X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸
Odpowiedz

🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸

Oceń ten wątek:
  • MaryLu Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chyba zaczynają się też mdłości. Dla mnie to zawsze było taki mityczne jak ktoś opowiadał że nie może patrzeć na jedzie itp ale już rozumiem. Obecnie jestem w stanie jeść owoce, chipsy i tosty z serem 🙃 to i tylko to 😀

Ogólnie chodzi za mną bardzo syfne jedzenie. Czasami śni mi się na przykład zupka chińska 🤡

Mam nadzieje że organizm wie co robi.

Ból piersi pojawia się i znika co mnie trochę denerwuje bo nie lubię ja znika jakiś objaw :(

1 CS - 2.07.25 Poronienie samoistne 5+2
    2 CS- 29.07 9 dpo- ⏸️ bHcg 10,76
    31.07 11 dpo- bHcg 42.99
    02.08 13dpo- bHcg 96,2 118%
    04.08 15dpo- bHcg 328 256.5%
    07.08 18dpo- bHcg 1334 151%
    08.08 USG 5+1 5,3 pęcherzyk ciążowy
    11.08 22 dpo- bHcg 8233 146%%

Niedoczynność tarczycy
    Celiakia
    MTHFR homo
    SERPINE1 hetero
  • Kobea Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaryLu wrote:
    U mnie chyba zaczynają się też mdłości. Dla mnie to zawsze było taki mityczne jak ktoś opowiadał że nie może patrzeć na jedzie itp ale już rozumiem. Obecnie jestem w stanie jeść owoce, chipsy i tosty z serem 🙃 to i tylko to 😀

Ogólnie chodzi za mną bardzo syfne jedzenie. Czasami śni mi się na przykład zupka chińska 🤡

Mam nadzieje że organizm wie co robi.

Ból piersi pojawia się i znika co mnie trochę denerwuje bo nie lubię ja znika jakiś objaw :(

Normalne z bólem piersi, największy rano.

Mi chodził pod nosem zapach kostki rosolowej przed testem🤣 az się slinilam na samą myśl.

Niby każda ciąża inna a u mnie w każdej 🤮🤮

Miałam dziś obrabiać królika dla młodego i robić sosy ale chyba maz musi to zrobić😆

2 poronienia, 11tc i 7tc.
    age.png

preg.png
‹‹ 20 21 22 23 24
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ