Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Endzis wrote:ja 14 wiec duzo zdjec sie w czwartek pojawi:) oby ten czwartek był dla nas wszystkich szczęśliwy
wizyta i genetyczne
oj będzie się działo w czwartek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 08:37
ilonia1984, Babu, Endzis, fabdorota, jamniczakuchnia, Wiolcia1405, Olina, ewcia21k, Rotenkopf, madziutek 23, Lanusia93, agulas, Sunday lubią tę wiadomość
-
essentiel wrote:Dużo z Was już w czwartek będzie mogła cieszyć się,że z maleństwami już wszystko w porządku,a ja dopiero w poniedziałek
Zdjęcia posypią się jak szalone!
milo was zobaczyc :)slicznoty same
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 15:57
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
A to ja <mam nadzieję, że się wstawi zdjęcie i nie wyjdę na atechniczną
> Szukałam zdjęcia, na którym będę sama, co by nie upubliczniać wizerunku małża i mam jedynie jeszcze z przygotowań:
http://zapodaj.net/834f0f46f90b2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 16:09
-
nick nieaktualnyWłaśnie skończyłam robić torcik leśny mech, babeczki z Michałkami i sałatkę grecką
A na obiad mieliśmy steki z polędwicy z dzika (zjadłam kawałek, mięso mi nie podchodzi...).
Zaszalałam, niech już teście przyłażą i byleby za długo nie siedzieli ;P
Jak będę miała foty ze ślubu to też wrzucę jak wyglądałamdziewussia lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Ja na 13:00
Ana kochana trzymam kciuki za czwartek i czekam na foto zresztą juz zapewnie dorodnej fasolki :*
To juz 11tc ale leci:)
Dziewczyny a propos bólu brzucha to mnie bolał i to bardzo do 5 mca ciąży...szok! Codziennie lykalam nospe (3x2) i Mg b6, jak lekoman jakiś. Taka byla moja ciąża do połowy, ale zleciało niewiem kiedy.teraz czekam na córcię:*
Pozdrawiam!
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Wy tu wszystkie o jedzeniu, a ja mam w głowie pustkę co zrobić na obiado-kolację
. Mięsa nie przygotowuje, bo mnie odrzuca od kiedy jestem w ciąży (zjeść mogę, ale przygotować już nie
). Może byście jakiś pomysł podrzuciły na bezmięsne danie?
-
jamniczakuchnia wrote:Właśnie skończyłam robić torcik leśny mech, babeczki z Michałkami i sałatkę grecką
A na obiad mieliśmy steki z polędwicy z dzika (zjadłam kawałek, mięso mi nie podchodzi...).
Zaszalałam, niech już teście przyłażą i byleby za długo nie siedzieli ;P
Jak będę miała foty ze ślubu to też wrzucę jak wyglądałam❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 17:08
Endzis, mania, Olina, Straciatellaa, essentiel, jamniczakuchnia, ewcia21k, Rotenkopf, ilonia1984, fabdorota, dichlieb, madziutek 23, Lanusia93, dziewussia, karola91, agulas, Sunday, gosiunia lubią tę wiadomość