X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamy 2025
Odpowiedz

Kwietniowe mamy 2025

Oceń ten wątek:
  • Tika Autorytet

Wysłany: 18 maja, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy polecacie jakieś słuchawki wygłuszajace?
    EciPeci czy Haspro?

Ona: PCOS, AMH 12.22 - 6.5, 05.24 - 9.3, hormony w normie
    On: morfologia 12.23 - 3%, 07.24 - 0%?
    Starania od 2022 w klinice:
    1. Lametta
    2. Lametta + ovitrelle
    3. Lametta + ovitrelle
    4. Lametta + ovitrelle + bemfola
    5. Lametta + ovitrelle + bemfola
    6. Lametta + ovitrelle + bemfola

07.24 kwalifikacja do programu InVitro
    08.24 start stymulacji?

Naturalny cud:
    06.08 Beta 754,01 - 32dc
    08.08 Beta 1504,12 -34 dc

5t+6d mamy ❤
    39t+4d synek ❤️
  • (:Ania:) Ekspertka

Wysłany: 19 maja, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej😊
    Mam do Was pytanie, jak wyglądają Wasze brzuchy? Czy są twarde w okolicach pępka?
    Mam rozejście mięśni brzucha, myślę, że spore ale to wciąż czas połóg więc liczę, że jeszcze trochę się zejdą. Gdy stoję mój brzuch jest twardy, gdy leżę miękki, widzę czuję przez skórę moje jelita. To potwierdzone przez lekarza w 3 tygodniu po porodzie, niedługo Mam kontrolę i później będę myśleć o fizjo, gorzej jeśli będzie przepuklina.

age.png
  • Tika Autorytet

Wysłany: 19 maja, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    (:Ania:) wrote:
    Hej😊
    Mam do Was pytanie, jak wyglądają Wasze brzuchy? Czy są twarde w okolicach pępka?
    Mam rozejście mięśni brzucha, myślę, że spore ale to wciąż czas połóg więc liczę, że jeszcze trochę się zejdą. Gdy stoję mój brzuch jest twardy, gdy leżę miękki, widzę czuję przez skórę moje jelita. To potwierdzone przez lekarza w 3 tygodniu po porodzie, niedługo Mam kontrolę i później będę myśleć o fizjo, gorzej jeśli będzie przepuklina.

U mnie raczej miękki w każdej pozycji, ja miałam rozejście 2cm więc takie standardowe. Ogólnie mi praktycznie zostało do zrzucenia z 4 kg i będę mieć wagę sprzed ciąży (a przytyłam 18kg 🤣) więc mam lekki brzuszek ale taki już niewidoczny i wchodzę w moje ciuchy sprzed porodu 😁

(:Ania:) lubi tę wiadomość

Ona: PCOS, AMH 12.22 - 6.5, 05.24 - 9.3, hormony w normie
    On: morfologia 12.23 - 3%, 07.24 - 0%?
    Starania od 2022 w klinice:
    1. Lametta
    2. Lametta + ovitrelle
    3. Lametta + ovitrelle
    4. Lametta + ovitrelle + bemfola
    5. Lametta + ovitrelle + bemfola
    6. Lametta + ovitrelle + bemfola

07.24 kwalifikacja do programu InVitro
    08.24 start stymulacji?

Naturalny cud:
    06.08 Beta 754,01 - 32dc
    08.08 Beta 1504,12 -34 dc

5t+6d mamy ❤
    39t+4d synek ❤️
  • Soleil_ Autorytet

Wysłany: 19 maja, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ukladacie dzieci do snu na boku? Niby się nie powinno ze względów bezpieczeństwa, ale u nas młody odłożony na plecy (nawet jak najpierw na bok), budzi się dosłownie za moment. Potem już nie bardzo da się go uśpić, a ostatecznie jest zmęczony, niewyspany i wściekły.

Jak śpi ze mną, to potrafi spać 3h. Dzisiaj odłożony na bok i śpi już 2h 20', ja sobie siedzę obok i mam na niego oko.

👨‍👩‍👦: 2015 🩵
    👨‍👩‍👦‍👦: 2025 🩵
    age.png
  • Marta 40 Ekspertka

Wysłany: 19 maja, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soleil_ wrote:
    Dziewczyny, a ukladacie dzieci do snu na boku? Niby się nie powinno ze względów bezpieczeństwa, ale u nas młody odłożony na plecy (nawet jak najpierw na bok), budzi się dosłownie za moment. Potem już nie bardzo da się go uśpić, a ostatecznie jest zmęczony, niewyspany i wściekły.

Jak śpi ze mną, to potrafi spać 3h. Dzisiaj odłożony na bok i śpi już 2h 20', ja sobie siedzę obok i mam na niego oko.
    Ja kładę na boku tak mi zaleciła położna bo często ulewa i na plecach mi się już raz krztusil

Soleil_ lubi tę wiadomość

preg.png
  • Soleil_ Autorytet

Wysłany: 19 maja, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja chyba też będę tak kładła, bo dzisiaj cały dzień drzemki na boku i spał super, nawet na spacer daliśmy radę iść i nie wracać na rękach z wrzaskunem 🙈

👨‍👩‍👦: 2015 🩵
    👨‍👩‍👦‍👦: 2025 🩵
    age.png
‹‹ 246 247 248 249 250
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ