Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf trzymam kciuki!

Mnie po wczorajszym badaniu nadal wszystko tam boli i raz na jakiś czas ślady krwi.
    Też bym spanikowala jakby nagle mnie zalalo grrrr. Współczuję przeżyć. Może Hania chce już wyjść! :)

Kinga. lubi tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Dla dziewczyn nie z fb

Moja fura już w domu

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24d2fe48f8ee.jpg

I teraz pytanie,
    Ciuszki nowe pralam było to dla mnie naturalne ale wózek? Mam wątpliwości... Pralyscie nowy wózek?
    Prałam obicie wózka i fotelika. Tak zalecał producent.
    Ciekawe co tam u Andreii. Rotenkopf trzymam kciuki, może właśnie spełnia się twoje marzenie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 14:59

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Rotenkopf trzymam kciuki!

Mnie po wczorajszym badaniu nadal wszystko tam boli i raz na jakiś czas ślady krwi.
    Też bym spanikowala jakby nagle mnie zalalo grrrr. Współczuję przeżyć. Może Hania chce już wyjść! :)
    Ups przez przypadek polubiłam ;( wcalę nie lubię badań po których mnie wszystko boli...

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko wywietrzyłam, bo sie bałam to ubrac, bo nie można tego ponoć wirować :<<<< może jak teraz bedzie cieplej wyniose na balkon szybciej wyschnie

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png

Wysłany: 22 marca 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam wszystko piore i na wirowanie daje :p nawet ostatnio te zabawki lamaze z grzechotkami :p

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh a ja znowu przeglądam foteliki samochodowe, bo ten który wybrałam nie jest dostępny, a czasu na czekanie coraz mniej :(
    wróciłam jednak do maxi cosi bo widzę, że jest wszędzie dostępny czy któraś z Was ma może maxi cosi pebble plus albo cabriofix?

• Olina Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez ogolnie wszystko uprałam.
    wózek mam nadzieje troche w te cieple dni, żeby szybciej to wyschło jak mam tego nie wirowac, bo napisane jest zeby tego nie robic hahahahahah a jakbym nie daj boze zniszczyła to chyba zawał

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech. Zero postępu więc leże na patologii. Wieczorem będę zagadywać o to żeby coś zrobili. Na ktg niby coś się pisało ale bez szału ale kręgosłup mnie nawalał strasznie więc mogą być z krzyża.

• mania Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja super jest ten wózek <3

Rotenkopf może Hania się zdecyduje dziś wyjść na świat, kawał babeczki już z Niej :)

Mnie dziś cały czas boli brzuch okresowo z różnym natężeniem...ciekawe czy mi się rozwarcie nie robi. Koleżanka mi dziś powiedziała, że jej znajoma jak zdjęli jej w 38 tyg pessar mała już 3,5cm rozwarcia ale by było pięknie :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Ech. Zero postępu więc leże na patologii. Wieczorem będę zagadywać o to żeby coś zrobili. Na ktg niby coś się pisało ale bez szału ale kręgosłup mnie nawalał strasznie więc mogą być z krzyża.
    W takim razie w twoim przypadku trochę to potrwa, skoro rozwarcie nie postępuje :(. Trzymam kciuki by jednak ruszyło, bo Hania się zapowiada na konkretną osóbkę...

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Dla dziewczyn nie z fb

Moja fura już w domu

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24d2fe48f8ee.jpg

I teraz pytanie,
    Ciuszki nowe pralam było to dla mnie naturalne ale wózek? Mam wątpliwości... Pralyscie nowy wózek?
    Powiem Ci, że sama nie wiem co z tą tapicerką wózka i fotelika zrobić. Wyprać się trochę boję. Może wezmę go tylko wywietrzę i parą "wyparzę" ;)

Wózek super wygląda :). Fura gotowa na lokatora :D

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Rotenkopf, oby coś się ruszyło ;). Z Hani już dorodna dziewczynka, więc śmiało może witać ten świat :)

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Kinga. Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Anastazja super jest ten wózek <3

Rotenkopf może Hania się zdecyduje dziś wyjść na świat, kawał babeczki już z Niej :)

Mnie dziś cały czas boli brzuch okresowo z różnym natężeniem...ciekawe czy mi się rozwarcie nie robi. Koleżanka mi dziś powiedziała, że jej znajoma jak zdjęli jej w 38 tyg pessar mała już 3,5cm rozwarcia ale by było pięknie :)
    Mnie od 2 dni boli okresowo brzuch (ale znośnie) no i mam trochę straszaków (same w sobie nie są bolesne, ale ostatnio zaczął mi się babrać kolczyk w pępku, no i przy tych twardnieniach tak napierdziela....Z chęcią bym go wyjęła, ale boje się że góra się zasklepi, a w środku pozostanie ropień...Byle dotrwać do czwartkowej wizyty...

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga ja dzis tez jakaś okresowa jestem, ale tak pozatym nic sie nie dzieje.

boze mania przeczytalam ze kawał beczki z niej

ide chyba sie przespac, bo az wstyd

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png

Wysłany: 22 marca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można wspolzyc jak już czop odszedł, wiecie może ? :p

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Mynia Ekspertka

Wysłany: 22 marca 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też brzuch boli okresowo, ale może jest to związane z tym, że piję herbatę z liści malin no i zaczęłam łykać wiesiołka. Tak czy siak sił u mnie tyle co kot napłakał, codziennie rano robie sobie liste zadań, z czego wykonuję 1/5 ;) A nie są to duże rzeczy, tylko np. kupić coś, zamówić w necie, sprzątnąć regał ;)

Trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu, oby wyszły już z dzidziusiami i to już niebawem :)

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 - szczęśliwy

f2w3yx8d8kgijfn8.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Można wspolzyc jak już czop odszedł, wiecie może ? :p
    Mi odszedł i gin naklaniala do seksow, więc chyba można;)

Taka mnie senność ogarnia... Trochę pospalam, to teściowa mnie obudziła. Klasyka.

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiłam niezdrowe hiszpańskie truskawki i zjadłam pół opakowania :) ale są pyszne już się nie mogę doczekać naszych truskawek...

Olina no to nieźle ;)

nick nieaktualny, ania0141, Larisa lubią tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf czyli czekamy ;-)
    Ja czekam z praniem wózka i pokrowca fotelika aż będzie ciepło i wystawię na balkon do obcieknięcia, szybciej też wyschnie. Nie chcę żeby się pogniotło jak coś. Jakbym miała mopa parowego to taki nowy pewnie bym potraktowała i porządnie przewietrzyła. Materac już ile stoi i się wietrzy, pokrowiec wyprany jeszcze nie zakładałam, Dzisiaj od rana sikam na potęgę i zeszła opuchlizna z nóg. O co chodzi? :-) No i Ala po pęcherzu boksuje do tego...
    Z bólami się uspokoiło, z Niko nie miałam przed porodem takich jakiś dziwnych skurczy i teraz też spokój.

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkurzam się, bo M musiał kogoś znaleźć żeby po auto pojechać, a wiadomo, każdy praca itd. No jedzie z nim kolega, ale tak normalnie to ja bym pojechała... Ehh no ale to z powrotem prawie 300 km i tak mi już brzuszek jak dłużej siedzę to boli dołem. Za kółkiem się nie wyłożę ha,ha I dupa. Normalnie się czuje jak kaleka momentami ha,ha

‹‹ 1096 1097 1098 1099 1100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ