Kwietniowe mamy 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Zoeva wrote:Hej, dołączam 😊 Termin ok. 17.04. Dziś w końcu mocniej widoczna kreska na teście. Wizytę umawiam jutro na sam koniec sierpnia. Trzymam kciuki za nas wszystkie ❤️
Najbardziej obawiam się stresu w ciąży Mam nerwicę, tężyczkę.. Wszystko oczywiście zaplanowane ale jak na teście zobaczyłam lekką drugą kreskę, pokazując mężowi poryczałam się jak bóbr, a co dopiero będzie gdy powiemy o tym bliskim..
Ps. Też ciągle chce mi się siku :p
Witaj w naszym gronie ❤️ życzę Ci nudnej i spokojnej ciążyZoeva lubi tę wiadomość
-
Cześć 🙂 czy mogę do Was dołączyć?
We wtorek zrobiłam test w ciągu dnia i ku mojemu zaskoczeniu wyszły dwie kreski... beta 19,7. Po dwóch dniach powtórka bety - 52,7 🙂 aktualnie mam wg OM 4t2d. Betę będę jeszcze robić w środę i piątek 🙂
Termin wg kalkulatorów mam na 17.04.2025
Termin do lekarza na 28.08. 🙂
Troszkę o mnie.... na pokładzie córka 14 lat (prawie 15), urodzona w 27 tygodniu poprzez cc. W marcu 23 straciliśmy ciążę w 9 tygodniu (serduszko zatrzymało się w 6... ledwo zaczęło bić, a szybko przestało). We wrześniu tego roku mieliśmy mieć wizytę kwalifikacyjna do in vitro ze względu na słabe parametry nasienia... no ale chyba będzie odwołana 🙂 mam 38 lat 🙂
Pozdrawiam każdą z Was, gratuluję i życzę nudnych, bezproblemowych ciąż (sobie również). Będę zaglądać ❤️(:Ania:), bajkowadama, Zoeva, Soleil_ lubią tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
Marta 40 wrote:Piąty 💓ale troszkę obawa bo mam już czterdziestkę i troszkę bardziej wpadka ale radość jest
A_Agnieszka lubi tę wiadomość
-
S.Roszpunka wrote:Cześć 🙂 czy mogę do Was dołączyć?
We wtorek zrobiłam test w ciągu dnia i ku mojemu zaskoczeniu wyszły dwie kreski... beta 19,7. Po dwóch dniach powtórka bety - 52,7 🙂 aktualnie mam wg OM 4t2d. Betę będę jeszcze robić w środę i piątek 🙂
Termin wg kalkulatorów mam na 17.04.2025
Termin do lekarza na 28.08. 🙂
Troszkę o mnie.... na pokładzie córka 14 lat (prawie 15), urodzona w 27 tygodniu poprzez cc. W marcu 23 straciliśmy ciążę w 9 tygodniu (serduszko zatrzymało się w 6... ledwo zaczęło bić, a szybko przestało). We wrześniu tego roku mieliśmy mieć wizytę kwalifikacyjna do in vitro ze względu na słabe parametry nasienia... no ale chyba będzie odwołana 🙂 mam 38 lat 🙂
Pozdrawiam każdą z Was, gratuluję i życzę nudnych, bezproblemowych ciąż (sobie również). Będę zaglądać ❤️S.Roszpunka lubi tę wiadomość
-
Ile u Was kosztuje beta? Trochę się zdziwiłam bo u mnie około 40zl a jeszcze końcem ubiegłego roku placiloam około 25zl i nie wiem czy to rozbieżności w różnych labach czy tak ceny poszły do góry.
-
Modra wrote:Ile u Was kosztuje beta? Trochę się zdziwiłam bo u mnie około 40zl a jeszcze końcem ubiegłego roku placiloam około 25zl i nie wiem czy to rozbieżności w różnych labach czy tak ceny poszły do góry.
Ja płacę bodajże niecałe 45 zł + usługa pobrania krwi 🤨 zdzierstwo wg mnie17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
U mnie też około 45, razem z progesteronem było 80zł 😐 chodziłam co 2 dni, ale już zaczynam się oswajać z tą myślą, że jestem w tej ciąży i już zostaje samo czekanie. Nic przecież nie mogę zrobić, tylko płynąć z nurtem tej rzeki, także staram się trzymać luzik do następnej wizyty
S.Roszpunka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
U mnie przewidywany termin to 05.04.2025.
Jestem po jednej stracie w maju zeszłego roku, wiec teraz jestem trochę przewrażliwiona.
Wczoraj byłam na pierwszym usg, bo ustąpiły mi objawy i musiałam przyspieszyć termin dla własnego świetego spokoju. Serce bije
Trzymajcie się cieplutko :*Modra, bajkowadama, S.Roszpunka, Zoeva lubią tę wiadomość
-
Jadę na betę i progesteron. A za dwa dni powtórka. I będę już grzecznie czekać na wizytę 😁
bajkowadama, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja od wczoraj czuje się masakrycznie, mdłości mam okropne do tego zrywa mnie na wymiary, dziś zaczęłam urlop i chyba spędzę go w łóżku. Robiłam dziś badania na wizytę i czekam z niecierpliwością do środy może mi coś przepisze na te dolegliwości słyszałam że są jakieś tabletki co pomagają -
Cześć! Tak też słyszałam, że są tabletki. U mnie znowu 2 dzień dziś bez objawów i już różne myśli..Natalia
🤱- 09.12.2017- córeczka 🥰
Obecnie:
👩❤️💋👨- 29 lat
01.03.2024- starania
⏸️- 07.06.2024
💔- 21.06.2024
⏸️- 24.07.2024
🧑⚕️- 09.08.2024- mamy ♥️
🧑⚕️- 23.08.2024- cudny miś ♥️🐻
🧑⚕️- 09.09.2024- 4,5 cm, ♥️- 160/min, prawdopodobnie 🩷
🧬- USG- 5+, pappa 4+
II🧬- zdrowy synek 🩵 18+6, 275g