Kwietniowe mamy 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
bajkowadama wrote:A czy któraś z was ma może zgagę zamiast mdłości? Bo mnie dzisiaj tak dojechało, że nie mogę na żadne jedzenie patrzeć 😔
-
Modra wrote:Przez min zgagę zaczęłam podejrzewać że może jestem w ciąży. Poza ciąża nigdy zgagi nie miałam stąd pojawiły się podejrzenia. Nadal mnie męczy. Nie jest tragicznie ale odczuwam. W pierwszej ciąży dostałam tabletki od gina i nie wzięłam ani jednej bo jak tylko wykupiłam to zgaga magicznie ustąpiła 😂
Modra lubi tę wiadomość
-
bajkowadama wrote:A czy któraś z was ma może zgagę zamiast mdłości? Bo mnie dzisiaj tak dojechało, że nie mogę na żadne jedzenie patrzeć 😔
Tak, mam zgagę. Nie jest non stop, ale kilka razy w ciągu dnia się pojawia. Mdłości też bywają 🙂17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔 -
S.Roszpunka wrote:Piękne wyniki! 😍
To już druga beta?S.Roszpunka lubi tę wiadomość
-
minęły mi już kłucia, bóle i inne skurcze. Zmęczenie też jest mniejsze, ale czuję jak mi wchodzi na psychikę. Łatwo mnie wyprowadzić z równowagi albo przejmuje się głupotami bardziej niż powinnam 😂 Badania za 2 tygodnie i już czuje też brak kontroli nad tym co się dzieje i strach że nie wiem jak się ten fasolek rozwija.
Apka mnie pocieszyła że jest już wielkości groszku, a nie pieprzu więc przynajmniej takie nowości 🫣😂Modra, Tika lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Unie na śniadanie wjechała kapusta kiszona i sok z buraków 🙈
Reszta jadła jajecznicę a mnie sam zapach odrzucał 🤮 -
Modra wrote:Dzień dobry. Unie na śniadanie wjechała kapusta kiszona i sok z buraków 🙈
Reszta jadła jajecznicę a mnie sam zapach odrzucał 🤮
Dzień Dobry Moje Drogie @Modra to takie postne śniadanko ale za to ile zdrowia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia, 09:03
Natalia
🤱- 09.12.2017- córeczka 🥰
Obecnie:
👩❤️💋👨- 29 lat
01.03.2024- starania
⏸️- 07.06.2024
💔- 21.06.2024
⏸️- 24.07.2024
🧑⚕️- 09.08.2024- mamy ♥️
🧑⚕️- 23.08.2024- cudny miś ♥️🐻
🧑⚕️- 09.09.2024- 4,5 cm, ♥️- 160/min, prawdopodobnie 🩷
🧬- USG- 5+, pappa 4+
II🧬- zdrowy synek 🩵 18+6, 275g
🧑⚕️- 26.11.2024- 23+1, 588g
-
Wykupiłam już betę na jutro i odrzuciłam jeszcze progesteron do powtórzenia żeby mieć spokojną głowę. Dziś w planach spacer bo wczoraj wstyd się przyznać ale popołudnie spędziłyśmy z córką na kanapie czytając książeczki, malując obrazki i oglądając bajki. Dziś trzeba się poruszać.
-
Jej, dziewczyny! Mnie odrzuca od wszystkiego, co nie jest słodkie i nie jest owocem!
Mięso, wędliny - NIC, jajka - nie.
Ser, chleb, czasem twaróg - ok.
Polazłam do żabki i kupiłam sobie naleśniki z jablkiem i z twarogiem i będę jeść cały dzień. Moja dieta jest tak uboga
Wy też tak macie? -
A_Agnieszka wrote:Jej, dziewczyny! Mnie odrzuca od wszystkiego, co nie jest słodkie i nie jest owocem!
Polazłam do żabki i kupiłam sobie naleśniki z jablkiem i z twarogiem i będę jeść cały dzień. Moja dieta jest tak uboga
Wy też tak macie?A_Agnieszka lubi tę wiadomość
Natalia
🤱- 09.12.2017- córeczka 🥰
Obecnie:
👩❤️💋👨- 29 lat
01.03.2024- starania
⏸️- 07.06.2024
💔- 21.06.2024
⏸️- 24.07.2024
🧑⚕️- 09.08.2024- mamy ♥️
🧑⚕️- 23.08.2024- cudny miś ♥️🐻
🧑⚕️- 09.09.2024- 4,5 cm, ♥️- 160/min, prawdopodobnie 🩷
🧬- USG- 5+, pappa 4+
II🧬- zdrowy synek 🩵 18+6, 275g
🧑⚕️- 26.11.2024- 23+1, 588g
-
A_Agnieszka wrote:Jej, dziewczyny! Mnie odrzuca od wszystkiego, co nie jest słodkie i nie jest owocem!
-
-
Ja jeszcze nie mam takich objawów, tylko piersi, lekkie skurcze. Który macie teraz tydzień? W ciąży z synkiem mialam mdłości i okropną zgagę, nie mogłam wąchać cebuli i odrzucało mnie od mięsa. Ale ta cebula i wszystko co pachniali podobnie🤢🤢🤢🤮. A teraz nic, na razie😅. Ja kończę piąty (4+5), moja fasolka według aplikacji jest wielkości ziarnka ryżu
-
(:Ania:) wrote:Ja jeszcze nie mam takich objawów, tylko piersi, lekkie skurcze. Który macie teraz tydzień? W ciąży z synkiem mialam mdłości i okropną zgagę, nie mogłam wąchać cebuli i odrzucało mnie od mięsa. Ale ta cebula i wszystko co pachniali podobnie🤢🤢🤢🤮. A teraz nic, na razie😅. Ja kończę piąty (4+5), moja fasolka według aplikacji jest wielkości ziarnka ryżu
(:Ania:) lubi tę wiadomość
-
5+3, no robi sie ciężko z tym zmęczeniem i jedzeniem, mam problem wysiedzieć w pracy i co chwilę przysypiam i zamulam i boję się jak się to na moich wynikach odbije😕 jedzenie jest wstrętne, wszystko co wącham śmierdzi, ale głód jest taki, że żołądek boli jak za długą przerwę robię
(:Ania:) lubi tę wiadomość
-
Wy też tak macie?
Mnie też, dwa dni leciałam na bułce z masłem i wczoraj wędlina, dziś jest niewiele lepiej ale jem tak małe porcje aby głodu nie czucMarcycha lubi tę wiadomość