Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
39 tydzień ciąży...
To już kwestia dni. Nie mogę się doczekać mojej myszki Dwie ostatnie noce to tragedia, budziłam się co 20 minu t, albo w celu odwiedzenia toalety, albo poprostu obrócenia się na drugi bok Jaka ta końcówka jest ciężka..
Sunday, ogromne gratulacje!
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 11:56
Sunday, Larisa lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
wczoraj o 23.45urodzila sie natalia gabriela 3410 i 54cm poprzez szybkie cc w wyniku koomplikacji nagle odkleilo mi sie ponoc lozysko .dzieki bogu wszystko skonczylo sie dobrze lekarze szybko zrobili ciecie,mala dostala 10/10 punktow. ok 16 beda mnie pionizowac.
kredeczka91, Justyna Es, Lanusia93, agulas, dichlieb, paprotka30, katka/85, Szotka, *KasiaS*, Rotenkopf, _Saszka_, Mynia, Larisa, Karatka81, Endzis, panda80, ania0141 lubią tę wiadomość
Madzialinda -
Gratulacje, kolejne mamuski!!
Madzialinda zycze lekkiej pionizacji
Ja jutro pije magiczna herbatke po ktorej moja polozna mowi ze urodze a jak nie to w srode w termin mam sie zglosic do szpitala, no w kazdym razie juz na dniach synus bedzie ze mna mam nadzieje -
Madzialinda wrote:wczoraj o 23.45urodzila sie natalia gabriela 3410 i 54cm poprzez szybkie cc w wyniku koomplikacji odkleilo mi sie ponoc lozysko .dzieki bogu wszystko skonczylo sie dobrze lekarze szybko zrobili ciecie,mala dostala 10/10 punktow. ok 16 beda mnie pionizowac.
Gratulacje serdeczne! Moja córa też ma na imię Natalia! : ) -
Madzialinda, gratulacje!15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Sunday, Madzialinda gratulacje
Paprotka no ludzie to mają wyczucie chwili i takt. Mnie teściowa miło zaskoczyła, bo jak przyjechaliśmy ze szpitala-teściowie byli u nas z Nikośkiem, to teściówka powiedziała, że przyjdą w odwiedziny do wnusi jak już dojdę do siebie i się ogarniemy Teściu z łzami w oczach mi podziekował za wnuczkę Rozwalił mnie ha,ha Nikt ze znajomych czy rodzinki się nie narzuca. Ala póki co śpi i je, czasem poogląda świat zakochałam się w niej, zresztą wszyscy W dzień karmimy się piersią, dużo ładniej ssie niż Niko, albo nie wiem, ja mam inne nastawienie, jestem starsza, no i szpital mnie nie zdołował... Wyszłam na własną prośbę po ukończeniu przez Alę drugiej doby, za przyzwoleniem neonatologa. Dzięki temu nie byłam tak bardzo mocno zmęczona, bo w nocy do Ale wstawał też M. W nocy daje jej mm, bo byłam zbyt zmęczona żeby jeszcze siedzieć z nią godzinkę co 3 godzinki. Dokucza mi opuchlizna, ale to ponoć normalne, ogólnie czuję się coraz lepiej
Trzymam kciuki za nierozpakowane i życzę szybkich jak najmniej bolących porodów*KasiaS*, Justyna Es, paprotka30, agulas, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Dichlieb powodzenia i czekamy na wieści
Ja już jestem tak poddenerwowana i tracę nadzieję na poród w terminie. Ja nic a nic nie czuję
Alicja mi chyba robi na złość
Wypina się i bawi się świetnie... A z Mamą nie chce się zobaczyć... Tak czekam na nią.. Bardzo ja kocham. -
Dichlieb powodzenia!
Co tu taka cisza od rana? ; )
Naszej Ani nie ma na posterunku. Pewnie juz tuli synka i odezwie się po powrocie ze szpitala : )
agulas , u mnie też niby nic się nie działo a tak naprawdę wszystko rozwinęło się w jeden dzień, także, głowa do góry : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 09:19
agulas, ania0141 lubią tę wiadomość
-
agulas wrote:Dichlieb powodzenia i czekamy na wieści
Ja już jestem tak poddenerwowana i tracę nadzieję na poród w terminie. Ja nic a nic nie czuję
Alicja mi chyba robi na złość
Wypina się i bawi się świetnie... A z Mamą nie chce się zobaczyć... Tak czekam na nią.. Bardzo ja kocham.
Łączę się w bólu. .. u mnie taka cisza i nic nie zapowiada porodu. Mam wrażenie, że nigdy nie urodzę;agulas lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
gratuluję kolejnym mamusiom
dichlieb powodzenia kciuki zaciśnięte
u mnie też totalna cisza... Wojtusiowi w brzuchu wyjątkowo dobrze, wierci się niesamowicie i ani myśli wychodzić chociaż go codziennie do tego namawiam :)niby mam jeszcze dwa tyg do terminu ale to czekanie się strasznie dluży.. chciałabym mieć już synka przy sobie