X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf trzymam kciuki!

Mnie po wczorajszym badaniu nadal wszystko tam boli i raz na jakiś czas ślady krwi.
    Też bym spanikowala jakby nagle mnie zalalo grrrr. Współczuję przeżyć. Może Hania chce już wyjść! :)

Kinga. lubi tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Dla dziewczyn nie z fb

Moja fura już w domu

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24d2fe48f8ee.jpg

I teraz pytanie,
    Ciuszki nowe pralam było to dla mnie naturalne ale wózek? Mam wątpliwości... Pralyscie nowy wózek?
    Prałam obicie wózka i fotelika. Tak zalecał producent.
    Ciekawe co tam u Andreii. Rotenkopf trzymam kciuki, może właśnie spełnia się twoje marzenie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 14:59

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Rotenkopf trzymam kciuki!

Mnie po wczorajszym badaniu nadal wszystko tam boli i raz na jakiś czas ślady krwi.
    Też bym spanikowala jakby nagle mnie zalalo grrrr. Współczuję przeżyć. Może Hania chce już wyjść! :)
    Ups przez przypadek polubiłam ;( wcalę nie lubię badań po których mnie wszystko boli...

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko wywietrzyłam, bo sie bałam to ubrac, bo nie można tego ponoć wirować :<<<< może jak teraz bedzie cieplej wyniose na balkon szybciej wyschnie

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png

Wysłany: 22 marca 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam wszystko piore i na wirowanie daje :p nawet ostatnio te zabawki lamaze z grzechotkami :p

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh a ja znowu przeglądam foteliki samochodowe, bo ten który wybrałam nie jest dostępny, a czasu na czekanie coraz mniej :(
    wróciłam jednak do maxi cosi bo widzę, że jest wszędzie dostępny czy któraś z Was ma może maxi cosi pebble plus albo cabriofix?

• Olina Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez ogolnie wszystko uprałam.
    wózek mam nadzieje troche w te cieple dni, żeby szybciej to wyschło jak mam tego nie wirowac, bo napisane jest zeby tego nie robic hahahahahah a jakbym nie daj boze zniszczyła to chyba zawał

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech. Zero postępu więc leże na patologii. Wieczorem będę zagadywać o to żeby coś zrobili. Na ktg niby coś się pisało ale bez szału ale kręgosłup mnie nawalał strasznie więc mogą być z krzyża.

• mania Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja super jest ten wózek <3

Rotenkopf może Hania się zdecyduje dziś wyjść na świat, kawał babeczki już z Niej :)

Mnie dziś cały czas boli brzuch okresowo z różnym natężeniem...ciekawe czy mi się rozwarcie nie robi. Koleżanka mi dziś powiedziała, że jej znajoma jak zdjęli jej w 38 tyg pessar mała już 3,5cm rozwarcia ale by było pięknie :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Ech. Zero postępu więc leże na patologii. Wieczorem będę zagadywać o to żeby coś zrobili. Na ktg niby coś się pisało ale bez szału ale kręgosłup mnie nawalał strasznie więc mogą być z krzyża.
    W takim razie w twoim przypadku trochę to potrwa, skoro rozwarcie nie postępuje :(. Trzymam kciuki by jednak ruszyło, bo Hania się zapowiada na konkretną osóbkę...

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Dla dziewczyn nie z fb

Moja fura już w domu

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24d2fe48f8ee.jpg

I teraz pytanie,
    Ciuszki nowe pralam było to dla mnie naturalne ale wózek? Mam wątpliwości... Pralyscie nowy wózek?
    Powiem Ci, że sama nie wiem co z tą tapicerką wózka i fotelika zrobić. Wyprać się trochę boję. Może wezmę go tylko wywietrzę i parą "wyparzę" ;)

Wózek super wygląda :). Fura gotowa na lokatora :D

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Rotenkopf, oby coś się ruszyło ;). Z Hani już dorodna dziewczynka, więc śmiało może witać ten świat :)

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Anastazja super jest ten wózek <3

Rotenkopf może Hania się zdecyduje dziś wyjść na świat, kawał babeczki już z Niej :)

Mnie dziś cały czas boli brzuch okresowo z różnym natężeniem...ciekawe czy mi się rozwarcie nie robi. Koleżanka mi dziś powiedziała, że jej znajoma jak zdjęli jej w 38 tyg pessar mała już 3,5cm rozwarcia ale by było pięknie :)
    Mnie od 2 dni boli okresowo brzuch (ale znośnie) no i mam trochę straszaków (same w sobie nie są bolesne, ale ostatnio zaczął mi się babrać kolczyk w pępku, no i przy tych twardnieniach tak napierdziela....Z chęcią bym go wyjęła, ale boje się że góra się zasklepi, a w środku pozostanie ropień...Byle dotrwać do czwartkowej wizyty...

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga ja dzis tez jakaś okresowa jestem, ale tak pozatym nic sie nie dzieje.

boze mania przeczytalam ze kawał beczki z niej

ide chyba sie przespac, bo az wstyd

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png

Wysłany: 22 marca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można wspolzyc jak już czop odszedł, wiecie może ? :p

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Mynia Ekspertka

Wysłany: 22 marca 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też brzuch boli okresowo, ale może jest to związane z tym, że piję herbatę z liści malin no i zaczęłam łykać wiesiołka. Tak czy siak sił u mnie tyle co kot napłakał, codziennie rano robie sobie liste zadań, z czego wykonuję 1/5 ;) A nie są to duże rzeczy, tylko np. kupić coś, zamówić w necie, sprzątnąć regał ;)

Trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu, oby wyszły już z dzidziusiami i to już niebawem :)

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 - szczęśliwy

f2w3yx8d8kgijfn8.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Można wspolzyc jak już czop odszedł, wiecie może ? :p
    Mi odszedł i gin naklaniala do seksow, więc chyba można;)

Taka mnie senność ogarnia... Trochę pospalam, to teściowa mnie obudziła. Klasyka.

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiłam niezdrowe hiszpańskie truskawki i zjadłam pół opakowania :) ale są pyszne już się nie mogę doczekać naszych truskawek...

Olina no to nieźle ;)

jamniczakuchnia, ania0141, Larisa lubią tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf czyli czekamy ;-)
    Ja czekam z praniem wózka i pokrowca fotelika aż będzie ciepło i wystawię na balkon do obcieknięcia, szybciej też wyschnie. Nie chcę żeby się pogniotło jak coś. Jakbym miała mopa parowego to taki nowy pewnie bym potraktowała i porządnie przewietrzyła. Materac już ile stoi i się wietrzy, pokrowiec wyprany jeszcze nie zakładałam, Dzisiaj od rana sikam na potęgę i zeszła opuchlizna z nóg. O co chodzi? :-) No i Ala po pęcherzu boksuje do tego...
    Z bólami się uspokoiło, z Niko nie miałam przed porodem takich jakiś dziwnych skurczy i teraz też spokój.

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkurzam się, bo M musiał kogoś znaleźć żeby po auto pojechać, a wiadomo, każdy praca itd. No jedzie z nim kolega, ale tak normalnie to ja bym pojechała... Ehh no ale to z powrotem prawie 300 km i tak mi już brzuszek jak dłużej siedzę to boli dołem. Za kółkiem się nie wyłożę ha,ha I dupa. Normalnie się czuje jak kaleka momentami ha,ha

‹‹ 1096 1097 1098 1099 1100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ