Kwietniowe mamy 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Jul1 wrote:Hej , melduję się ! ❤️
Betę z krwi robiłam dwa razy 💉
8 sierpnia wyszła 88,5
Dzisiaj rano robiłam i wyszło 301
Dodatkowo dzisiaj zrobiłam progesteron i wyszedł 31,6.
Czy jest w porządku ?
Wizytę mam planowo 28 sierpnia , będę próbowała jeszcze przyspieszyć o tydzień.
Czy was też boli momentami brzuch jakby miała się zaraz zacząć miesiączka ? -
Jul1 wrote:Hej , melduję się ! ❤️
Betę z krwi robiłam dwa razy 💉
8 sierpnia wyszła 88,5
Dzisiaj rano robiłam i wyszło 301
Dodatkowo dzisiaj zrobiłam progesteron i wyszedł 31,6.
Czy jest w porządku ?
Wizytę mam planowo 28 sierpnia , będę próbowała jeszcze przyspieszyć o tydzień.
Czy was też boli momentami brzuch jakby miała się zaraz zacząć miesiączka ?
Dziś mam jakoś więcej tego bólu i się martwię..
Modra lubi tę wiadomość
-
A_Agnieszka wrote:Hej, hej, gratulacje! Tak, to normalne
Dziś mam jakoś więcej tego bólu i się martwię..
Teraz wszystko pracuje. Organizm przechodzi w tryb ciąża. W pierwszej ciąży też mnie to martwiło na początku. Teraz już wiem że tak jest. U mnie są te bóle podobne do okresu i brzuch wzdęty. Plus jakieś kłucia.A_Agnieszka lubi tę wiadomość
-
Modra wrote:Teraz wszystko pracuje. Organizm przechodzi w tryb ciąża. W pierwszej ciąży też mnie to martwiło na początku. Teraz już wiem że tak jest. U mnie są te bóle podobne do okresu i brzuch wzdęty. Plus jakieś kłucia.
A czy Wam też jest zimno?
Ja ciągle czuję, że mi zimno, leżę pod kocem i w nocy śpię pod ciepłą kołdrą.. -
A_Agnieszka wrote:Dokładnie tak się czuję. Dziękuję, ze mnie pocieszyłaś 😘
A czy Wam też jest zimno?
Ja ciągle czuję, że mi zimno, leżę pod kocem i w nocy śpię pod ciepłą kołdrą..
Wczoraj mój A. musiał zmniejszać klimatyzację w aucie. A z Macka wyszłam na zewnątrz bo mi za zimno w środku było. A za to dziś mi gorąco wszędzie 😂 no nie dogodzisz 😂 -
Modra wrote:Od tego tu jesteśmy 😘
Wczoraj mój A. musiał zmniejszać klimatyzację w aucie. A z Macka wyszłam na zewnątrz bo mi za zimno w środku było. A za to dziś mi gorąco wszędzie 😂 no nie dogodzisz 😂 -
U mnie menopauza 😂 raz zimno, raz gorąco. A w nocy córka mnie tak grzeje. Jak się wtuli to jak kaloryfer.
bajkowadama lubi tę wiadomość
-
Umówiłam się na wizytę na 28.08
A jutro idę na betę. Bo inaczej zwariuje 😂
Ciągle sobie tłumaczę że jest ok. Ale potrzebuje tego na papierze ☺️A_Agnieszka, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
-
A_Agnieszka wrote:Girls, a jak Wy z kawą?
Pijecie?
Ja kocham kawę, zawsze piłam trzy dziennie.
Próbuję się zadowolić bezkofeinową, ale przynajmniej jedną dziennie taką porządną muszę wypić...A_Agnieszka lubi tę wiadomość
-
A_Agnieszka wrote:Girls, a jak Wy z kawą?
Pijecie?
Ja kocham kawę, zawsze piłam trzy dziennie.
Próbuję się zadowolić bezkofeinową, ale przynajmniej jedną dziennie taką porządną muszę wypić... -
Marta 40 wrote:Mi z kolei ciągle ciepło
Ja też z niecierpliwością czekam na wizytę a jeszcze tydzień.Czy wy też tak biegacie siku co chwile -
Modra wrote:Ja piję normalnie. Przy czym to jest kilka kaw dziennie ale u mnie to są mega słabe kawy. Nie pije kawy z mlekiem a mleko z kawą 😂 Jak sobie to kiedyś liczyłam to wychodzi jedna normalna kawa podzielona na wiele porcji.
o! pijemy te sama kawę! 😂❤️🤗
ja jeszcze nauczona moimi zachciankami słodkie-słone. zamówiłam sobie colę zero cukru i zero kofeiny. wprowadzili ją w zeszłym roku dokładnie jak byłam w ciąży i to chyba była opatrzność 😂
ja nawet już dietę pudełkową zmieniłam na taka z niskim indeksem glikemicznym. wolę dmuchać na zimne niż potem się kłuć znowu 10 razy dziennie 😅Modra lubi tę wiadomość
-
A jak plecy? Bolą Was? Mnie właśnie od terminu @ bolą raz jest lepiej raz gorzej. Mam tyłozgięcie macicy i zastanawiam się czy to aby nie będzie u mnie przyczyną 🧐Ona: PCOS, AMH 12.22 - 6.5, 05.24 - 9.3, hormony w normie
On: morfologia 12.23 - 3%, 07.24 - 0%?
Starania od 2022 w klinice:
1. Lametta
2. Lametta + ovitrelle
3. Lametta + ovitrelle
4. Lametta + ovitrelle + bemfola
5. Lametta + ovitrelle + bemfola
6. Lametta + ovitrelle + bemfola
07.24 kwalifikacja do programu InVitro
08.24 start stymulacji?
Naturalny cud:
06.08 Beta 754,01 - 32dc
08.08 Beta 1504,12 -34 dc
5t+6d mamy ❤
-
Hej, dołączam 😊 Termin ok. 17.04. Dziś w końcu mocniej widoczna kreska na teście. Wizytę umawiam jutro na sam koniec sierpnia. Trzymam kciuki za nas wszystkie ❤️
Najbardziej obawiam się stresu w ciąży Mam nerwicę, tężyczkę.. Wszystko oczywiście zaplanowane ale jak na teście zobaczyłam lekką drugą kreskę, pokazując mężowi poryczałam się jak bóbr, a co dopiero będzie gdy powiemy o tym bliskim..
Ps. Też ciągle chce mi się siku :p(:Ania:), S.Roszpunka, bajkowadama lubią tę wiadomość