Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki u mnie mało wód(AFI ma 8 ) łożysko stare-2/3 stopień i grube-5,5 cm. Ginekolog powiedziała ze jeszcze tydzień i mogę rodzic. Faktycznie wszyscy mi mówią ze mam maly brzuch... Kontrola u gin za 3 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 15:38
-
Byłam dzisiaj na gimnastyce w sr i jak powiedziałam i o zachowaniu kotki i o tym że ten dół brzucha mnie pobolewa czasem to prowadząca powiedziała że coś jej się wydaje, że rzeczywiście niedługo trafię na porodowke, a już na pewno na święta będę w domu z Maluszkiem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 15:22
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Sweetmalenka a jak dzieciątko? Wszystko w porządku? Rany, zaraz będzie się u nas działo jak na marcowkach
Andzia123 Ty weź mnie nawet nie strasz, bo moja kotka też coś się przytulasna bardziej zrobiła a dół brzucha mnie czasem przy twardnieciu boliale kurde, wczoraj na wizycie na IP wyszło, że wszystko ok, szyjka trzyma, więc chyba jeszcze trochę
-
sweetmalenka wrote:Dziewczynki u mnie mało wód(AFI-
łożysko stare-2/3 stopień i grube-5,5 cm. Ginekolog powiedziała ze jeszcze tydzień i mogę rodzic. Faktycznie wszyscy mi mówią ze mam maly brzuch... Kontrola u gin za 3 dni
Mirabelcia lubi tę wiadomość
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Andzia- mi wlasnie mama też powiedziała pierwsza ze zaraz rodzę a brzuch maly, ze ona miała większy. Do tego to ze gdy kopie to caly brzuch mi lata. Wieczorem wrzucę zdjęcie.
Nie starsze -bron boże:p mi dziś położna wyliczyla ze jestem w 34 t i 4 dzień. Wiec mamy podobnie. Gabryś ma czkawkę z 5 razy dziennie- to może wypija wody? :p
-
Ja też mam zdecydowanie brzuch mniejszy od mojej mamy w jej obu ciążach i mała ma czkawki po 5 razy dziennie (właśnie trwa jedna z nich
), a zarówno wody, jak i łożysko są w najlepszym porządku według badania 3 trymestru z minionego piątku. Także Andzia123 spokojnie - nie ma reguły, że to, że nasze brzuszki nie są takie jak u naszych mam, świadczy o czymś złym. Każda kobieta jest inna
-
Sweetmalenka jak dzidziuś ok, to nic się nie martw
może faktycznie trochę wcześniej wyjdzie i tyle:)
Co do brzucha to mi też wszyscy mówią, że malutki jak na ten etap, a wszystko jest w porządkuprzy czym moja siostra stwierdziła wczoraj, że spadł mi troszkę niżej już
-
Cieszcie się malutkimi brzuszkami serio ja mam duży i ciężko siedzieć ciężko spać i stać ciąży na maksa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 21:14
Aliskaa, Katy, acygan, Totoro, tanith, Sassy lubią tę wiadomość
-
Ja nie cieszę się bo wiem że u mnie jest mały bo mało wód. Tzn może nie malenki ale duzy tez nie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/38c202aff1c5.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7a37422b258.jpg
tylko że ja nadmiar skóry miałam już przed ciążą, i teraz wygląda to tak, że "góra" brzucha jest na maksa napięta a dół luźny
Ajrin-Uwierz mi że mi tez ciezko i stac i lezecWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 17:50
Sassy lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam duży brzuch. Przed ciąża 40 kg wagi i 155 cm wzrostu. Myślałam ze będzie mniejszy brzuch a tu obwód brzucha 98 cm, a przed ciąża 65 cm
tak wyglądamy :
https://zapodaj.net/d1cc252e790b8.jpg.html
Mi czasami uda się złapać moja mała kulkę
https://zapodaj.net/7abca4fde11ef.jpg.html
Czy któraś z Was miała lub słyszała o chicco baby hug 4 in 1? Ostatnio widzieliśmy z mężem i zaczęliśmy się zastanawiam czy w takim czymś mógłby nasz maluch spać w nocy, a w ciągu dnia w łóżeczku. Nie możemy łóżeczka wstawić do sypialni bo nie mamy tak dużo miejsca i szukamy czegoś na nocki, a widzieliśmy ze fajna opcja bo jest na kółkach i może z nami wszędzie jeździć -
Dziewczyny z wysokim ciśnieniem, jak to się u Was objawia? Miałam mierzone w czwartek i jak zawsze, niecałe 120/70. Ale wczoraj i dziś wieczorem mam lekkie problemy z oddychaniem i czasami szybsze bicie serca. Nie non stop, ale chwilami, trochę mnie to stresuje.
Mała chyba ułożyła się poprzecznie znowu bo wyciąga się na całą szerokość brzucha, nie da się leżeć ani na jednym ani na drugim bok.12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Mirabelcia wrote:Dziewczyny z wysokim ciśnieniem, jak to się u Was objawia? Miałam mierzone w czwartek i jak zawsze, niecałe 120/70. Ale wczoraj i dziś wieczorem mam lekkie problemy z oddychaniem i czasami szybsze bicie serca. Nie non stop, ale chwilami, trochę mnie to stresuje.
Mała chyba ułożyła się poprzecznie znowu bo wyciąga się na całą szerokość brzucha, nie da się leżeć ani na jednym ani na drugim bok.
A jaki masz puls?Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna