Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia jasne, że należy się zwolnienie i teoretycznie można negocjować, ale on zaczął pracę 1 kwietnia. Więc ma umowę na 3 m-ce, a nam zależy jednak żeby mu dali kolejna. Wtedy dopiero pójdzie na tacierzynski. Bo co by nie mówić praca jest naprawdę dobra i widzę, że jego to kręci. Szczególnie, że ostatnio kiepsko miał z pracą i powoli się zalamywal bo nie wiedział jak my sobie damy radę.
MagSz ja nic nie czuje a termin mam na poniedziałek. Idę dzisiaj właśnie do lekarza to dopytam jak to wygląda i co mam robić jak nie urodzę. Zaczynam poważnie zastanawiać się też nad cc bo moje dziecko należy do tych większych a ja jestem bardzo drobna. Ja mogę pocierpiec o ile będę pewna, że jemu nic nie grozi. -
Karolina to w takim razie narazie nie ma sensu nic kombinować skoro dopiero zaczął pracę bo to skreśli jego szanse na kolejną umowę...a tak może zapunktuje u szefostwa,że jest dyspozycyjnym pracownikiem...a praca jest bardzo ważna nie ma co się oszukiwać,mój też z chęcią pobył by trochę w domu ale tylko on pracuje więc nie ma takiej możliwości...ania0141
-
MagSz wrote:Ja mam termin z Om na sobotę ale nie sądzę zeby coś się działo... W sumie nie czuję nic poza twardnieniami brzucha, a tydzień temu na wizycie gin powiedział, że mały jeszcze ma sporo miejsca... Czuję że poród będzie wywoływany.... Ile ponterminie wywołuje się poród?ania0141
-
Witajcie. Wstałam wyspana, zjadłam pyszne śniadanie. Dzisiaj sprzątanie i ostatnie dopieszczenie torby do szpitala. Poniedziałek zbliża się wielkimi krokami
Młody nadal leniwy ale na szczęście daje o sobie znać. Objawów porodu brak
Co do zwolnienia to mój kochany będzie brał 2tygodnie lekarskiego na opiekę nad żonką
Kogo spotkam to mówi że chłopaka to zazwyczaj się przenosi.. Nie wiem ile w tym prawdy, ale w poniedziałek mam termin i ciszaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 08:18
ania0141 lubi tę wiadomość
-
Magsz to zależy od szpitala. U mnie po 7 dniach zgłasza się na oddział i po 10 mi wywolali. Wszystko zależy od tego czy dzidziuś ma się dobrze tam w środku to wtedy są zapewne skłonni do dłuższych oczekiwań to ,ze niczego nie czujesz o niczym nie swiadczy;) nie znamy dnia ani godziny :)kciuki zaciśnięte! !!
MagSz lubi tę wiadomość
-
Mnie tez wszyscy mowia, ze chlopcy to lubia sobie posiesziec... Moja mama tez przenosila ciaze z moim bratem. Ja zamierzam wyrobic sie w kwieniu. Jeszcze tydzien i chyba trzeba bedzie zaczac wdrazac jakies szamanskie sposoby...
Larisa, dichlieb lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny!
Ja od 4 rano mam skurcze co 15 min, boli jak cholera ale zaraz puszcza. Mialam tez rozowa wydzieline na wkladce, termin mam na jutro..no zobaczymy co z tego bedzie
Ania powodzenia na wizycie!!ania0141, MagSz, katka/85, _Saszka_, Szotka, agulas, Larisa, dichlieb, Lanusia93, panda80, Mynia lubią tę wiadomość
-
Ania, no wlasnie czuje tak lekko mokro ale nie bylo chlusniecia wod. Maz juz zadzwonil, ze do pracy nie przyjdzie, gorzej jak sie nic nie rozkreci a ja wyjde na wariatke jakas i panikare.. omg co za stres z tym wszystkim..
-
nick nieaktualnyMoja mama urodziła brata przed terminem, a mnie jako drugie dziecko przenosiła więc chyba nie ma reguły. A teściowa ma dwóch synów, pierwszego urodziła przed terminem i to jeszcze jej wywolywali bo on był tak duży, że lekarze uznali że on szkodzi matce i ja kaleczy a drugi syn, też duży urodził się przed czasem. Ciekawe w czyje ślady pójdzie mój malec
-
nick nieaktualny