Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania też ostatnio kupiłam te hiszpańskie truskawki Nawet smak miały, choć wiadomo to nie to samo co polskie. Myślisz, że będziemy mogły je jeść przy karmieniu piersią? Bo jakoś mi weszło w głowę, że nie bardzo i ubolewałam nad tym okrutnie bo uwielbiam truskawki i co roku na nie czekam. A jeszcze bardziej uwielbiam czereśnie- szczęśliwy
-
Mynia wrote:Mania też ostatnio kupiłam te hiszpańskie truskawki Nawet smak miały, choć wiadomo to nie to samo co polskie. Myślisz, że będziemy mogły je jeść przy karmieniu piersią? Bo jakoś mi weszło w głowę, że nie bardzo i ubolewałam nad tym okrutnie bo uwielbiam truskawki i co roku na nie czekam. A jeszcze bardziej uwielbiam czereśnie
-
nick nieaktualnyMmmmmm truskawki :p idę wyjąć z zamrażarki to koktajl zrobię :p hehe
Przy karmieniu właśnie ponoć trzeba uważać na truskawki ale to nie znaczy, że ich nie sprobuje hehe :p
Moja kolezanka utodzila miesiac temu i mowi ze je wszystko i sprawdza poprostu co małej pasuje jak widzi ze ja cos uczula albo ze ma brzuszek wzdety to wtedy tego nie je Nie ma co też aż tak przesadzać wiadomo dostosować się w większości trzeba ale mozna probowac po trochu roznych dań :pOlina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gofry 14 sztuk wychodzi
2 i 1/2 szkl mąki
1 cukier waniliowy
1/2 szkl cukru
3/4 szkl mleka
1 szkl wody gazowanej
1/2 szkl oleju
4 jajka (białko osobno ubić i dodać na końcu)
Opcjonalnie szczypta proszku do pieczenia.jamniczakuchnia, Karatka81, ania0141 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjamniczakuchnia wrote:Dziewczyny kochane, przy karmieniu można jeść wszystko, jest o tym sporo artykułów w necie Mleko idzie z krwi, a nie z naszego układu pokarmowego.
Też rozmrażam truskawki na koktajl -
Rotenkopf powodzenia może sie Hania jednak zdecyduje już niezly klocuszek z niej;)
Iwonka ja sie ostatnio nadzialam z całej sily o róg stołu i miałam niezłego siniaka też płajałam ze uszkodziłam małego ale mysle ze tam wssystko jest odpowiednio zabezpieczone i chronione wiec nie musimy sie martwic i wszystko bedzie dobrze:)
Tez wtslalam mojego po nutelle banany i bede robic gofry z bita smietana nutella i bananem ! A dupsko rośnie:P -
Iwonkaaa mnie się taka sytuacja nie przytrafiła ale myślę że jeśli coś się zacznie dziać i będzie Cię to niepokoić to podskoczyć do lekarza. Myślę jednak że wszystko jest ok :*
U mnie dzisiaj znowu pojawiły się twardnienia i nie wiem dlaczego ale mnie to cieszy ;P
Ja chyba zaraz poślę Męża po te truskawki, są w biedronce i są prze pyszne
[/url]