Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
fabdorota wrote:A ja wciąż na kwasie
. Zastanawiam się nad jedną rzeczą, otóż wczoraj moja przyszła teściowa zaserwowala nam informację, że teraz będzie obowiązek nadawania dzieciom podwójnych imion. Starałam się znaleźć gdzieś wzmiankę na ten temat, ale zgodnie z przypuszczeniami, nie znalazłam. Słyszałyscie o takich nowościach w prawie? Bo mam wrażenie, że coś jej się pomyliło:D
fabdorota lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
własnie sie zastanwiałam ostatnio do kiedy brac ten kwas foliowy
w czwartek ide do gina to moze podpytam sie jakie brac witaminki i czy ten kwas foliowy nadal. Zostały mi w sumie ost 3 tablety to juz je wezme. ja dzis czuje sie zle, jakbym miala okres dostac...masakra
-
Mnie nikt nie zmusi do nadania podwojnych imion... nie podoba mi się to i nie chce tego praktykowac, a baba z urzędu może mnie ..... z poszanowaniem do tych spoko babek
O 17 masaż .. Leże i się nie ruszam . Chce wrócić do pracy od 1tęsknię za lasem
Babu lubi tę wiadomość
-
Ja mam jedno i dziękuję matce za to że nie muszę pisać w rubrykach urzędowych dwóch imion. Moje jest dlugasne do tego nazwisko na kilometr wiec podziękuję. Ja tez nie dam dwóch imion.
Rotenkopf jak dowiesz się czegoś o tych imionach to napisz na forum. Chętnie się dowiemy czy mamy taki obowiązek czy też jest to widzimisię pan z urzęduhttps://www.maluchy.pl/li-72361.png -
nick nieaktualny
-
ilonia1984 wrote:a oto jaaaa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2e6e725aa12.jpg
a to moja corcia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4264e2e779a.jpg
podobne?hehe
Ale z Ciebie laska!
Pewnie że podobna. Masz szczęście, moja to cały tatuśdziewussia, Endzis, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Niemożliwe żeby zmusić rodziców do nadania dwóch imion
Ja mam jedno imię i jestem szczęśliwa z tego powodu! Moja córcia to Lilianna Gabriela, bo tatuś tak nagle wystrzelił w USCNigdy nie byłam fanką nadawania dwóch imion, ale jeśli urodzę synka to ze względu na mojego dziadka chciałabym żeby nazywał się Nikodem Franciszek
No ale już widzę minę mojego...
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
jamniczakuchnia wrote:Hello
Dzisiaj mój mąż ma urodziny i po południu przyjadą do nas jego rodzice ;/, dajcie mi cierpliwość
Kwasu foliowego już nie biorę, ale od kilku dni biorę vitaminer prenatal no i żuravit codziennie.
Fabdorota nie sądzę aby ktoś mógłby mnie zmusić abym dała drugie imię jeśli tego nie chce, ale w Polsce wszystko możliwe
Witam kolejną kwietniowke super ze grono nam się rozrasta, szkoda że nie wszystkie dziewczyny mają czas na pisanieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 13:14
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Boli mnie brzuch tak lekko @-owo, czy wy też macie takie pobolewanie?
-
Anastazjaaa wrote:Mnie właśnie od kilku dni boli brzuch typowo na @ tylko trochę słabiej i juz sama nie wiem czy to dobry znak czy nie
martwie się strasznie, nie mogę spać, nie mogę jeść.... Byle do czwartku, mam nadzieję że moje szczęście się nie skonczy
Wiem ze dzidziuś jest bo słyszę go przez detektorcudowne urządzenie
Witam nowe Dziewczyny!
Mój mąż ma dzis imieniny ale ja nic nie szykuje tylko kawka i ciasto. Babcia upiekla mi szarlotkę i torta wiec dla mnie zostaje zrobienie kawy. -
Mnie dzisiaj boli podbrzusze, podobnie jak na okres. Czasem mi się to zdarza, ale staram się być spokojna.
Zazwyczaj wtedy idę się położyć i ból po niedługim czasie mija. Właśnie zamierzam iść się zdrzemnac -
Witam Was kwietniowe mamusie i dołączam do Waszego grona
Planowany czas przyjścia na świat naszej fasolki to 10 kwietnia, chociaż w sumie to już mogłabym mieć ją,albo jego obok siebieImiona wybrane,teraz wielkie wyczekiwanie
agulas, Rotenkopf, mania, Funky09, Mynia, dichlieb, ilonia1984, Babu, Lanusia93, fabdorota, jamniczakuchnia, dziewussia, Olina, ewcia21k, Sunday lubią tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤