X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia gratulacje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 19:35

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania jak po wizycie? Dobrze pamiętam ze wybieralas dzisiaj? A może pisałaś a ja nie zauważyłam?

Coraz nas więcej rozpakowanych : )

Ciekawe jak tam Dziewussia i Niuninka, dawno nie bylo od nich wieści

ania0141 lubi tę wiadomość

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka jeśli mnie pytasz o wizytę to ja wizytuję jutro :)

paprotka30 lubi tę wiadomość

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewussia odzywała się na fb,wszystko u nich w porządku,są w domciu :)

Sunday, paprotka30, agulas, Alicce, Malinkowe oczekiwanie lubią tę wiadomość

ania0141
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje nowym mamusiom!
    Brakuje mi Waszych ksywek na fb :-D ja chyba starej daty jestem..ale tak sie do tego przyzwyczailam :-)

A mnie cos w lewym boku strasznie kluje!! :-( paskudne uczucie, mala czuje po prawej stronie, jest aktywna, ale lewy bok jakby sparalizowany...

Larisa, ania0141 lubią tę wiadomość

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cóż to chyba trzeba zerknąć na tego facebooka bo dużo mnie omija : /

• MagSz Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też lepiej się tu ogarnąć ale cóż ;)

agulas, ania0141 lubią tę wiadomość

f2wlcbxmqludqper.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kwietnióweczki,mamy kolejny piątek i ZACZYNAMY 38 TYDZIEŃ (wg.belly 39)!!!!

kredeczka91, Justyna Es, katka/85, agulas, paprotka30, Lanusia93 lubią tę wiadomość

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na fb dużo się dzieje,ale jest zupełnie inaczej niż tu,też przyzwyczaiłam się do tych ksywek na Belly...i będę tu do ostatniej kwietniówki,szkoda,że większość dziewczyn już tu nie zagląda,może im tam poprostu łatwiej coś napisać,może brakuje czasu i jak będą go miały więcej zaczną tu zaglądć :)
    wg mnie większość kwietnióweczek ma już swoje dzieciaczki :)
    Paprotka Niuninka też odzywa się na fb,twarda z niej babka,są w szpitalu,maluszek jest w trakcie badań ;)

ania0141
  • kredeczka91 Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wczorajszej wycieczce w dwupaku nadal, ale cos kiepsko sie czuje... ;) jutro moje imieniny czyzby synek chcial mi zrobic prezent?

ania0141, agulas, panda80, surreal95 lubią tę wiadomość

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a ja dzisiaj wizytuję i jak zwykle w każdy piątek(co 3tygodnie)poproszę o kciuki!!!
    a miałam nie dotrwać do tej wizyty ;)
    w niedzielę mam pierwsze ktg;)

Karolina_Ina, Larisa, agulas, Lanusia93 lubią tę wiadomość

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredeczka też wstałam dzisiaj z jakimiś bólami jakbym miała urodzić :)ale zazwyczaj tak jest że je rozchodzę a urodzę w dniu kiedy wogóle się tego nie będę spodziewała...
    chociaż teraz to już każda z nas może się spodziewać w każdej chwili...w sumie dzieciaczki już są bezpieczne :)

kredeczka91, agulas lubią tę wiadomość

ania0141
  • kredeczka91 Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania kciuki zacisniete, bedzie dobrze :)

ania0141 lubi tę wiadomość

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no może i synuś coś szykuje dla mamusi :)prezent byś miała niesamowity, niezapomniany i najlepszy na świecie!

kredeczka91 lubi tę wiadomość

ania0141
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie ranne ptaszki z Was :) ja w sumie też już się obudziłam, jakość dziwnie mi się spało..

Ania ja też dzisiaj wizytuje, ale trzymam kciuki za pozytywne wieści u Ciebie :)

U mnie humor słaby, zmienili mężowi plany wyjazdowe i już nie jedzie na tydzień. NIe będzie go od połowy kwietnia do końca maja... Wynegocjowal jakieś weekendy, ale też nie wszystkie.. Szkoda mi go, bo widzę, jak bardzo mu będzie brakować Małego, a tyle na niego czekał..

ania0141, Larisa, agulas lubią tę wiadomość

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina również trzymam kciuki za pozytywne wieści na wizycie,nie dziwię się mężowi...maluszki tak szybko rosną a czas leci bezpowrotnie,ale cóż takie jest życie(często niesprawiedliwe)ale pracować trzeba...a może niech jeszcze coś ponegocjuje,żeby w maju wyjechać ;)albo jakiś urlopik?zwolnienie?

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka słyszałam też ,że należy się opieka nad żoną po porodzie...

Marti89 lubi tę wiadomość

ania0141
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam termin z Om na sobotę ale nie sądzę zeby coś się działo... W sumie nie czuję nic poza twardnieniami brzucha, a tydzień temu na wizycie gin powiedział, że mały jeszcze ma sporo miejsca... Czuję że poród będzie wywoływany.... Ile ponterminie wywołuje się poród?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 07:37

f2wlcbxmqludqper.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia87 wrote:
    Hej, melduje ze Jagna juz na swiecie. Porod 7.04 o 00.45, SN (zabiegowy bo niestety użyty prożnociag), 3690g i 57 cm. Dochodzimy do siebie. Martwie sie tylko tym ze nie chce ssac, a jestem zdecydowana na kp ( na razir bez dokarmiania). Do tej pory tez nie oddala moczu ani niczego grubszego. Chyba bede przewrazliwiona matka, ale prosze dodajcie mi otuchy bo we wszystkim zaczynam dopatrywac sie czegos zlego...
    Nie martw się na zapas. Malutka ma jeszcze trochę czasu żeby zrobić siusiu czy oddać smółkę.

Gratuluję narodzin córeczki :)

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • kredeczka91 Ekspertka

Wysłany: 8 kwietnia 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezeli wszystko jest ok to maluszka ponosisz jeszcze 2tygodnie, w razie czego po tygodniu od terminu tez wywoluja, lub od reki jak cos jest nie tak np. malo wod czy starzejace lozysko
    Tak mowil moj gin ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 07:47

MagSz lubi tę wiadomość

‹‹ 1188 1189 1190 1191 1192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ