Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmeiva wrote:My kupowalismy mieszkanie mając już dziecko i myśląc o drugim i te sypialnie wydawaly nam sie wystarczajace a teraz jak stana tam 2 lozevzka plus szafa i zabawki to nogi nie ma gdzie wsadzić
A najgorsze jest to, że w nowym budownictwie nie ma piwnic. A my na komórkę już się nie zalapalismy wszystkie sprzedali
Ale z drugiej strony, to fajnie jest jak wszyscy są razem bo to taki rodzinny klimat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 21:43
-
Nigdy tego nie zrozumiem dlaczego developerzy buduja bloki bez wystarczajacej liczby komórek. U nas wystarczylo ich dla ok 1/3 mieszkańcow. My nie kupiliśmy bo została tylko jedna komórka o wymiarach 1m na 1m czyli tyle co moja szafa wnękowe w przedpokoju i to chcieli opchnac za 6 tyś. Upadli chyba na głowy, tam nawet rower by nie wszedł były też większe ale poszły na samym początku i to za tą sama kasę. Za to miejsc parkingowych mamy aż nadto, wiele do tej pory stoi pustych. No ale one kosztuja po 26 tys więc bardziej im sie opłacało wygospodarować je niż komórki lokatorskie. Biznes to biznes...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 21:56
-
Tran małej daje ale w domu mam przedszkolaka i ciągle cos przynosi. Zwykle tak raz w miesiącu była przeziębiona i jakos było tylko teraz jakas kumulacja nastąpiła i mnie to dobija. Do tego ma jakąś dziwną fobię że nie będzie się kąpać w wanience ktora stoi w kabinie i musi stac poza kabiną i żeby tego było mało to od 2 dni kąpiel też ją zaczyna przerażac i w aucie dostaje histeri nie z tej ziemi. A normalnie w ciągu dnia jest wesoła. Wymiękam.
-
nick nieaktualnybaba wrote:Oj niestety nie mam ale coraz częściej mi chodzi po głowie Michał Adam.
Drugie po tesciu będzie. Bo po moim tacie to ma syn siostry.
Michał mi się podoba ale w rodzinie od str męża pewnie będą gadać że to po ojcu teścia sobie wymyśliłam, tyle że tak nie jest. Po prostu mi się podoba i fajnie brzmi Michas.
Wiadomo, Michał najlepsze imię! A Adam ma mój tata, też spoko -
Dziewczyny, z serii intymnie: jakie pozycje z brzuchem? Wczoraj z mężem próbowaliśmy poszaleć i... to był dramat. Dla mnie ból, jakbym miała w środku dodatkowa kość, jak byśmy nie próbowali, to niewygodnie. Co prawda ubaw po pachy, ale przyjemności niewiele:/
Jak sobie radzicie?agulas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmeiva wrote:Nigdy tego nie zrozumiem dlaczego developerzy buduja bloki bez wystarczajacej liczby komórek. U nas wystarczylo ich dla ok 1/3 mieszkańcow. My nie kupiliśmy bo została tylko jedna komórka o wymiarach 1m na 1m czyli tyle co moja szafa wnękowe w przedpokoju i to chcieli opchnac za 6 tyś. Upadli chyba na głowy, tam nawet rower by nie wszedł były też większe ale poszły na samym początku i to za tą sama kasę. Za to miejsc parkingowych mamy aż nadto, wiele do tej pory stoi pustych. No ale one kosztuja po 26 tys więc bardziej im sie opłacało wygospodarować je niż komórki lokatorskie. Biznes to biznes...
-
nick nieaktualnyfabdorota wrote:Dziewczyny, z serii intymnie: jakie pozycje z brzuchem? Wczoraj z mężem próbowaliśmy poszaleć i... to był dramat. Dla mnie ból, jakbym miała w środku dodatkowa kość, jak byśmy nie próbowali, to niewygodnie. Co prawda ubaw po pachy, ale przyjemności niewiele:/
Jak sobie radzicie?
tak a'propo temtu http://www.fotosik.pl/zdjecie/2f292bf052f41460Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 22:33
agulas, fabdorota, kamaaa, ania0141, Olina, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
baba wrote:Tran małej daje ale w domu mam przedszkolaka i ciągle cos przynosi. Zwykle tak raz w miesiącu była przeziębiona i jakos było tylko teraz jakas kumulacja nastąpiła i mnie to dobija. Do tego ma jakąś dziwną fobię że nie będzie się kąpać w wanience ktora stoi w kabinie i musi stac poza kabiną i żeby tego było mało to od 2 dni kąpiel też ją zaczyna przerażac i w aucie dostaje histeri nie z tej ziemi. A normalnie w ciągu dnia jest wesoła. Wymiękam.
Kochana, mam synka w identycznym wieku i cóż Ci mogę powiedzieć .. jest to 18mz dziecka wiec bunt dwulatka się zaczyna .. mój wszystko zabiera wszystko chce , jego ulubione słowa to : nie , daj , moje , ja sam dużooo dużo cierpliwości :*
-
My musielismy kupić jedno miejsce garazowe bo one są przypisane do mieszkania. To zamkniete osiedle, pod blokiem są tylko miejsca dla gości a dookoła nie ma gdzie zostawić samochodu więc pewnie i tak byśmy kupili. Nie zrozumiem tylko dlaczego nie pomysleli o tym że praktycznie każdy chce miec piwnice a nie każdego stać na auto i tych piwnic powinno być tyle samo co mieszkań. Dobrze że niedaleko mieszka moja mama więc część klamotow trzymamy u niej na strychu:-)
-
nick nieaktualnyWiem właśnie, większość deweloperów postawiło sobie "za punkt honoru" sprzedanie mieszkania i miejsca postojowego. Ten nasz deweloper to taki wyjątek, chociaż widzę, że przy nowej inwestycji też zmusza do zakupu.
U mnie brak komórki powoduje, że sporo rzeczy wywożę do rodziców, ale ponieważ ostatnio tam nie jeżdżę bo podróż już mnie męczy, to stoi mi w przedpokoju choinka w kartonie Na szczęście, mam też balkon i taras, więc część rzeczy, którym niegroźna jest wilgoć, przechowuję też na balkonie. Jakoś trzeba sobie radzić, albo zmienić prawo budowlane -
nick nieaktualnyEhhh u mnie będzie cieżka noc
Mąż w pracy.. Mnie strasznie brzuch boli.. Szyjka baaardzo kłuje i kłucia mam w pupie aż... mały bardzo bardzo ruchliwy i grzebie tam na dole... Ehhh boję się, że się coś zacznie a ja sama bez męża
Beznadziejny humor mi się zrobił -
Aleksandrakili jak tam nocka?
Zaniedbuje totalnie forum ostatnio ale sił brak i dołek łapie totalny. Miałam od piątku być już na patologii ale lekarz który mnie badał stwierdził że przepływy są na tyle dobre że spokojnie od poniedziałku mogę się wstawić. Więc noc mam już do dupy... Poza tym cały czas mam okropny ból w pochwie i czasem boli nadal ta cewka . Ogólnie mam nadzieję na jakieś rozwarcie już i niedługi poród bo na prawdę psychicznie wsiadam.. Postaram się więcej udzielać w miarę możliwości.
Czytam Was cały czas i trzymam kciuki żeby Andrea już tulila swojego szkraba . -
Mi odchodzi co raz mocniej czop śluzowy... był brązowy, potem przerwa, przezroczysty, a teraz odchodzi podbarwiony krwią. Coś czuję, że akcja mi się rozkręci... jeśli zdąże to idę jutro jeszcze do gina, niech sprawdzi czy dobrze mi się wydaje, że to czop
Larisa, Karatka81, agulas, Olina, Rotenkopf, panda80, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Teraz wydaje mi się, że ćmi mnie podbrzusze... zobaczę co będzie się działo do rana. Ja już mam spanie za sobą, wysyłam maile i składam ostatnie zamówienia do złożenia. Patrzę na tego mojego męża, on tak słodko śpi, nawet nie wie co się dzieje, a ja już biegam jak szalona i wrzucam ostatnie rzeczy do torby szpitalnej... oczywiście cicho i staram się nikogo nie obudzić
-
Trzymam kciuki żebyście były jak najdłużej z dzidziusiem w brzuszku. Jestem z Wami nabiezaco pomiędzy moim ciągniem mleka a karmieniem. Używam tylko tel i nie raz opisze sie a występuje błąd. Jak wrócę do domu , odespie odpocznę po szpitalu to bede bardziej aktywna i bede Was wspierać tak jak Wy to zrobiliście dla mnie to było nieocenione
ania0141, Karatka81, agulas, Mynia, Anastazjaaa, Rotenkopf, panda80, MagSz, Dobson, wiecznie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWe śnie odprawiałam egzorcyzmy na dziewczynce która nie mogła przebywać w świetle. Tłukłam się z nią i jestem teraz cała obolała...
Funky trzymaj się mocno i daj znać co i jak!
Fabdorota, masz dzisiaj urodziny nie? Wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń i szczęśliwego rozwiązania! :* -
jamniczakuchnia wrote:We śnie odprawiałam egzorcyzmy na dziewczynce która nie mogła przebywać w świetle. Tłukłam się z nią i jestem teraz cała obolała...
Funky trzymaj się mocno i daj znać co i jak!
Fabdorota, masz dzisiaj urodziny nie? Wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń i szczęśliwego rozwiązania! :*
Całą noc oka nie zmruzylam, bo tak mi było gorąco:( A teraz jak w końcu mi dobrze, to Pola szaleje. Jak żyć? w dzień też nie pospie, bo muszę jechać po wypis i gbsa zrobić. Yh, lajf.