Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolina_Ina wrote:Ale chcą Ci CC zrobić ze względu na wagę? Bo u mnie przy podobnej wadzie w 36 tyg, to babka powiedziała, że prognozuje, że on maksymalnie będzie miał 3,5 kg i na pewno nie dojdzie do 4 kg. A mój P. miał 4200 g jak się urodził i własnie się boję, że dzidzia pójdzie w jego ślady
Pocieszę Cię - wagę dziedziczy się od strony matki Także to zależy od tego ile miała Twoja babcia, mama, Ty i Twoje rodzeństwoKajka, Karolina_Ina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjamniczakuchnia wrote:Pocieszę Cię - wagę dziedziczy się od strony matki Także to zależy od tego ile miała Twoja babcia, mama, Ty i Twoje rodzeństwo
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
A u nas wszystkie kobietki ponad 4 kg, a cora urodziła się 3460g. Ponoc drugie dziecko wieksze się rodzi - zobaczymy czy dobijemy do 4 kg :p jeśli tak, to później robię sobie plastykę podwozia ha ha :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 00:04
Larisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka nocka do d.py,praktycznie nie spałam tak mnie skurcze męczyły,głowa mnie boli od niewyspania ale za to brzuch jakby był pusty...
końcówka ciąży powinna być lekka,kobieta powinna odpocząć,zebrać siły itd.a tu nie wiadomo co kolejne godziny przyniosą...ania0141 -
no kochane został ostatni tydzień marca!za oknem pięknie słoneczko świeci-może wreszcie tak zostanie,mam zamiar odświeżyć dziś gondolkę w wózku macie może sprawdzone sposoby(pamiętam,że ten temat był tu poruszany ale dawno i ciężko znaleźć).zastanawiałam się nad vanishem czy vezyrem tym w pianie do prania tapicerek ale boję się że zostaną jakieś żółte plamy-jak myślicie-gondolka jest jasno niebieska,brudna nie jest ale przykurzona,nie trzeba szorowaćania0141
-
Hej.
Ja dziś na pogrzeb, masakra.
W nocy najchętniej co 5 min bym chodziła siusiu, muszę wstrzymywac.
dziewczyny Wam tez tak serce wali? Mecze się bardzo szybko - w sumie to normalne ale często tak mi klatka piersiowa chodzi ze mam wrażenie że mi zaraz serducho wyskoczy. Tętno tez szybsze bo jak mierze ciśnienie to zazwyczaj od 90-110. -
nick nieaktualnyJa to mam jakiegoś wilkołaka w brzuchu wczoraj mówiłam, że Mały ma dzień lenia i nie rusza się tak jak zwykle, no to w nocy madrobił. A o 4 dał taki popis, że myślałam że mój pępek nie wytrzyma bo tak pchal tam rękę. No i teraz to kontynuuje a ja bym najchętniej spać poszła... W nocy był taki super księżyc w pełni
-
Do dupy taka pełnia:D Zamiast rodzić to spalam jak dziecko i tylko 2 razy wstawalam do toalety. Dziwnie, bo zawsze podczas pełni się męczę.
I teraz rano powitałam kolejną część czopa. Byłam pewna, że już się pożegnaliśmy, bo było go tak dużo, a tu jeszcze nie koniec... Lipa, bo czysty, bez krwi...
Miłego dnia! -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja dziś znów super spałam coraz lepiej mi się śpi ale niedługo to się skończy
Jamniczakuchnia byłaś u mnie dziś w nocy na kawie obie z brzuchami byłyśmy.
Zaraz przyjdzie PRZedostatnia paczka ubrań dla Zosi jeszcze aptekę muszę zaatakować ale nie mogę od wczoraj się dodzwonić na infolinię pzu żeby aktywować kartę aptecznajamniczakuchnia lubi tę wiadomość