🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸
-
WIADOMOŚĆ
-
Są takie dni, że niewiele mi trzeba i się denerwuję, ale raczej rzadko. Mnie najczęściej wkurza, że męża coś wkurza 🙆🏼♀️😅Zwykle jestem raczej opanowana i cierpliwa - szczególnie do młodej. Ale ostatnio jak napadało śniegu, chodniki nieodśnieżone i ja z tą moją gwiazdą w wózku. Do tego spadały mi rajstopy, włosy splatały się w jakiś dziwny twór… no miałam ochotę kogoś lub coś rozszarpać 😅krolik wrote:Ahahahaha nie, mój taki pomysłowy nie jest, prędzej ja bym tak zrobiła 😆
Was też jak coś wkurza to teraz x1000? 🙈 w poprzednich ciążach byłam spokojniejsza, a dziś na zmianę wściekam się i płacze. Mamy remont u dziewczyn w pokoju, jest bajzel na całą chałupę do tego jak już się wkurzam na jedno to przypominają się inne rzeczy o i moja głowa ma dziś ciężko ze mną jak i rodzina. Nie chce być taką zrzędliwą żoną, ale mój mąż obrywa dziś klasykiem 🙈 dobrze, że chociaż większości tego co w głowie do niego mam głośno nie wypowiadam 🙈
Tęczowa22 trzymam za Ciebie i maleństwo kciuki. Wierzę, że wszystko będzie dobrze. Cieszę się, że jesteś 🩷Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2025, 18:22
2023
07. (39+3) Ninka! 💖✨

2024
12. cb 💔 poronienie samoistne
2025
28.07. 11 dpo bHcg 14,24 prog 32,7 ng/ml
30.07. bHcg 98,21 (⬆️ 600%)!
01.08. bHcg 194,30 (⬆️ 101%)
04.08. bHcg 647,05 (⬆️120,6%)
11.08. (5+2) Jest 🫧 w macicy! GS 0,97 cm
21.08. (6+5) 0,52 cm 🍤z💖
05.09. (8+6) 2,02 cm 🧸
03.10. (12+6) 7,2 cm synka? 🩵
07.10. (13+3) I prenatalne ✨ 8,3 cm 🧸
30.10. (16+5) 198 g chłopaczka 💙
28.11. (20+6) 434 g synusia 🩵
01.12. (21+2) Połówkowe - 453 g zdrowego Michasia 🐻
7-11.12. szpital
15.12. (23+2) kontrola, wszystko ok, 713 g
29.12. (25+2) 888 g 🩵
2026
02.02. (30+2) 🩺
04.02. (30+4) USG III trym 🩺
_
_ -
Hejka
Pytanko mam do was o fotel do karmienia. Macie jakieś polecajki?👩🏻40
( niedoczynność tarczycy, nadciśnienie 1 st. niedrożny jajowód)
👱🏻♂️43
niepłodność z czynników męskich
2013 ciąża jajowodowa
2015 poronienie 6tc
2024 poronienie 4tc
24.07.2025 FET IVF ❤️
1 procedura, blastocysta 4.2.2
19.08.2025 mamy ❤️
29.09.2025 prenatalne 🍀chyba synek
19.11.2025 połówkowe - Franuś ❤️
17.12 wizyta 🩺
04.02 III prenatalne🩺
12.04.2026 - będziemy się przytulać 🍀

-
Czy warto... Szczerze nie wiem! Jakościowo wykonanie robi na mnie naprawdę dobre wrażenie. To solidny kawał ładnego łóżeczka, drewnianego, pomalowanego bezpieczna farba z atestami.Yoanne wrote:'Za moich czasów' (😁), 3 lata temu chyba tych łóżeczek jeszcze nie było, nie pamiętam, teraz jest szał 😀 faktycznie warto?
Mnie przekonuje fakt że mogę z niego zrobić właśnie dostawke, to mini łóżeczko, łóżko + potem z wyjmowana ściana i kojec, gdy realnie nie wiem co mi się sprawdzi i jak będą wyglądały moje własne wrażenia w trakcie (tzn. czy faktycznie będę planować przenieść dziecko po jakims czasie do siebie do pokoju, czy dopiero wtedy jak będzie już na tyle duże że będzie chodzić). Reszta opcji to mi ritotito, jakie to łóżeczko oferuje (jakieś kanapy, stoly z krzesłami 😅).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2025, 19:22
Yoanne, Lianaa, Tosik712 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
Kubuś 💙

-
Tęczowa, ja od siebie też chciałam jeszcze dodać, że skoro lekarz mówił, że to wszystko jest do obserwacji, to warto mu zaufać i postarać się nie stresować na zapas. Dobrze, że specjalista szybciej oceni wszystko że swojej perspektywy, nie będzie ci się tak dłużyc. 🍀Tęczowa22 wrote:Cześć dziewczyny, musiałam odpocząć kilka dni od wszystkiego. Dziękuję wszystkim za te miłe słowa wsparcia tyle Was pisało że ciężko będzie mi odpisać każdej z osobna a nie chce nikogo pominąć. Mam przełożone echo serca z 17 na 12 grudnia więc szybciej bo lekarz później nie przyjmuje bo święta, więc miało być za 4 tyg a będzie za 3 tyg bez dwóch dni.. mam nadzieję że to nie będzie problem ale może nie być dużej różnicy skoro to nie ten czas co chciała tamta lekarka. Dowiedziałam się że jakiś specjalny dr przyjeżdża z Łodzi inny niż ten u której miałam prenatalne i on jest typowo od echa serca mam nadzieję że będzie dobrze muszę w to wierzyć. Trochę w głowie się uspokoiłam, tak jakby żyje i wierzę że to jest chwilowe i zaniknie nie wiem czy dobrze robię ale no jakby wymazałam to z głowy bo strasznie przeżywałam tą sytuację. Od 3 dni jestem chora na dodatek co mnie też martwi czy nie pogorszy aktualnej sytuacji u małej.. Bylam w piątek u lekarza ale to był początek choroby mówił że gardło ładne migdały węzły też, ale na drugi dzień obudziłam się już z całkowicie zatkanym nosem i kaszlem duszącym, gorączki nie mam ale no ten kaszel mocno męczy bo mnie przydusza, inhalacja z soli herbatki z imbirem czy mleko z miodem słabo pomagają kaszel nic nie chce się oderwać 🥲
Jeszcze raz dziękuję Wam za całe wsparcie jesteście wspaniałe ❤️walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
Kubuś 💙

-
Pocieszacie😅Ja mam rzadko takie dni jak dziś. Dziś to jest jakieś apogeum. Wszystko dosłownie mnie wkurza, płacze, nie mam sił na nic 🙈 i podobnie Lianaa jak u Ciebie, moje najgorsze cechy wychodzą. Przeprosiłam męża, że przegięłam, choć myślę, że zrobiłam to bardziej dlatego, żeby jemu nie było źle, bo zwróciłam mu uwage, że mógłby coś robić inaczej, lepiej. Nie wiem jak inaczej mam mu powiedzieć coś jak nie wprost 😅 dzieci też dowalają do pieca, mam wyrzuty, bo kilka razy się uniosłam jak mnie nie słuchały. Huk, bajzel, była u nich koleżank, ich pokój niedostępny więc imprezka przeniosła się do salonu, także możecie sobie wyobrazić jak w mój i tak cudowny dzień, jak przyszło do sprzątania, a obydwie fochy i problemy, że nie będą sprzątać 🙈 oczywiście mam wyrzuty sumienia, że byłam dla nich niedobra co również powoduje, że płakać mi się chce.
-
Krolik ja też miałam taki etap nerwów w tej ciąży. Normalnie mam krótki lont, a jak jeszcze się to spotęgowało to… 😵💫🫣
Już się ta moja nerwowość uspokoiła, pomagało mi „dmuchanie świeczek” czyli głęboki wdech i wydech jakby się chciało świeczki zdmuchnąć. Po kilku takich oddechach moje ciałko się trochę uspokajało i mogłam myśleć bardziej racjonalnie.
Czuję, że to już za mną i mam nadzieję, że nerwowość nie wróci, bo było to serio okropne 😅
Dorka współczuję cukrzycy
Tęczowa niezmiennie trzymam kciuki za maluszka, 12 grudnia już niedaleko, w przedświątecznym szale te dni miną szybko.
Notuję sobie Wasze polecajki dostawek z funkcją kołyski. Najbardzej to mi zależy właśnie na tym żeby łóżeczko można było swobodnie przemieszczać po całym domu + żeby się bujało
Bliżej terminu zacznę przeglądać olx’a żeby dorwać coś na miejscu. No chyba, że na Vinted można włączyć jakiś filtr szukania przedmiotów w danym mieście?
Jako spanko to mamy dla bejbika klasyczne łóżeczko drewniane, które jest na idealnej wysokości z naszym łóżkiem, więc świetnie się sprawdza jako dostawka. Starsza córka ciągle w nim spała, aż dostała w końcu duże łóżko we własnym pokoju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2025, 20:08
-
Cześć Kobietki!
Witam się po weekendzie offline. Wczorajsze andrzejki bardzo udane, goście dopisali, czyt. wyszli przed północą 😅, pojedzeni, z jedzeniem popakowanym do pudełek, bolącymi buziami od śmiechu.
Ostatnią większą imprezę w domu przed porodem uznaje za wykonaną i udaną. Teraz max obiadek dla rodziców, dziadków i siostry, a moja 30stke zrobimy w knajpie.
Zobaczyłam taki piękny wpis i aż mi się oczy zaszkliły; pomyślałam że w styczniu były bezowocne starania, później strata, a teraz jest tak pięknie 🥹
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2025, 20:15
Lianaa, Idawoll, Świeżynka97, Tosik712, lady_89, Uda się lubią tę wiadomość
🧩 starania od 7.2024 o brakującego puzzelka.
⏸️ 04.2025
💔 05.2025 8t4d smutny dzień mamy-łyżeczkowanie- zaśniad groniasty częściowy 👼
⏸️ 08.2025 Test pozytywny
🦋 15.09 pierwsze USG- CRL 5,3mm i 🫀💗
🦋 17.10 (11t2d) SANCO Nipt- zdrowa DZIEWCZYNKA 🙏🏻
🦋 22.10 (12t1d) USG prenatalne I + Pappa- 5.6cm zdrowej córeczki, ryzyka niskie
🦋 17.12 (20tc)- USG połówkowe, 340g zdrowej Księżniczki 🌸
🦋 31.12 (22tc)- 466g Akrobatki

-
Krolik - ja w tej sytuacji, którą opisujesz pewnie też zionęłabym ogniem 🤣 muszę się nauczyć ogarniać w chaosie, mam problem z nadmiarem bodźców (odbieram wszystkie na raz tak samo intensywnie) ale myślę, że dziecko mnie skutecznie nauczy przekraczać granice…
Siasi - oj trafny wpis
w styczniu płakałam, że może nigdy nie będę mogła mieć dzieci a teraz pod sercem noszę mała wersję mnie i męża 🥹
Siesiepy- kurczę, zasiałaś we mnie ziarno niepewności odnośnie klasycznej dostawki, skoro mówisz, że te łóżeczko też można tak traktować 🙈 ehh moja głowa intensywnie pracujeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2025, 20:35
Siasi lubi tę wiadomość
📝Agata
👩🏼💼31 🤵🏽 28 🗓️4 CS
18.08.25 ⏸️ 🤫🙏🙌
•Utrogestan - plamienie w 7HBD
•Acard•Pueria Duo•OMEGA3•Asertin
19.08.25 •BETA 720,69
21.08.25 •BETA 1488
10.09.25 • 7+1 HBD 10,6mm z ❤️ 🪲
24.09.25 • 9+2 HBD 2,7 cm 🦐 172 ❤️
13.10.25• I prenki: ryzyka: preeklampsja 1:24; reszta:niskie 😍
14.11.25• Wizyta 16+4 -wszystko ok!
🔜 03.12.25• kontrola 🩵 Daniel
🔜 08.12.25• II prenatalne

-
To Liaana, Hermiona, dołożę do tego to, że do tego waldina można dokupić jakieś coś, co też zrobi z tego kołyskę. Ale się jeszcze nie wglebiałam, nie wiem czy do samej dostawki też to można zainstalować.
Lianaa lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
Kubuś 💙

-
krolik wrote:Was też jak coś wkurza to teraz x1000? 🙈 w poprzednich ciążach byłam spokojniejsza, a dziś na zmianę wściekam się i płacze. Mamy remont u dziewczyn w pokoju, jest bajzel na całą chałupę do tego jak już się wkurzam na jedno to przypominają się inne rzeczy o i moja głowa ma dziś ciężko ze mną jak i rodzina. Nie chce być taką zrzędliwą żoną, ale mój mąż obrywa dziś klasykiem 🙈 dobrze, że chociaż większości tego co w głowie do niego mam głośno nie wypowiadam 🙈
Mam tak na codzień, niezależnie od ciąży, więc bardziej chyba się nie da 🫣🤣
Lianaa lubi tę wiadomość
-
Tęczowa trzymam kciuki za dobre informacje. Dobrze, że udało Ci się umówić się specjalisty w dziedzinie echa serca. Będzie dobrze 😊
Ja ostatnimi czasy jestem oazą spokoju. Chociaż nie wiem czy to już nie bardziej obojętność i tzw "wywalone" na wszystko. Chociaż jedynie córka potrafi mnie doprowadzić do szewskiej pasji. Synowie nie. Ale Tosia już taki ma charakterek, że masakra. Nie odpuści dopóki nie dopnie swego 🤦 no ale kobiety chyba już tak mają 😅
Swoją drogą córka chce, żeby brat miał na imię Antoś... ale jak pomyślę, że to będzie kopia charakterku siostry ... To nieeee. Żadnego Antosia.
Wczoraj zaliczyłam sanki z synami. Jedne sanki w jednej ręce, drugie w drugiej przewiozłam ich dość szybko prawie biegnąc. Brawo ja. A później taki brzuch twardy mi się zrobił, że myślałam, że mnie poskręca.
I nie wiem czy moja waga łazienkowa się zepsuła, ale wczoraj się z ważyłam, a tam 66kg, gdzie ostatnio u ginekologa było 69... Co prawda zauważyłam, że piersi mi ciut zmalały, już nie są takie nabrzmiałe jak były, ale trochę się zaniepokoiłam, że zamiast przytyć, albo utrzymać wagę, to ta spadła...
Wypatrzyłam na Vinted dostawkę Chicco Next 2me... Przy córce miałam leżaczek Tiny Love do salonu i spała w nim w dzień, a w nocy częściej ze mną niż w łóżeczku drewnianym. Później korzystałam z leżaczka bujaczka Fischer Price na takich drucianych płozach. Identyczny jest teraz w smyku z firmy Mastela i możliwe, że kupię go na później.
Bardziej myślę o dostawcę żeby mieć dziecko pod ręką, ewentualnie jak i tak będę spała sama, to zastanawiałam się nad kokonem do łóżka żeby obok położyć maluszka.
Nooo i właśnie w przypływie chwili zamówiłam zestaw Jukki 5 elementów. Plus poduszkę rogal i rożek. Chociaż rożek mam jeszcze po córce w miętowe słonie 🙂 akurat rożek sprawdził mi się przy całej trójce więc myślę, że teraz też będę z niego korzystać.
Największy dylemat chyba będę miała z laktatorem. Tym bardziej, że z doświadczenia wiem, że własny przyda mi się już w szpitalu.
Jakby któraś z was chciała kupić smoczek od Luu kids to od ręki mają je w Smyku za 35zł 😊
-
Ojj u mnie nerwowość jest zdecydowanie większa niż wcześniej i jak to mój mąż mówi ostatnio że woli coś robić jak mnie nie ma obok niż jak jestem ( wcześniej wszystko co trzeba było robiliśmy razem i to ja byłam ta uspokajająca w nerwowych sytuacjach) i zdecydowanie teraz płacz jest o byle co tak naprawdę.krolik wrote:Ahahahaha nie, mój taki pomysłowy nie jest, prędzej ja bym tak zrobiła 😆
Was też jak coś wkurza to teraz x1000? 🙈 w poprzednich ciążach byłam spokojniejsza, a dziś na zmianę wściekam się i płacze. Mamy remont u dziewczyn w pokoju, jest bajzel na całą chałupę do tego jak już się wkurzam na jedno to przypominają się inne rzeczy o i moja głowa ma dziś ciężko ze mną jak i rodzina. Nie chce być taką zrzędliwą żoną, ale mój mąż obrywa dziś klasykiem 🙈 dobrze, że chociaż większości tego co w głowie do niego mam głośno nie wypowiadam 🙈
Sobotnia impreza super ale były tak niewygodne krzesła że rozbolała mnie kość ogonowa chyba któraś pisała o tym bólu, na szczęście po nocy przeszło. A dzisiaj rozpoczynamy tydzień od sporej ilości połówkowych więc samych dobrych wieści, ja mam na 12:40 i już się nie mogę doczekać by zobaczyć małą.starania od 2013 roku
04.2021 💔poronienie samoistne
2025 pierwsze ivf
26.05.25 punkcja
29.07.25 pierwszy transfer
09.08.25 beta 169
12.08.25 beta 611
21.08.25 pierwsze USG i💖
08.09.25 CRL 1.95 cm
15.09.25 CRL3.03 cm i 💖177/min
07.10.25 Badania prenatalne
07.11.25 202g dziewczynki
01.12.25 Badania połówkowe

-
Udanych wizyt dzisiaj

Czekamy z radością na wasze opowieści po połówkowych 🫶🫶
lady_89, Idawoll lubią tę wiadomość
👩🏻40
👱🏻♂️43
2013 ciąża jajowodowa
2015 poronienie 6tc
2024 poronienie 4tc
24.07.2025 FET IVF ❤️
19.08.2025 mamy ❤️
17.12 wizyta 🩺
04.02 III prenatalne🩺

-
Hej. Witam się po weekendzie. Niestety nie miałam czasu za wiele poczytać ponieważ mieliśmy imprezę- imieniny teścia i dosyć sporo na nie szykowałam. Wczoraj wieczorem zabrałam się za pierniczki. Zrobiliśmy też pamiątkowe zdjęcie z brzuszkiem z okazji minięcia połowy ciąży. Tematy wyprawkowe to dla mnie abstrakcja. Na razie w pełni cieszę się ciążą bo udało się ją najdłużej utrzymać. Pewnie będę przekopywać forum w lutym. Postanowiłam sobie, że dopiero w przyszłym roku coś kupimy.
Ale ten tydzień jest bogaty w wizyty połówkowe- powodzenia. Samych dobrych wieści !
P.S Zdjęcie jest z wieczora- rano jeszcze dopinałam te jeansy. Co prawda już ledwo, ledwo.
https://zapodaj.net/plik-Z8hBnKoaj7
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2025, 09:14
Pomarańczowa, krolik, Uda się, lady_89, kasia97, Lianaa, siesiepy, Malowybitna, Świeżynka97, Siasi, Angellka, mon08kow, HimalayanDream, Idawoll, Dorkaa87, Ola 🦋, Migotka96, Kitana, Lolcia37, dailydamn lubią tę wiadomość
-
Trochę mi lżej jak poczytałam, że nie tylko tak u mnie 🙈 ja przed dziećmi mam wrażenie, że łatwiej się odpalałam, dużo mnie cierpliwości nauczyły, jednak dwa przedszkolaki w domu potrafią też podgrzać atmosferę, że ta cierpliwość gdzieś ucieka. Dzisiaj moja młodsza zrobiła aferę, bo jej brzydko pokroilam omleta na śniadanie jej zdaniem rozwalone kawałki były o i płakała tak z 10 minut przy stole 😅 potem na kolanka, tulasy i zjadła 😅 raz się gotuje w środku, a dziś na spokojnie przeczekałam. Z kolei starsza to też, potrafi grzać jakiś temat i wmawiać coś co nie miało miejsca 🙈 myślę, że i tak mamy dużo cierpliwości i spokoju z moim mężem do nich, bo jak sobie przypomnę swoje dzieciństwo to no inaczej by moi rodzice reagowali na takie fochy 🙈 jednak wolę te czasy 🙈
Lady_89 mój mąż tego nie powiedział, ale czuję w kościach, że chyba też wolałby działać z dala ode mnie 😆 i to samo, wcześniej to ja byłam ta co łagodziła sytuację, mówiła, że spoko naprawi się, nie ma po co się tym przejmować, pierdoła. Jak mi spalił najlepszą patelnie to go pocieszałam, że to nic takiego, teraz bym się pewnie poryczała 😆
Powodzenia dziś na badaniach!
ja mam swoje w czwartek i już mam stresa 🙈
Kolejna noc i kolejne durne sny, dziś mi się śniło, że zostałam porwana, nagle moja córka się tam znalazła o uratowała sytuację wzywając pomoc 😆 byłam z niej taka dumna 😅
Lianaa, Idawoll lubią tę wiadomość
-
Wracając do tematu łóżeczek. Chciałam ta dostawkę lionelo, a teraz bije się z myślami czy jednak nie kupić klasycznego drewnianego eh, ale to po nowym roku będę rozkminiać 😅
Lianaa lubi tę wiadomość
-
Limone wrote:Hej. Witam się po weekendzie. Niestety nie miałam czasu za wiele poczytać ponieważ mieliśmy imprezę- imieniny teścia i dosyć sporo na nie szykowałam. Wczoraj wieczorem zabrałam się za pierniczki. Zrobiliśmy też pamiątkowe zdjęcie z brzuszkiem z okazji minięcia połowy ciąży. Tematy wyprawkowe to dla mnie abstrakcja. Na razie w pełni cieszę się ciążą bo udało się ją najdłużej utrzymać. Pewnie będę przekopywać forum w lutym. Postanowiłam sobie, że dopiero w przyszłym roku coś kupimy.
Ale ten tydzień jest bogaty w wizyty połówkowe- powodzenia. Samych dobrych wieści !
P.S Zdjęcie jest z wieczora- rano jeszcze dopinałam te jeansy. Co prawda już ledwo, ledwo.
https://zapodaj.net/plik-Z8hBnKoaj7
wwwoooow ale piękne zdjęcie
u mnie to już cała bańka w brzuchu hahaha ale kocham ten brzucholek nad zycie.

a jak u Was? połowa za nami i brzuchy widoczne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2025, 10:06
krolik, Lianaa, Pomarańczowa, Siasi, mon08kow, HimalayanDream, Idawoll, Dorkaa87, Tosik712, Kitana, Lolcia37, siesiepy lubią tę wiadomość
👩🏻40
👱🏻♂️43
2013 ciąża jajowodowa
2015 poronienie 6tc
2024 poronienie 4tc
24.07.2025 FET IVF ❤️
19.08.2025 mamy ❤️
17.12 wizyta 🩺
04.02 III prenatalne🩺

-
No u mnie brzuch podobny jak i u Ciebie.Uda się wrote:
Limone śliczne zdjęcie i super pamiątka.
Lianaa, Limone, Uda się, Monimoniii lubią tę wiadomość
starania od 2013 roku
04.2021 💔poronienie samoistne
2025 pierwsze ivf
26.05.25 punkcja
29.07.25 pierwszy transfer
09.08.25 beta 169
12.08.25 beta 611
21.08.25 pierwsze USG i💖
08.09.25 CRL 1.95 cm
15.09.25 CRL3.03 cm i 💖177/min
07.10.25 Badania prenatalne
07.11.25 202g dziewczynki
01.12.25 Badania połówkowe

-
Witam w poniedziałek i życzę samych cudownych wizyt 💖 czekam na wieści!
Limonę, Uda się - piękne brzuszki 🥹 no update nie pozostawia złudzeń - lokatorzy nam rosną!
U mnie obecnie tak:
https://zapodaj.net/plik-uifj8mB1HG
krolik, lady_89, Limone, Pomarańczowa, Siasi, HimalayanDream, mon08kow, Uda się, Idawoll, Ola 🦋, Dorkaa87, Kitana, Lolcia37, Monimoniii, siesiepy lubią tę wiadomość
📝Agata
👩🏼💼31 🤵🏽 28 🗓️4 CS
18.08.25 ⏸️ 🤫🙏🙌
•Utrogestan - plamienie w 7HBD
•Acard•Pueria Duo•OMEGA3•Asertin
19.08.25 •BETA 720,69
21.08.25 •BETA 1488
10.09.25 • 7+1 HBD 10,6mm z ❤️ 🪲
24.09.25 • 9+2 HBD 2,7 cm 🦐 172 ❤️
13.10.25• I prenki: ryzyka: preeklampsja 1:24; reszta:niskie 😍
14.11.25• Wizyta 16+4 -wszystko ok!
🔜 03.12.25• kontrola 🩵 Daniel
🔜 08.12.25• II prenatalne

-
Uda się wrote:
Pięknie się prezentujecie. Nie wierzę w ten wiek podany w stopce- nawet na 30 lat nie wyglądasz 🥰
Lianaa, Uda się lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH