Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiolcia kciuki oby już było po
Karatka czyli mamy dzidzie z tego samego dnia jakoś mi to umknęło
U mnie dr na usg w piątek wyliczył, że Mała waży 3450g a urodziłam w środę i ważyła 3400g więc prawie się nie pomylił
Pozdrawiam :-*agulas, Szotka lubią tę wiadomość
-
O 00:10 podłączyli mnie pod ktg, oczywiście skurcze miałam i to bolesne a na KTG cisza ale zaniepokiło ich niskie tętno. Dobre 30min robili mi usg ale nie mogli dojść co jest przyczyną więc o 1 zapadła decyzja że 1:30 tną. W taki sposób o 1:35 na świecie pojawił się Dominik
Decyzja o zmianie imienia zapadła gdy go zobaczyliśmy
Wiolcia jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 07:20
agulas, Szotka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
[/url] -
Fabiola, gratulacje!
fabiola lubi tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Fabiola gratulacje
Wiolcia jak tam? Trzymam kciuki
Mania mi też umknęło Ja urodziłam się 16.06 i Niko jest z 16 a Ala z 6 ha,ha Podzielili się datą ha,ha
W nocy karmiłam Alę i zawsze po karmieniu obkurcza mi się macica i bardziej krwawię, ale to co było dzisiaj to masakra. Miałam takie skurcze że szok, jakos dużo nie pokrwawiłam, ale zasnąć z bólu nie mogłam. Wzięła apap, po chwili miałam takie dreszcze że myślałam że się przekręcę. Apap zaczął działać, kolejne karmienie to już M z butlą zrobił, ja nie byłam w stanie. Potem się spociłam jak wariatka...
Tak z innej beczki, butelka z aventu mnie rozczarowała, leci z tego smoczka, momentami to myślałam że mi się dziecko zakrztusi. Wzięłam butelkę pacific baby i tam ze smoczka leci jak powinno, czyli samo nie leci, Ala może zrobić przerwę jak przy piersi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 09:53
fabiola, agulas lubią tę wiadomość
-
Bastian jest juz na swiecie:) dzisiaj o 4 rano skurcze. Te bolesne od 7 a o 8:50 mialam juz go na rekach. Waga 3360g porod SN
agulas, Justyna Es, *KasiaS*, czarna_owca, Lanusia93, kredeczka91, wiecznie, Larisa, fabiola, katka/85, Szotka, _Saszka_, paprotka30, MagSz, panda80, ania0141 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
Co wiecej... nie mialam zadnych oznak porodu. Wczoraj posprzatalam i juz nie wiedzialam co mam ze soba zrobic. A dzisiaj rano bole jak na okres wiec wzielam prysznic ale nic to nie damo. Brzuch do konca mialam wysoko. Czop nie odszedl a wody puscily przy koncowce. Takze sily dziewczyny. Nie zawsze musza byc jakies oznaki aby urodzic
Lanusia93, agulas, Larisa, Szotka, _Saszka_, karola91, MagSz lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
Bulimulia, gratuluję!15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Gratuluję nowym mamuśkom
Wybaczcie, że nie zaglądam, ale dziecię pochłania dużo czasu, a teraz tym bardziej, bo niestety po 1 odwiedzinach po gościach został u nas w domu katar i teraz moja kruszynka męczy się z nim strasznie i serce się mi kraje