🌷KWIETNIOWE MAMY 2026 🌸
-
WIADOMOŚĆ
-
Uda się, tu na tym filmie babeczka fajnie opowiada o tym masażu krocza. Ja nie jestem w stanie robić tego kciukiem, więc do akcji wchodzi środkowy ze wskazującym. Wewnętrzny robię tak, że wkładam oba palce ile mogę do środka i tak sobie uciekam w seriach w konkretne miejsca. Robię to opierając się jedną nogą na łóżku, zginając korpus, bo w żadnej innej pozycji nie byłam w stanie się tak dosięgnąć, żeby było mi jakkolwiek wygodnie. 🙈 Polecają jeszcze takie pozycje: na łóżku w półleżeniu, kolana na boki (nie sięgałam!) i kucki przy ścianie (lepiej, ale nie aż tak jak moja pozycja). https://youtu.be/-gL1WQV9rV0?is=oZxEazfKnEd3j-dB uznałam, że nawet jeśli technika nie jest do końca dobra, to cokolwiek czym rozciągam krocze regularnie mi się po prostu przysłuży. 😁
Ja melduję się po wizycie, na tym sprzęcie w przeciągu 2,5 tygodnia Kuba przytył z ponad 2200g na 2763g. Ciekawe jak w czwartek na NFZ wyjdzie wagą, haha. Z plusów? Wyrównał mi się chłopak. Już nie ma głowy wybiegającej 2 tygodnie w przód, a nogi "z tyłu" o 1 tydzień. Teraz każda części ciała jest 35+ 😁 poza tym wszystko w normie, ostatnia wizyta ma być za dwa tygodnie jakoś. 😱
Aaa miś szumiś, jestem fanem. Sama jak miałam czas bezsenności to odpalałam sobie szum deszczu. Szumisia mamy dostać w prezencie, ale jeśli nie, to na pewno kupię sama. Tylko koniecznie takiego co się sam wyłącza po upływie ilus minut. 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:06
Uda się lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,8
Kubuś 💙

-
Pomarańczowa wrote:A jak się ogólnie czujesz przy takim crp? Dziwna to sytuacja, oby to były zatoki i żebyś nie musiała się stawiać na izbie

Przybijam piątkę co do tragicznych nocek.
Jestem osłabiona co prawda, ale mam też momenty lepszego samopoczucia, w których szaleję ze sprzątaniem, gotowaniem czy jakieś spacery, wyjście z córką na hulajnogę itp. Gdyby nie to, że w sumie przypadkowo ten pierwszy pomiar CRP zrobiłam w czwartek to nawet bym nie podejrzewała, że ten katar to coś więcej niż zwykłe przeziębienie. No ale fakt faktem - długo już trwa. Oby antybiotyk szybko zadziałał 🤷🏻♀️ -
siesiepy wrote:Uda się, tu na tym filmie babeczka fajnie opowiada o tym masażu krocza. Ja nie jestem w stanie robić tego kciukiem, więc do akcji wchodzi środkowy ze wskazującym. Wewnętrzny robię tak, że wkładam oba palce ile mogę do środka i tak sobie uciekam w seriach w konkretne miejsca. Robię to opierając się jedną nogą na łóżku, zginając korpus, bo w żadnej innej pozycji nie byłam w stanie się tak dosięgnąć, żeby było mi jakkolwiek wygodnie. 🙈 Polecają jeszcze takie pozycje: na łóżku w półleżeniu, kolana na boki (nie sięgałam!) i kucki przy ścianie (lepiej, ale nie aż tak jak moja pozycja). https://youtu.be/-gL1WQV9rV0?is=oZxEazfKnEd3j-dB uznałam, że nawet jeśli technika nie jest do końca dobra, to cokolwiek czym rozciągam krocze regularnie mi się po prostu przysłuży. 😁
Ja melduję się po wizycie, na tym sprzęcie w przeciągu 2,5 tygodnia Kuba przytył z ponad 2200g na 2763g. Ciekawe jak w czwartek na NFZ wyjdzie wagą, haha. Z plusów? Wyrównał mi się chłopak. Już nie ma głowy wybiegającej 2 tygodnie w przód, a nogi "z tyłu" o 1 tydzień. Teraz każda części ciała jest 35+ 😁 poza tym wszystko w normie, ostatnia wizyta ma być za dwa tygodnie jakoś. 😱
Aaa miś szumiś, jestem fanem. Sama jak miałam czas bezsenności to odpalałam sobie szum deszczu. Szumisia mamy dostać w prezencie, ale jeśli nie, to na pewno kupię sama. Tylko koniecznie takiego co się sam wyłącza po upływie ilus minut. 😁
bardzo dziękuję za polecajkę filmiku i misia
Gratuluję wagi bo już jest kawał gościa tam u Ciebie
👩🏻40
( niedoczynność tarczycy, nadciśnienie 1 st. niedrożny jajowód)
👱🏻♂️43
niepłodność z czynników męskich
2013 ciąża jajowodowa
2015 poronienie 6tc
2024 poronienie 4tc
24.07.2025 FET IVF ❤️
1 procedura, blastocysta 4.2.2
19.08.2025 mamy ❤️
29.09.2025 prenatalne 🍀chyba synek
19.11.2025 połówkowe - Franuś ❤️
27.01 wizyta 🩺
04.02 III prenatalne🩺