Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jutro wizytuje. Jak dzwonilam sie zapisac z wynikami to polozna mowi ze na 27 marzec bo doktor na urlop idzie :o ale ze ona kojarzy z nazwiska to widziala ze mam zle wyniki z moczu i mnie jutro przyjmie doktor. I kurcze do tej pory schudlam ponad 7 kg a tu w 4tyg przytylam 2 kg jedzac to samo itd :o ale brzuchol tez mi wyskoczył...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 17:07
-
Katy mi też nogi przytyły i też na nie patrzeć nie mogę, ale tak jak mówisz spacery z wózkiem powinny pomóc, a po połogu ruszam z ćwiczeniami, na chrzciny synka chcę być dobrze wyglądać.
a ja dziś dla odmiany gorzej się czuję, po obiedzie położyłam się poczytać ale brzuch mi tak twardniał że aż zasnęłam... teraz siedzę po krótkim i bardzo wolnym spacerze. czyżby to te przepowiadające?Katy, Elwira.eli lubią tę wiadomość
-
Ja dziś znowu pełna energii, cały tydzień tak mam. Byliśmy na długim spacerku, a teraz odpoczynek
czuję się super, dużo mniej męczę, ale chodzi się ciężko, cały czas mam takie mocne parcie na pęcherz no i spojenie pobolewa. W sumie to dużo lepiej się czuję jak się ruszam niż jak siedzę, bo bardzo często już mi brzuch spina i coraz bardziej to bolesne. Mimo wszystko chciałabym się już do końca tak czuć, bo narzekać ogólnie nie mogę. Brzuch już niżej, ale jeszcze nie nisko, więc mam nadzieję, że trochę jeszcze pochodzę
i że mała trochę już spasuje z wagą, bo tydzień temu ważyła 3300g
GosiaB pięknie, że produkcja ruszyłateraz na pewno będzie już tylko lepiej
niebawem będziesz nas pocieszala jak my będziemy w kryzysie
MaGo, GosiaB, tanith lubią tę wiadomość
-
Tęskniąca wrote:Ja się właśnie też nad tym zastanawiam, mam laktator ale czy go brać na te 3 dni ? Już mam i tak torbę po brzegi wypełnioną...Sama nie wiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2018, 23:16
Tęskniąca lubi tę wiadomość
-
U mnie waga prawie stoi od 2 miesięcy za to brzuch w spodniach mi sie niw mieści ciazowych masakra. Ubralam dzis rozmiar wieksze w brzuchu ok ale na tylku wisza na maksa. No trudno jeszcze tylko 3 tygodnie max 4 jakoś dam rade ale czuje sie jak walen.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85ad4b6c398a.pngAgusia_pia, Andzia123, tanith, Tęskniąca, Mirabelcia, Totoro, oli123, Sassy, yvonneSW, Katy lubią tę wiadomość
-
GosiuB super ze sie z.laktacja udało teraz będzie z górki
Darika dzięki za miłe słowa ja czuje sie jak walen serio brzuch mnie przeraza bo w tydzień mega się powoekszyl a mały nie był jeszcze 3 tygodnie więc słabo to widzę jeśli jeszcze urośnie to ni wcisne sie w zadne spodnie. -
AJrin wrote:U mnie waga prawie stoi od 2 miesięcy za to brzuch w spodniach mi sie niw mieści ciazowych masakra. Ubralam dzis rozmiar wieksze w brzuchu ok ale na tylku wisza na maksa. No trudno jeszcze tylko 3 tygodnie max 4 jakoś dam rade ale czuje sie jak walen.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85ad4b6c398a.png -
Oli to teraz albo sie rozkreci albo jeszcze pochodzisz. Bez czopa nawet o 2 tygodnie wiec na spokojnie.
Mirabelcia jest kilka sposobów na laktacje.
Najważniejsze przykladac malego ssaka nie stresować się dużo pić i też ważne aby jeść nie godzić się.
Można sie wspomagac herbatkami na laktacje i właśnie tym femantiker na laktacje i saszetki humany piulatte plus.
I jest też metoda z laktatorem. 7-5-3
Czyli 7 min odciagasz z jednej piersi potem 7 z drugiej i znowu przechodzisz do pierwszej i odciagasz 5 min, a potem to samo z 3 min.
Ale na spokojnie mały ssak da rade rozkręcić laktacje czasem trzeba czasu. -
AJrin wrote:U mnie waga prawie stoi od 2 miesięcy za to brzuch w spodniach mi sie niw mieści ciazowych masakra. Ubralam dzis rozmiar wieksze w brzuchu ok ale na tylku wisza na maksa. No trudno jeszcze tylko 3 tygodnie max 4 jakoś dam rade ale czuje sie jak walen.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85ad4b6c398a.png -
Ajrin, dzięki za odpowiedź
U mnie też brzuszek ogromny, musiałam kupić większe spodnie.
Oli123 podziwiam Cię za spokój i opanowanie, ja panikara już bym siedziała na IP żeby to sprawdzili. Jestem 3 dni "do tyłu" w stosunku do Twojej ciąży i zmotywowałam się w końcu do spakowania torby.
12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok