Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Largos, gratulacje!15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
largos, gratulacje
Wczoraj wieczorem byłam na zapisie ktg, ze względu na cukrzycę ciążową, mam położyć się w szpitalu w terminie porodu, czyli jutro. Będą indukować. Strach mnie obleciał, cały czas mam nadzieję, że do jutra Wojtek sam zdecyduje się wyjść. Dziś jeszcze mam wizytę u swojego lekarza, zobaczymy, czy coś mi doradzi.
Do dziewczyn z Wwy - w praskim robią zapisy ktg między 10 a 14. Ja niestety nie wiedziałam, pojechałam o 19, panie bez żadnego problemu mnie podłączyły, zbadała mnie przemiła stażystka i później konsultacja u bardzo fajnej pani doktor. Pielęgniarka powiedziała tylko, że następnym razem zapraszają między 10 a 14. Więc polecamagulas, Szotka lubią tę wiadomość
-
Saszka kciuki zaciśnięte będzie dobrze!!! Obyś jutro już miała swojego skarba w objęciach.
Agulas powodzenia na wizycie
Czarna owca fajnie by było jakby tak się dało odpocząć na przyszłośćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 09:11
*KasiaS*, _Saszka_, agulas, czarna_owca lubią tę wiadomość
-
Hej widzę ze coraz więcej mam rozpakowanych gratulacje !!!!! Opieka nad Zosia pochłania moj cały czas, spie jedna godzinkę miedzy karmieniami wiec jestem strasznie przemeczona ale moj cud wynagradza mi wszystko , jest taka kochana walczymy nadal z kp , jest strasznie cieżko. Powodzenia i e miarę szybkiego porodu dla mam w dwupaku pozdrawiam
Larisa, agulas lubią tę wiadomość
-
Hej, dziewczyny gratulacje dla nowych mamusi :* Widzę ze u nas bardzo dużo cesarek
Ja się cieszę ze nie poddalam się z KP w tych najgorszych 2-3 dniach bo teraz karmienie to istna przyjemność Nic nie boli po strupach nie ma śladu. Jednak mleko najbardziej regeneruje brodawki, bo ja po maściach na brodawki jeszcze bardziej plakalam.
Mały to nadal aniołek budzi się co 3-4 h, w dzień pomiędzy karmieniami nie śpi tak z godzinke tylko sobie wszystko ogląda, na spacerkach śpi ładnie, nie płacze bez powodu tylko od kilku dni moje biedne dziecię ma chyba kolki. Strasznie łapczywe to moje dziecię i jak ssie to się nalyka powietrza, po jedzonku odbija mu się zawsze ale i tak ma problemy, kurczy nóżki marczy czoło i tak lekko popłakuje i cisnie, kupki robi w miarę często bo Kilka razy na dobę, ale trzeba mu pomóc czasem przyciskajac nóżkami wtedy z niego wychodzi. Ale nie zawsze czasami to same gazy. Ciężko się patrzy jak się biedactwo męczy.
Mamusie macie jakieś sposoby na kolki?
O ile to sa kolki bo on tylko lekko grymasi/poplakuje jak ma cisnac a nie płacze tak stale i mocno.
Narazie podaje mu herbatke z hippa od 1 tygodnia
Dziewczyny nierozpakowane, jeszcze chwila i będziecie tulic maluszki
A tu mój śpiący aniołek ❤
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fa2040d7f89.jpg
Miłego dnia dziewczyny :*
*KasiaS*, karola91, agulas, _Saszka_, Szotka, Larisa, czarna_owca, Lanusia93, wiecznie, ania0141 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, podczytuję cały czas tutaj forum, ale jestem w większości w grupie na Facebooku. Głównie korzystam z Internetu w telefonie, rzadko siadam do kompa i w telefonie po prostu Facebook śmiga bez zastrzeżeń. Nadal u mnie nic się nie dzieje, czekamy. Już większość dziewczyn chyba rozpakowana Może nie większość, ale dużo jednak Trzymam kciuki za wszystkie te, które jeszcze czekają Niedługo wszystkie będziemy tuliły swoje maluszki
agulas lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Andrea, śliczny ten Twój maluszek! Jejku jak słodko śpi! Mój też sobie śpi słodko tylko w brzuszku i nie śpieszy mu się do wyjścia. W brzuszku wygodnie, ciepło, jedzonko ciągle jest.
Andrea20 lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Dziewczyny jest Filip, 3850g, 54cm szczęścia
CC ogólnie ok, teraz leżę i odpoczywamy. Po południu dostanę synusiaKawuszka, *KasiaS*, kredeczka91, agulas, Andrea20, _Saszka_, Szotka, karola91, Larisa, czarna_owca, Mynia, Lanusia93, wiecznie, ania0141 lubią tę wiadomość
-
Dichlieb, gratulacje15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams