Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Dla dziewczyn nie z fb
Moja fura już w domu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24d2fe48f8ee.jpg
I teraz pytanie,
Ciuszki nowe pralam było to dla mnie naturalne ale wózek? Mam wątpliwości... Pralyscie nowy wózek?
Ciekawe co tam u Andreii. Rotenkopf trzymam kciuki, może właśnie spełnia się twoje marzenie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 14:59
-
Straciatellaa wrote:Rotenkopf trzymam kciuki!
Mnie po wczorajszym badaniu nadal wszystko tam boli i raz na jakiś czas ślady krwi.
Też bym spanikowala jakby nagle mnie zalalo grrrr. Współczuję przeżyć. Może Hania chce już wyjść! -
nick nieaktualnyehh a ja znowu przeglądam foteliki samochodowe, bo ten który wybrałam nie jest dostępny, a czasu na czekanie coraz mniej
wróciłam jednak do maxi cosi bo widzę, że jest wszędzie dostępny czy któraś z Was ma może maxi cosi pebble plus albo cabriofix? -
nick nieaktualny
-
Anastazja super jest ten wózek
Rotenkopf może Hania się zdecyduje dziś wyjść na świat, kawał babeczki już z Niej
Mnie dziś cały czas boli brzuch okresowo z różnym natężeniem...ciekawe czy mi się rozwarcie nie robi. Koleżanka mi dziś powiedziała, że jej znajoma jak zdjęli jej w 38 tyg pessar mała już 3,5cm rozwarcia ale by było pięknieAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Rotenkopf wrote:Ech. Zero postępu więc leże na patologii. Wieczorem będę zagadywać o to żeby coś zrobili. Na ktg niby coś się pisało ale bez szału ale kręgosłup mnie nawalał strasznie więc mogą być z krzyża.
-
Anastazjaaa wrote:Dla dziewczyn nie z fb
Moja fura już w domu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24d2fe48f8ee.jpg
I teraz pytanie,
Ciuszki nowe pralam było to dla mnie naturalne ale wózek? Mam wątpliwości... Pralyscie nowy wózek?
Wózek super wygląda . Fura gotowa na lokatoraAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Rotenkopf wrote:Ech. Zero postępu więc leże na patologii. Wieczorem będę zagadywać o to żeby coś zrobili. Na ktg niby coś się pisało ale bez szału ale kręgosłup mnie nawalał strasznie więc mogą być z krzyża.
-
mania wrote:Anastazja super jest ten wózek
Rotenkopf może Hania się zdecyduje dziś wyjść na świat, kawał babeczki już z Niej
Mnie dziś cały czas boli brzuch okresowo z różnym natężeniem...ciekawe czy mi się rozwarcie nie robi. Koleżanka mi dziś powiedziała, że jej znajoma jak zdjęli jej w 38 tyg pessar mała już 3,5cm rozwarcia ale by było pięknie -
U mnie też brzuch boli okresowo, ale może jest to związane z tym, że piję herbatę z liści malin no i zaczęłam łykać wiesiołka. Tak czy siak sił u mnie tyle co kot napłakał, codziennie rano robie sobie liste zadań, z czego wykonuję 1/5 A nie są to duże rzeczy, tylko np. kupić coś, zamówić w necie, sprzątnąć regał
Trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu, oby wyszły już z dzidziusiami i to już niebawem- szczęśliwy
-
Straciatellaa wrote:Można wspolzyc jak już czop odszedł, wiecie może ? :p
Taka mnie senność ogarnia... Trochę pospalam, to teściowa mnie obudziła. Klasyka. -
kupiłam niezdrowe hiszpańskie truskawki i zjadłam pół opakowania ale są pyszne już się nie mogę doczekać naszych truskawek...
Olina no to nieźlejamniczakuchnia, ania0141, Larisa lubią tę wiadomość
-
Rotenkopf czyli czekamy
Ja czekam z praniem wózka i pokrowca fotelika aż będzie ciepło i wystawię na balkon do obcieknięcia, szybciej też wyschnie. Nie chcę żeby się pogniotło jak coś. Jakbym miała mopa parowego to taki nowy pewnie bym potraktowała i porządnie przewietrzyła. Materac już ile stoi i się wietrzy, pokrowiec wyprany jeszcze nie zakładałam, Dzisiaj od rana sikam na potęgę i zeszła opuchlizna z nóg. O co chodzi? No i Ala po pęcherzu boksuje do tego...
Z bólami się uspokoiło, z Niko nie miałam przed porodem takich jakiś dziwnych skurczy i teraz też spokój. -
Wkurzam się, bo M musiał kogoś znaleźć żeby po auto pojechać, a wiadomo, każdy praca itd. No jedzie z nim kolega, ale tak normalnie to ja bym pojechała... Ehh no ale to z powrotem prawie 300 km i tak mi już brzuszek jak dłużej siedzę to boli dołem. Za kółkiem się nie wyłożę ha,ha I dupa. Normalnie się czuje jak kaleka momentami ha,ha