Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa - Kurcze ale fajnie, też bym już chciała czuć maluszka, przynajmniej wiadomo, że jest cały i zdrowy, jak sobie bryka
Byłam dzisiaj w netto zobaczyć te legginsy ciążowe ale oczywiście półka wyczyszczona a byłam koło 10.
Też ostatnio miałam u lekarza tylko badanie "dotykowe" bez usg, powiedział że wszystko jest w najlepszym porządku. Jestem ciekawa jak oni to potrafią stwierdzić "macając" tylko?agulas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie w netto też były pustki, ale kupiłam sobie takie zwykłe.
Na razie leżę na sali obserwacyjnej i czekam na wyniki. I pierwszy raz bolało mnie zakładanie wenflonu. Tak jak by koło tej kostki z nadgarsta bo wszystkie inne żyły mam na skraju wykończenia. -
dziewussia wrote:Malinkowe Oczekiwanie dziękuję za dopisanie na pierwszej stronie że będę mieć synka. Jak zobaczyłam to miałam uśmiech od ucha do ucha- aż mąż się spytał o co chodzi. Baardzo Cię podziwiam, jesteś bardzo silną kobietą. Można z Ciebie brać przykład. Pozdrawiam Cię i mocno ściskam
Dziewussiu na samym początku zakładając wątek obiecałam Wam, że nie wywinę żadnego numeru i że Was nie zostawię... więc nie mogę złamać danego słowa.
Dziękuję Ci za ciepłe słowo i również gorąco Cię pozdrawiam i twojego syncia :-*
dziewussia, madziutek 23, ewcia21k, jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Malinkowe-bardzo mocno Cię przytulam! Jesteś naprawdę silną kobietą! :* Bardzo współczuję Ci kochana
Trzymaj się dzielnie,nie długo doczekasz się szczęścia na pewno!
Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
-
ewcia21k wrote:Malinkowe-bardzo mocno Cię przytulam! Jesteś naprawdę silną kobietą! :*
Ewcia to Wy dajecie mi tę siłę nawet o tym nie wiedząc :-* Ściskam ciepło.ewcia21k, dziewussia, Mynia lubią tę wiadomość
-
Ewcia może już pisalas ale można spytać co się stało że Twoja corcia was opuściła mimo zaawansowanego już tygodnia ciąży? ;( jeśli nie chcesz to nie musisz odpowiadać i zignoruj ten post...
Poprostu to straszne że nigdy nie można być spokojnym o życie dziecka... nawet gdy wydaje się że to ostatnia prosta...ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Nie zapomnijcie o mnie dobra? Nie dam Wam o sobie zapomnieć, będę was tu nękać swoją osobą :-p
Wasza Malinka życzy Wam wszystkim wspaniałego wieczoru
madziutek 23, jamniczakuchnia, ewcia21k, Iwonkaaa, niunia26, mania, dziewussia, Sunday, Wiolcia1405, Catelyn, malika89, Lanusia93, Kawuszka, Babu, agulas lubią tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Nie zapomnijcie o mnie dobra? Nie dam Wam o sobie zapomnieć, będę was tu nękać swoją osobą :-p
Wasza Malinka życzy Wam wszystkim wspaniałego wieczoruMalinkowe oczekiwanie, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Madziutek-nie wiemy co było przyczyną,badania nic nie wykazały. Pępowina ,łożysko,wody ok,położna powiedziała mi wtedy,że czasem tak się zdarza,że dzieciątko zasypia i już się nie budzi.
Malinkowe-na bank nie zapomnimy! Dręcz nas dalej i czekamy na dobre wieści od Ciebie!Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Nie zapomnijcie o mnie dobra? Nie dam Wam o sobie zapomnieć, będę was tu nękać swoją osobą :-p
Takich osób się nie zapomina... zaglądaj jak tylko możesz i dawaj znać co dobrego u Ciebie Kochana bo już tylko dobre rzeczy Cię czekają :*Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
-
ewcia21k wrote:Madziutek-nie wiemy co było przyczyną,badania nic nie wykazały. Pępowina ,łożysko,wody ok,położna powiedziała mi wtedy,że czasem tak się zdarza,że dzieciątko zasypia i już się nie budzi.
Malinkowe-na bank nie zapomnimy! Dręcz nas dalej i czekamy na dobre wieści od Ciebie!
To straszne bardzo wam współczuję;( Ehhh co za niesprawiedliwość...
Ale nie będę rozstrzasac tematu...
Malinkowe pojechalas po bandzie z tą malinką
Malinkowe oczekiwanie, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
:* ta malinka poprawiła mi dzis humor :DDD
Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość