Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj Aniolevzek urodzil sie 09.04.16 o 19:32 silami natury. 3640kg bez epiduralu. Dalam rade!!!! Urodzila sie w dniu terminu. Obie czujemy sie dobrze, ladnie jadla z cycow a reraz spi przytulona!! ma ciemne wloski, krotkie ale ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 23:56
Justyna Es, karola91, MagSz, paprotka30, *KasiaS*, czarna_owca, Larisa, fabiola, Karolina_Ina, _Saszka_, Szotka, wiecznie, katka/85, agulas, panda80, Lanusia93, kredeczka91, Rotenkopf, Mynia, Karatka81, ania0141 lubią tę wiadomość
-
Wpadłam na chwilę a tu taka cisza..
z niecierpliwością czekam na wieści o kolejnych porodach!
My dzisiaj wyszlysmy, ten pierwszy dzien w domu nie należał do najłatwiejszych ale przeżyliśmy. Nie uwierzycie ale już mieliśmy pierwsze odwiedziny, ehh, jakoś przetrwałam ale zbyt rozmowna to nie byłam haha
Dziewczyny...moze to przypadek ale w dzień porodu masowalam sobie sutki a wieczorem przed z mężem troszkę się poprzytulalismy. Chociaż wierzyć mi się nie chce ze tak szybko by to podziałało. : )
Sunday serdeczne gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 00:06
Sunday, _Saszka_, Lanusia93, ania0141 lubią tę wiadomość
-
Sunday, gratulacje!
Sunday lubi tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Dziekuje!!
Skurcze zaczely sie w piatek o 4 rano a corcia urodzila sie w sobote wieczorem.
Musieli mi przebic wody bo mialam rozwarcie na 9cm i sie meczylam. Potem jakos poszlo w sumie prawie 30h wszystkiego ale oplacalo sie.
Bola mnie troche sutki..musimy sie nauczyc jak ladnie jesc zeby nie gryzc mamci*KasiaS*, czarna_owca, _Saszka_, wiecznie, agulas, Lanusia93, ania0141 lubią tę wiadomość
-
Ponoc tylko 5% dzieci rodzi sie w terminie, wiec nalezycie do rzadkosci
Pozdrawiam wszystkie "nocne mamuski"
Mnie sie dzis zaczyna 38 tc (wg belly oszuchistki 39) i zadnych objawow zblizajacego sie porodu, mam nadzieje ze ktos tu jeszcze zostanie w dwupaku razem ze mnaLarisa lubi tę wiadomość
-
To prawda, Elizka punktualna dziewczynka.
Moj maz jest przecudowny, caly czas mi robil masaz plecow, wspieral, podawal wode, trzymal za reke jak parlam. A potem przecial prmpowine! ❤️
Jestem padnieta a tu spac sie nie da, jedna kobita chrapie, innych dzieciaczki placza. I zglodnialam juz, a do sniadania kawal czasu.
Ania urodzila? Nie wiem czy przegapilam newsy.Lanusia93, ania0141 lubią tę wiadomość
-
No wlasnie tez sie zastanawiam co u Ani, ostatni jej post byl o tym, ze jest w szpitalu i niedlugo porod. Ania daj znac co u Ciebie, czekamy na dobre wiesci
Elizka - piekne imie dla dziewczynki juz niedlugo wrocicie do domu to odpoczniecie i nacieszycie sie soba u Ciebie chyba nie trzymaja dlugo po porodzie jesli wszystko jest ok? kolejny raz zazdroszcze szczesliwej mamie, ja juz tak bardzo nie moge sie doczekac!
Ostatnio tez zadnych wiesci od Dobson i Kajki, albo zniknely na fb albo na porodowce, dajcie znac co u Wasania0141 lubi tę wiadomość
-
Ania póki co nie dała znać co u niej, mam nadzieję że jest poprostu tak zajęta swoim małżeństwem.
Zaczynam dzisiaj 40tc, szczerze mówiąc nie sądziłam że dotrwam w dwupaku do tego tygodnia ale jak widać ciąża potrafi zaskakiwaćagulas, Lanusia93, ania0141 lubią tę wiadomość
[/url] -
Czarna owca, my dzisiaj wychodzimy jestem taka szczesliwa! Jutro polozna nas odwiedzi
Niunka ladnie je, dzisiaj juz chyba ze 3 razy pampersy zmienialam!! Haha
Powodzenia dziewczyny, dacie rade!! Wezcie mezow ze sobaagulas, czarna_owca, Lanusia93, Larisa lubią tę wiadomość