🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸
-
WIADOMOŚĆ
-
eM 🌺 wrote:Jeśli chodzi o spf, to ja polecam sztyft z musteli
wygodnie się aplikuje i nie bieli. Szczególnie wygodny jest do twarzy. Ewentualnie z dermedic w sprayu, ale on jednak już zostawia białą poświatę. Ja najpierw stosowałam ten spray, ale jak odkryłam sztyft, to od tamtej pory wybieram tylko ten.
Oo ten sztyft też kiedyś kupiłam, ale ekstremalnie szybko się nam skończył 🙈 i już nie wróciłam do niego ponownie -
MaryLu wrote:Powiedział że olej z wiesiołka może mocno nasilać działanie heparyny. Mówił o samym wiesiołku, wie jakie kwasy omega biorę w suplementacji i do nich nie miał zastrzeżeń nigdy.
Robi masaż i na zewnątrz i w środku. Instruowała Nas fizjo i położna. Od 32 tygodnia teoretycznie można ale my zaczęliśmy od 34. To jest parę sekwencji. Mogę podesłać zdjęcie instrukcji jakby któraś chciała choć myślę że warto wybrać się na chociaż jeden i poczuć to fizycznie na sobie robione dobrze. Bardzo, bardzo średnio przyjemne 😒
Wow no to pięknie będziesz miała przygotowane krocze!
niedługo też zaczynam tę zabawę, już się cieszę 😆
-
Pomarańczowa wrote:Idawoll, mała jakby lepiej. Wyniki też lepsze. Crp niskie, morfologia nawet lepsza od mojej. Wygląda jakby miała infekcje wirusową układu oddechowego, bo zeszło na katar i kaszel. Za to w posiewie moczu coś wyszło dodatkowo i muszę powtórzyć wynik, bo na ten moment znowu wygląda na leczenie szpitalne
mocz ogólny ok, objawów z układu moczowego brak, więc na pewno Do powtórki, ale nie ma chwili wytchnienia, bo siedzi mi to w głowie 
Za to widzę, że stres mi nie służy, bo odczuwam mocno brzuch. Ledwo z tej diagnostyki dzisiaj wróciłyśmy. Potem obiad też już na siedząco robiłam. Więc przyjechałam do rodziców, to zawsze mała ma więcej atrakcji, a ja może będę trochę spokojniejsza, bo nie chce sobie zapewnić przedwczesnego porodu tym wszystkim
No to to są dobre wieści
a może próbka zanieczyszcozna i błędny wynik posiewu? Trzymam kciuki żeby powtórka badania uspokoiła 🙏 a Ty jak masz możliwość to odpocznij sobie, wycisz się i korzystaj jak jesteś u rodziców 
Idawoll pokaż tą stację, brzmi kusząco 😏 -
krolik wrote:No to to są dobre wieści
a może próbka zanieczyszcozna i błędny wynik posiewu? Trzymam kciuki żeby powtórka badania uspokoiła 🙏 a Ty jak masz możliwość to odpocznij sobie, wycisz się i korzystaj jak jesteś u rodziców 
Idawoll pokaż tą stację, brzmi kusząco 😏
Jest taka możliwość. Bo musielibyśmy mieć na prawdę niefart żeby złapała akurat taką bakterie i to tylko do leczenia w szpitalu. A mocz ogólny ładny. Chociaż nic mnie już nie zdziwi. Tak, dzisiaj odpoczęłam to brzuch tak nie ciągnie
z wyciszeniem gorzej 😅
-