Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam jedna chustkę, nie wiem czy się przyda ale w Tesco kosztowała 3zl w promocji. A sliniakow też szukałam i jeśli są to takie podgumowane a wolałabym zwykle bawełniane na początek bo te podgumowane może praktyczne ale jakieś niemiłe dla mnie.
-
jamniczakuchnia wrote:Kurde ja chcę drugą dziewczynkę! I takie ubranka piękne jej zakładać
wgl dla chłopaków jest więcej boskich ciuszków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 10:07
-
nick nieaktualnymania wrote:a ja chcę drugiego chłopaka to jakby nam nie poszło po myśli to się zamienimy
wgl dla chłopaków jest więcej boskich ciuszków
SpokoW sumie to racja, bo dla chłopaków mają piękne ubranka, całe szczęście mam trochę km do galerii handlowej, bo byłoby źle.
Ale dla dziewczynek, szczególnie większych, te wszystkie kiecki, leginsy, spódniczki -
moja Mała i tak w większości będzie w dresach, leginsach i jeansach pewnie chodzić
mnie jakoś nigdy kiecki nie kręciły wiadomo fajne są dla takich małych dziewczynek ale ja nie wiem czy bedę umiała ją w kiecki ubrać
Za to chłopaków to można tak czadowo ubrać...może mi się przestawi jak zacznę praktykować -
nick nieaktualnyFabiola ja też się zastanawiam, o jakich ciuszkach dla chłopaków one mówią
ale ostatnio zamawiałam z firmy Pinokio, mają fajną kolekcję Wild Boy no i w H&M widziałam body jedno było gładkie (granatowe) a drugie w zestawie białe, ale w kotwice
więcej super ciuszków nie znalazłam dla chłopca... wszystkie są takie same dla chłopca i dziewczynki, różnią się tylko kolorem.
-
Bodziaki to średnio kupić coś super, choć hmm ja uwielbiam ciuszki z lindex, kappahl w c&a też można coś znaleźć
Spodenki jeansowe z kappahl mega, krój itd. Koszule super. No ja już piszę o troszkę starszym dzieciaczku
A w lindex jaka była super kurteczka, jak na dorosłego faceta, szkoda że te dzieciaki tak szybko rosną
Ja kocham mojego małego faceta ubierać tak jak dużego ha,ha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 11:08
-
Dziewczyny właśnie w sieciówkach wszystkie te koszule, jeansy, bluzy od rozmiaru 62-68 to już sa super te ciuszki. Wiadomo dla niemowlaków to podobne dla chłopców i dziewczynek ale później z chłopakiem to można szaleć
przyklad
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/niemowleta/nasze-propozycje-dla-niemowlat/inspiracje/mali-marynarze/3-czesciowy-stroj-myszka-miki-165747-1.html
no mnie to rozbraja...a dla dziewczynki tylko co ??? sukienka i rajstopki....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 11:10
-
ja uwazam,że dla dziewczynek jest większe pole do popisu jeśli chodzi o ubranka,jest większy wybór na każdy wiek ale koszty utrzymania dziewczynki i chłopca są nieporównywalne!ja mając dwoje nastolatków w domu wiem coś na ten temat -moja córka to skarbonka bez dna,ma 3razy więcej ciuchów niż ja i wiecznie nie ma się w co ubrać-typowa kobieta!wiadomo że najlepiej mieć parkę-ale z chłopcem zdecydowanie miej problemów:)
Larisa lubi tę wiadomość
ania0141 -
Mi tam się podobają ubranka i dla dziewczynek i dla chłopców:D Niestety dziewczece przoduja w niepraktycznosci często:D Jak widzę guziczki na plecach przyszyte w rozmiarze 56 czy 62 to mnie skręca:/
agulas lubi tę wiadomość
-
Jest tyle marek w których można znaleźć piękne ubranka zarówno dla chłopców i dziewczynek, że każda znajdzie coś nad czym się rozpłynie
. Ale nie ma co się oszukiwać, że wiele rzeczy w tych malutkich rozmiarach jest niepraktyczne
, ale co tam raz się żyje
i matki szaleją
.
-
nick nieaktualnyNo to ten. Temu lekarzowi wyszło 3700-3900 no ale dodał, że może być te 10% plus więc rzeczywiście może mieć ponad 4kg. I teraz już sama nie wiem co mam myśleć...
Mi się bardziej podobają chłopięce chociażby ze względu na milion kolorów bo zazwyczaj dla dziewczynki na wieszakach są różowe i jego odcienie ;p