chyba będzie za cienki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a873e52a705.jpg
Myślę nad polarowym dresikiem, akurat kaptur na czapeczkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c07694907e5c.jpg
12.2014-Aniołek
02.06.2017- 1 IUI
Teraz w smyku wchodzi nowa kolekcja wiosenna, ja właśnie jakiś tydzień temu kupiłam tą czapeczkę, nie jest jakaś gruba ocieplana, ani cienka materiałowa
o właśnie ta:
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/330332/s/cool-club-czapka-chlopieca-metka-skorzana-szara/edwarda20, Mirabelcia lubią tę wiadomość
-
ja mam po bratankach 2 kombinezony: misiek na podszewce z kapturkiem. Maluchy - nieco ponad 2 kg opuszczały w nich szpital na początku listopada; oczywiście dodatkowo kocyki i bawełniane czapeczki. Myślę, że listopad i początek kwietnia to porównywalne zakresy temperatur. Intuicyjnie kwiecień wydaje mi się nawet trochę cieplejszy - słońce wyżej
Tej teorii się trzymamy
-
acygan wrote:Aaaaaa dziewczyny widzialyscie na drugim kwietniowym watku? Mamy pierwsza mamusie!
ja wiem, ze to sporo przed terminem,ale trzymam mocno kciuki za nich, na pewno bedzie wszystko dobrze
A gdzie dokładnie?12.2014-Aniołek
02.06.2017- 1 IUI
Makira wrote:Teraz w smyku wchodzi nowa kolekcja wiosenna, ja właśnie jakiś tydzień temu kupiłam tą czapeczkę, nie jest jakaś gruba ocieplana, ani cienka materiałowa
o właśnie ta:
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/330332/s/cool-club-czapka-chlopieca-metka-skorzana-szara/
Idealna