🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po wizycie, wszystko ok🙂 młody nawet się przekręcił główkowo także mniej uparty niż brat, waży ponad 1kg. Krzywa mieści się w normach, także spoko ale dietę będę sobie trzymać to i mniej przytyje może😄
Kolejna wizyta 23.01
Fotelik mam cybex cloud t z bazą, z tego co pamiętam to był chyba w czołówce w testach bezpieczeństwa no ale jest trochę ciężki.
Fotel do karmienia mam taki rozkładany elektrycznie jest super nawet można na nim spać, co prawda karmić się nie udało ale można posiedzieć 😄
Ta wanienka z wbudowanym termometrem czaderska. Ja swojej dalej używam też jako przebieraka.

siesiepy, Idawoll lubią tę wiadomość
-
Monimoniii wrote:Uda się trzymam kciuki za wypis dzisiaj✊️ najważniejsze, że zaufałaś swojej intuicji i pojechałaś sprawdzić czy wszystko dobrze z maluszkiem.
Co do laktatora ja też się zastanawiam nad wyborem. Chciałabym karmić piersią i KPI, więc jeśli byłoby po mojej myśli to laktator będzie potrzebny. Na tą chwilę myślę, że kupię muszlowy z canpolbabies, ten najnowszy model. Zastanawiam się, czy faktycznie jest taki super czy to kwestia marketingu 🫣🤔
Mnie położna radziła poczekać do porodu i sprawdzić czy będzie potrzebny i skorzystać najpierw z tych szpitalnych ( one też są innej klasy) i wesprzeć się wiedzą instruktorki laktacyjnej.
W sumie laktator można kupić od ręki już jak będzie coś więcej wiadomo i sama z tego skorzystam👩🏻40
( niedoczynność tarczycy, nadciśnienie 1 st. niedrożny jajowód)
👱🏻♂️43
niepłodność z czynników męskich
2013 ciąża jajowodowa
2015 poronienie 6tc
2024 poronienie 4tc
24.07.2025 FET IVF ❤️
1 procedura, blastocysta 4.2.2
19.08.2025 mamy ❤️
29.09.2025 prenatalne 🍀chyba synek
19.11.2025 połówkowe - Franuś ❤️
17.12 wizyta 🩺
04.02 III prenatalne🩺