Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiolcia1405 wrote:Ja bym się bała cokolwiek od teściowej zjeść... kij jeden wie czy wybić ta kobieta by mnie nie chciała co jest bardzo prawdopodobne ! buahaha
Ja zawsze męża pytam czy aby na pewno nie ma cyjanku w tych produktach które przywoziWiolcia1405 lubi tę wiadomość
-
Rotenkopf wrote:U mnie chu..wo. Cisza, spokój, a na obchodzie się tylko dowiedziałam, że "pani doktor za bardzo przyłożyła się do badania".
Pewnie w piątek mnie wypuszczą i tyle będzie z tego zapowiadanego rano przez wszystkich porodu...
Oj Rotenkopf, przynajmniej pięknie zbudowalas napięcie hihi : pRotenkopf, panda80 lubią tę wiadomość
-
Moja teściowa ostatnio zapełniła mi lodówkę produktami bez laktozy mleka sery itd bo przy niej powiedziałam, że po kawie na zwykłym mleku skacze mi cukier i kupuję takie bez laktozy baaaardzo się zdziwiłam, że mnie w ogóle słucha
A na jej jajkach żyję od stycznia
Kurczę gdybym mogła wciągnęłabym resztę truskawek no ale będą na jutro -
Wybaczcie ale kopiuję z fejsa, gigalenia mam :
Hej jo. Melduję się po wizycie, synek waży dokładnie 3186 g (w nawiasie +/- 467 g ) wszystko z nim w najlepszym porządku. Główkę ma już w kanale. Szyjka skrócona ale zamknięta. Jeśli zacznę rodzić w ciągu tygodnia/półtora to mam pozwolenie na sn, jak dalej się nic nie będzie działo, a młody będzie przybierać tak samo to raczej już CC... Ogólnie o tym gmeraniu mam cały czas straszaki i się zastanawiam czy mi tam czegoś nie rozruszał. I jeszcze główka rozmiar na 39t5d także ładna bańka jużagulas, paprotka30, jamniczakuchnia, ania0141, Anastazjaaa, panda80, wiecznie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle chcą Ci CC zrobić ze względu na wagę? Bo u mnie przy podobnej wadzie w 36 tyg, to babka powiedziała, że prognozuje, że on maksymalnie będzie miał 3,5 kg i na pewno nie dojdzie do 4 kg. A mój P. miał 4200 g jak się urodził i własnie się boję, że dzidzia pójdzie w jego ślady
-
Taa, wg mojego gina i położnej i ich obliczeń, nie dam rady urodzić dziecka większego niż 3500/3600 g... Nie wiem na jakiej podstawie są tego tacy pewni, ale ja chcę sn i w takim razie zrobię wszystko by się urodził w ciągu tych półtora tygodnia - choć najpewniej robić se mogę, a wyjdzie jak wyjdzie
-
nick nieaktualny