SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸
Odpowiedz

🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸

Oceń ten wątek:
  • Kobea Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie, wszystko ok🙂 młody nawet się przekręcił główkowo także mniej uparty niż brat, waży ponad 1kg. Krzywa mieści się w normach, także spoko ale dietę będę sobie trzymać to i mniej przytyje może😄

Kolejna wizyta 23.01

Fotelik mam cybex cloud t z bazą, z tego co pamiętam to był chyba w czołówce w testach bezpieczeństwa no ale jest trochę ciężki.

Fotel do karmienia mam taki rozkładany elektrycznie jest super nawet można na nim spać, co prawda karmić się nie udało ale można posiedzieć 😄

Ta wanienka z wbudowanym termometrem czaderska. Ja swojej dalej używam też jako przebieraka.

IMG-20260113-173903.jpg

IMG-20260113-173806.jpg

siesiepy, Idawoll lubią tę wiadomość

2 poronienia, 11tc i 7tc.
    age.png

preg.png
  • Uda się Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monimoniii wrote:
    Uda się trzymam kciuki za wypis dzisiaj✊️ najważniejsze, że zaufałaś swojej intuicji i pojechałaś sprawdzić czy wszystko dobrze z maluszkiem.

Co do laktatora ja też się zastanawiam nad wyborem. Chciałabym karmić piersią i KPI, więc jeśli byłoby po mojej myśli to laktator będzie potrzebny. Na tą chwilę myślę, że kupię muszlowy z canpolbabies, ten najnowszy model. Zastanawiam się, czy faktycznie jest taki super czy to kwestia marketingu 🫣🤔

Mnie położna radziła poczekać do porodu i sprawdzić czy będzie potrzebny i skorzystać najpierw z tych szpitalnych ( one też są innej klasy) i wesprzeć się wiedzą instruktorki laktacyjnej.
    W sumie laktator można kupić od ręki już jak będzie coś więcej wiadomo i sama z tego skorzystam

👩🏻40
    ( niedoczynność tarczycy, nadciśnienie 1 st. niedrożny jajowód)
    👱🏻‍♂️43
    niepłodność z czynników męskich

2013 ciąża jajowodowa
    2015 poronienie 6tc
    2024 poronienie 4tc

24.07.2025 FET IVF ❤️
    1 procedura, blastocysta 4.2.2
    19.08.2025 mamy ❤️
    29.09.2025 prenatalne 🍀chyba synek :)
    19.11.2025 połówkowe - Franuś ❤️
    17.12 wizyta 🩺
    04.02 III prenatalne🩺
    12.04.2026 - będziemy się przytulać 🍀

preg.png
‹‹ 293 294 295 296 297
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ