Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu, chyba sie nie spodziewałaś, prawda??? Kurcze to rzeczywiście może być w każdym momencie!!!!!
Lanusia wiem, że może to mało pocieszające... ja bardzo panikowałam z GBS. Wiesz co mi lekarz powiedział??
"Proszę pani, już się nie boimy paciorkowca. Matce podaje się .. [...]" resztę każda z nas zna. Mam nadzieję, że chociaż troszkę Cię to podniesie.ania0141 lubi tę wiadomość
-
agulas wrote:Aniu, chyba sie nie spodziewałaś, prawda??? Kurcze to rzeczywiście może być w każdym momencie!!!!!
Lanusia wiem, że może to mało pocieszające... ja bardzo panikowałam z GBS. Wiesz co mi lekarz powiedział??
"Proszę pani, już się nie boimy paciorkowca. Matce podaje się .. [...]" resztę każda z nas zna. Mam nadzieję, że chociaż troszkę Cię to podniesie.
Wiem, niby wiem, ale to odkłada w czasie bezpieczny poród No nic, do środy biorę antybiotyk i globulki, potem niech się dzieje Pewnie mała i tak dostanie antybiotyk po porodzie i dłużej nas potrzymają, trudno.agulas lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
agulas wrote:Sunday a byłaś na IP?
Nie bylam, dzwonilam i kazali czekac.. Niestety w Irlandii nie jest jak w Polsce i by mnie odeslali bez sprawdzenia. Tu inaczej podchodza do ciazy i kobiet ciezarnych, niestety. Dalej mam brazowy sluz, moze w nocy akcja rozwinie. Jak tylko bede miala skurcze co ok 7min to jedziemy. Najgorsze jest to, ze wody jeszcze nie poszly, tak sie niby sacza.. -
nick nieaktualny
-
Hejka 6.04. o 17:55 przyszła na świat Alicja 3700, 59 cm długa
Karolina_Ina, panda80, katka/85, Justyna Es, Sunday, agulas, Szotka, triste, Larisa, *KasiaS*, paprotka30, Kinga., mania, Lanusia93, Mynia, wiecznie, TheForfie, ania0141 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karatka gratulacje!!
Karolina, nie..nie ma postepu. Skurcze nie sa czestsze, to czekanie mnie dobija.. Mala sie prezy i uciska na pecherz
Ciekawe jak Ania!ania0141 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj miałam skierowanie od mojego lekarza że względu na wąska miednicę. Rano o 6 obudziły mnie skurcze, troche nie wierzyłam ze to te i dalej leżałam. Jak byłam w WC zobaczyłam krew:o chyba czop. O 8:30 byliśmy w szpitalu, śmiejąc się jeszcze w aucie że ale byłaby heca gdyby wody odeszły mi:) na badaniu przed przyjęciem odeszły mi wody:) zmierzyli mi moednice-18 u mojego lekarza 17. Ich decyzjs: próbujemy SN. Od 9- 13 skurcze co 2min. O 13 rozwarcie 8cm, dziecko nie przekręcilo dobrzedobrze główki, decyzjAA o cc. Skurcze od ok15min były już bardzo silne. Znieczulenie od pasa w dół ale dodatkowo uśpić mnie i obudziłam siesię na samo szycieszycie Dziecko było u tatusia<3 potem już cały czas razem:) malutka przespala od 15-21 o23:30 ładnie zassala, mimo cc mam stare od początku. Do 6mam wolne
54cm 2910 kruszynka kochana<3Larisa, *KasiaS*, Dobson, Karolina_Ina, karola91, Justyna Es, fabiola, panda80, Kinga., mania, agulas, mappi, MagSz, _Saszka_, Lanusia93, Mynia, ania0141 lubią tę wiadomość
-
Karatka gratuluję!15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Triste, gratulacje15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams