Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie kwietnioweczki:) chciałabym dołączyć do waszego miłego grona. Po wczorajszym usg mój Bąbelek ma 3,13 cm, ślicznie machal rączkami i nóżkami
zaczynamy właśnie 11 tydz a termin mam na 28 kwietnia
karola91, Funky09, Lanusia93, Rotenkopf, jamniczakuchnia, agulas, karolajna91, Babu, Kawuszka, Olina, mania, ewcia21k, Sunday lubią tę wiadomość
-
Witaj katka
Ja ostatnio chwaliłam dzień przed zachodem słońca jak się okazało.. mam takie cholerne mdłości w nocy ciągle wymiotowalam. Do tego zgaga straszna i najlepsze .. rwa kulszowa
Z synem cały 2 trymestr miałam zespół ciesni nadgarstka .. coś czuje ze znów mi się to przytrafi bo pobolewaja mnie ręce. Najgorsze mu wrogowi tego nie życzę. -
28latkaa wrote:Dziewczyny łykacie jeszcze kwas foliowy ? Jakie (firma) witaminy wybralyscie? Za tydz mam przestać przyjmować kwas foliowy i zacząć brać witaminy
Kwas foliowy będę jeszcze brać przez kilka tygodni, dopóki nie zacznę z witaminami. Kupiłam w Rossmannie Vita-min plus Mama, z żurawiną i żelazemAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Wiolcia no to nie ciekawie, a ta rwa kulszowa to z powodu ciąży? Myślałam, że dopiero taki duży brzuszek może spowodować rwę.
Ja się zapisałam na prenatalne, babeczka mnie umówiła na następny tydzień na środę, to będzie równy 12 tydzień. Trochę wcześnie chyba? Widziałam ze niektóre z Was były później. No niby można już od 11 tygodnia, ale ja bym chciała już poznać chociaż tak przypuszczalnie płeć maluszka -
Wiolcia1405 wrote:Witaj katka
Ja ostatnio chwaliłam dzień przed zachodem słońca jak się okazało.. mam takie cholerne mdłości w nocy ciągle wymiotowalam. Do tego zgaga straszna i najlepsze .. rwa kulszowa
Z synem cały 2 trymestr miałam zespół ciesni nadgarstka .. coś czuje ze znów mi się to przytrafi bo pobolewaja mnie ręce. Najgorsze mu wrogowi tego nie życzę.
Miałam rwę w 3 trymestrze, dramat!
Współczuję... Przez dobre 2-3 tygodnie nie mogłam stanąć na jednej nodze (ubierałam się na leżąco) i obrócić na łóżku na drugi bok bez pomocy drugiej osoby.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Cześć katka
Fajnie, że cały czas dołączają nowe mamusie;)
A ja się dziś nie wyspalam znów. Długo nie mogłam zasnąć, bo mi usg chodziło po głowie, później mnie mój ukochany obudził bladym świtem, bo szedł biegać. Obudził się też pies, który się kręcił po mieszkaniu, a jak już mi się udało znów przysnac, to przyszedł sms od lekarza z potwierdzeniem wizyty jutrzejszej:/ ehhhh...
Rotenkopf, dobrze, że Cię szybko wypuścili. Często Ci się szpital przydarza. Współczuję, bo to jednak nic przyjemnego...
Catelyn, gratulacje i uściski! Super, ze Wam się weselicho udało:DCatelyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dostałam RWE kulszowa w 1 ciąży
także mogłam się spodziewać ze teraz powróci ...
cholerstwo niemiłosierne ledwo stoję , umówiłam się już na masaż do Hafnera w Sopocie jest tam facet Marat którego dosłownie ręce leczą .. pomógł mi przy pierwszym ataku rwy mam nadzieje ze teraz tez pomoże .
EDIT : nie wyrobie z tym.. dzwonie po pogotowie w postaci mojej mamy. Nie dam rady misiem się zająćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 09:22
-
nick nieaktualnyHello
Dzisiaj mój mąż ma urodziny i po południu przyjadą do nas jego rodzice ;/, dajcie mi cierpliwość
Kwasu foliowego już nie biorę, ale od kilku dni biorę vitaminer prenatal no i żuravit codziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 09:22
dichlieb lubi tę wiadomość
-
A ja wciąż na kwasie
. Zastanawiam się nad jedną rzeczą, otóż wczoraj moja przyszła teściowa zaserwowala nam informację, że teraz będzie obowiązek nadawania dzieciom podwójnych imion. Starałam się znaleźć gdzieś wzmiankę na ten temat, ale zgodnie z przypuszczeniami, nie znalazłam. Słyszałyscie o takich nowościach w prawie? Bo mam wrażenie, że coś jej się pomyliło:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 11:00
-
karola91 wrote:Ja się zapisałam na prenatalne, babeczka mnie umówiła na następny tydzień na środę, to będzie równy 12 tydzień. Trochę wcześnie chyba? Widziałam ze niektóre z Was były później. No niby można już od 11 tygodnia, ale ja bym chciała już poznać chociaż tak przypuszczalnie płeć maluszka
Karola, dzisiaj u mnie 11 tydz 3 dzień i dziś oddałam krew na Pappa i idę na usg.
Chciałabym, żeby już było po.... Tak strasznie się boję.. Wizyta 16.30.... -
Moje dzieciątko z ostatniej wizyty 17.09.2015
Troszkę mnie tutaj nie było, bo miałam nawał pracy a w domu to już nawet nie miałam siły odpalać komputera żeby coś nabazgrać, tylko na telefonie was trochę podczytywałam
Ciekawe kto to będzie hihiLekarz założył mi kartę ciąży i termin mam na 15.04
Następna wizyta 15.10agulas, jamniczakuchnia, fabdorota, Rotenkopf, Babu, triste, Endzis, ilonia1984, dziewussia, Olina, Wiolcia1405, mania, dichlieb, ewcia21k, Sunday, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfabdorota wrote:A ja wciąż na kwasie
. Zastanawiam się od nad jedną rzeczą, otóż wczoraj moja przyszła teściowa zaserwowala nam informację, że teraz będzie obowiązek nadawania dzieciom podwójnych imion. Starałam się znaleźć gdzieś wzmiankę na ten temat, ale zgodnie z przypuszczeniami, nie znalazłam. Słyszałyscie o takich nowościach w prawie? Bo mam wrażenie, że coś jej się pomyliło:D
Haha dobreTeściowa pewnie by tak chciała więc wkręca Ci o "obowiązku". Z niecierpliwością czekam na widzimisię mojej ekhm teściowej i jak będę mogła jej podnosić ciśnienie moimi odpowiedziami
agulas, Babu, fabdorota lubią tę wiadomość
-
28latkaa wrote:Dziewczyny łykacie jeszcze kwas foliowy ? Jakie (firma) witaminy wybralyscie? Za tydz mam przestać przyjmować kwas foliowy i zacząć brać witaminy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 10:46
-
agulas wrote:Karola, dzisiaj u mnie 11 tydz 3 dzień i dziś oddałam krew na Pappa i idę na usg.
Chciałabym, żeby już było po.... Tak strasznie się boję.. Wizyta 16.30..... Trzymam kciuki :*
agulas lubi tę wiadomość
-
jamniczakuchnia wrote:Haha dobre
Teściowa pewnie by tak chciała więc wkręca Ci o "obowiązku". Z niecierpliwością czekam na widzimisię mojej ekhm teściowej i jak będę mogła jej podnosić ciśnienie moimi odpowiedziami
Ale to dobra kobieta;)
-
nick nieaktualny
-
Mnie na szczęście nikt nie męczy "pytaniami"
Kończę brać femibion natal 1 który brałam na przemian z samym kwasem, zamówiłam juz natal 2 bo w aptece inernetowej jest taniej o jakies 15zl
Projektant Dawid Woliński wypuścił fajną kolekcję dla dzieciakurat oglądałam dztvn
cena kocykow na e jest taka straszna więc może skuszę się bo wymiatają no ale wpierw muszę dokładnie o nich poczytać.
Zaraz zmykam do zaprzyjaźnionej restauracji trochę pomóc czyli posiedzieć za barem"praca" raz w tygodniu hehe
Od jutra mąż ma urlop więc raczej rzadko będę tu zaglądać, porządki wokół domu, remont pokoiku i wyjazdy zakupowe...ojj będzie się działo
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 10:44
dziewussia, jamniczakuchnia, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
a oto jaaaa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2e6e725aa12.jpg
a to moja corcia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4264e2e779a.jpg
podobne?hehedziewussia, fabdorota, Olina, Lanusia93, mania, jamniczakuchnia, dichlieb, Endzis, Babu, ewcia21k, Sunday, malika89 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016