X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸
Odpowiedz

🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸

Oceń ten wątek:
  • Idawoll Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krolik wrote:
    Ahahahaha nie, mój taki pomysłowy nie jest, prędzej ja bym tak zrobiła 😆

Was też jak coś wkurza to teraz x1000? 🙈 w poprzednich ciążach byłam spokojniejsza, a dziś na zmianę wściekam się i płacze. Mamy remont u dziewczyn w pokoju, jest bajzel na całą chałupę do tego jak już się wkurzam na jedno to przypominają się inne rzeczy o i moja głowa ma dziś ciężko ze mną jak i rodzina. Nie chce być taką zrzędliwą żoną, ale mój mąż obrywa dziś klasykiem 🙈 dobrze, że chociaż większości tego co w głowie do niego mam głośno nie wypowiadam 🙈
    Są takie dni, że niewiele mi trzeba i się denerwuję, ale raczej rzadko. Mnie najczęściej wkurza, że męża coś wkurza 🙆🏼‍♀️😅Zwykle jestem raczej opanowana i cierpliwa - szczególnie do młodej. Ale ostatnio jak napadało śniegu, chodniki nieodśnieżone i ja z tą moją gwiazdą w wózku. Do tego spadały mi rajstopy, włosy splatały się w jakiś dziwny twór… no miałam ochotę kogoś lub coś rozszarpać 😅

Tęczowa22 trzymam za Ciebie i maleństwo kciuki. Wierzę, że wszystko będzie dobrze. Cieszę się, że jesteś 🩷

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:22

2023
    07. (39+3) Ninka! 💖✨

age.png

2024
    12. cb 💔 poronienie samoistne

2025
    28.07. 11 dpo bHcg 14,24 prog 32,7 ng/ml
    30.07. bHcg 98,21 (⬆️ 600%)!
    01.08. bHcg 194,30 (⬆️ 101%)
    04.08. bHcg 647,05 (⬆️120,6%)
    11.08. (5+2) Jest 🫧 w macicy! GS 0,97 cm
    21.08. (6+5) 0,52 cm 🍤z💖
    05.09. (8+6) 2,02 cm 🧸
    03.10. (12+6) 7,2 cm synka? 🩵
    07.10. (13+3) I prenatalne ✨ 8,3 cm 🧸
    30.10. (16+5) 198 g chłopaczka 💙
    28.11. (20+6) 434 g synusia 🩵
    01.12. (21+2) Połówkowe 🩺
    29.12. (25+2) 🩺
    _preg.png_
‹‹ 251 252 253 254 255
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ