Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dla chłopca Mikołaj. Miał być Antoś,ale troszkę przeraża mnie wizja,że co drugi chłopiec w przedszkolu to Antoś,a szkoda,bo imię mi się podoba. Dziewczynka Emilia,bądź Lilianna, tutaj podejrzewam,że ostateczna decyzja zapadnie jak już zobaczymy maleństwo
Iwonkaaa, Rotenkopf, Lanusia93, ewcia21k lubią tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
nick nieaktualnyWrzucam obiecane foto
Co prawda robione rok temu, ale moje hormony nie potrafią zdecydować się na inne ;d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 13:55
essentiel, Anastazjaaa, Funky09, Mj1991, dichlieb, Endzis, ilonia1984, Wiolcia1405, Babu, mania, Lanusia93, fabdorota, jamniczakuchnia, dziewussia, Olina, ewcia21k, agulas, Sunday, malika89 lubią tę wiadomość
-
mania wrote:Wiem ze dzidziuś jest bo słyszę go przez detektor
cudowne urządzenie
Hej Mania!
Właśnie zastanawiam się nad zakupem detektora i sama walczę ze sobą, czy to zrobić ; )
Możesz napisać, jaki masz model i czy nie ma problemu z odszukaniem tętna na tym etapie ciąży?
Dzięki![/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
mania wrote:Kochana mnie tez właśnie od kilku dni tak boli brzuch szczególnie wieczorami są to takie krótkie bole jak na @ i zaraz przechodzi ale mam takie incydenty kilka razy co wieczór i się niepokoję... tez mam wizytę w czwartek juz się nie mogę doczekać
Wiem ze dzidziuś jest bo słyszę go przez detektorcudowne urządzenie
Witam nowe Dziewczyny!
Mój mąż ma dzis imieniny ale ja nic nie szykuje tylko kawka i ciasto. Babcia upiekla mi szarlotkę i torta wiec dla mnie zostaje zrobienie kawy. -
fabdorota wrote:Mnie dzisiaj boli podbrzusze, podobnie jak na okres. Czasem mi się to zdarza, ale staram się być spokojna.
Zazwyczaj wtedy idę się położyć i ból po niedługim czasie mija. Właśnie zamierzam iść się zdrzemnacw geupoe raźniej
-
essentiel wrote:Dla chłopca Mikołaj. Miał być Antoś,ale troszkę przeraża mnie wizja,że co drugi chłopiec w przedszkolu to Antoś,a szkoda,bo imię mi się podoba. Dziewczynka Emilia,bądź Lilianna, tutaj podejrzewam,że ostateczna decyzja zapadnie jak już zobaczymy maleństwo
mam corcie Emilke...
-
essentiel wrote:Dla chłopca Mikołaj. Miał być Antoś,ale troszkę przeraża mnie wizja,że co drugi chłopiec w przedszkolu to Antoś,a szkoda,bo imię mi się podoba. Dziewczynka Emilia,bądź Lilianna, tutaj podejrzewam,że ostateczna decyzja zapadnie jak już zobaczymy maleństwo
-
Kajka wrote:Hej Mania!
Właśnie zastanawiam się nad zakupem detektora i sama walczę ze sobą, czy to zrobić ; )
Możesz napisać, jaki masz model i czy nie ma problemu z odszukaniem tętna na tym etapie ciąży?
Dzięki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 14:04
-
Cześć dziewczyny. No ja niestety ostatnio nie miałam zbytnio czasu bo miałam troche prac zawodowych do pozamykania i jeszcze chodze z pracy na kurs i listopadzie mam egzamin to muszę się troche uczyć i miałam awarie internetu i dodatkowo remont całego domu i tylko czytałam na bieżąco na telefonie co u was. Ciesze się z waszych udanych wizyt i serdecznie gratuluje pięknych dzieciaczków
za wizytujące trzymam kciuki. Ja mam wizyte dopiero 14 pażdziernika a wczesniejszą miałam 16 września i już nie mogę sie doczekać wizyty, tak mi się ten czas dłuży i boję się czy wszystko jest ok. Wracajac do tematu wózka to my bedziemy się decydować na stokke albo na quinny w kolorze szarego. Ubranka i wyprawkę raczej całą nową, z uwagi że jest to nasze pierwsze dziecko to chcielibyśmy nowe ale pewnie coś i tak dostaniemy od rodzenstwa meza lub mojej kuzynki. Mebelki do dzieciecego pokoju też wybrane ale jeszcze i tak mam jakąs obawę przed przeglądaniem tego wszystkiego żeby nie zapeszyć. Imiona mieliśmy już wcześniej wybrane i obydwoje się zgadzamy także będzie albo Tymoteusz albo Oliwia. Jesli chodzi o moje objawy to mam mdłości chociaż nigdy z muszlą sie nie spotkałam, ból głowy, jak za długo stoje to słabo mi, wzdęcia i bardzo denerwują mnie zapachy niektóre. Pozdrawiam was serdecznie
-
hej. Jeżeli ból Cię niepokoi to zadzwoń lub wybierz się do lekarza. Ja gdy tylko coś się dzieje to lecę. Wolę dmuchać na zimne. Ostatnio powiedziała, że brzuch będzie trochę pobolewać bo macica rośnie i się rozszerza ale gdy ból jest mocniejszy i dłuższy to mam jak najszybciej przyjeżdżać. Kazała także dużo leżeć i wypoczywać to powinno przejść. Wobec czego nic oprócz pracy nie robię. Leniuszkuję
Ja z imionami jeszcze się powstrzymuję... -
to i ja sie pokażę, chociaż nie lubię zdjec wiec takie selfie na szybko
Z witamin biorę już prawie miesiąc pregna plus. Ma fajny skład.
Widzę że sporo nas wizytuje w czwartek , ja mam usg genetyczne i już nie moge się doczekać a zarazem denerwuje się aby wszystko było ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 21:15
mania, ilonia1984, Lanusia93, Babu, jamniczakuchnia, Olina, ewcia21k, Rotenkopf lubią tę wiadomość
-
Witam nowa kwietnioweczke!
Mikołaj cudne imię fajne z nich chłopakiskromna jestem bo mój syn ma tak na imię haha
Jadę właśnie do Sopotu. Małż ma jakiś zły humor wiec wole z nim nie rozmawiać bo mnie zje
Jak kręgosłup mi pozwoli wkleję potem swoje zdjęcie
Całuski
BTW. Dużo nas wizytuje w czwartek ja równieżwizyta na 18:40
-
Kajka wrote:Hej Mania!
Dzięki!
http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsund-duzy-zestaw-gratisy-i5530005023.html
nie wiem czy mogę tu linki wstawiać.
Jest dość tani ale działa ja dzidziusia usłyszałam pierwszy raz 11tydz4dna poczatku ciężko było znaleźć tętno chyba z 10minut szukałam ale teraz już wiem gdzie jest dzidziuś wiec zajmuje mi to chwilkę. Super sprawa ja polecam nie żałuję, że go kupiłam choć też się na początku wahałam
-
Witam nowe Dziewczyny - fajnie, że nam się rozrasta grono oczekujących
życzę nam wszystkim zdrowych i nuuuuudnych ciąż
Co do imion to u nas na pewno będzie pojedyncze - szczerze Wam powiem, że nie rozumiem tego pomysłu z podwójnymi, tylko plączą się po papierach... Tym bardziej, że u mnie w domu i tak na każdego się mówi imieniem plus milionem "ksywek", więc jeszcze drugie imiona to już w ogóle byłby szał
Aaaa Dziewczyny jeszcze sorry za wazeliniarstwoale muszę powiedzieć, że wszystkie jesteście śliczne! Widziałam, że kilka z Was wrzuciło zdjęcie ze ślubu, to i ja się odważę - dostępu do drugiego kompa ciągle nie mam, to nie mam innych fotek.
P.S. Dzisiaj mi się śniło, że urodziłam chłopca, który ważył 4500 kg i miał 63cmDo tego mój ślubny postanowił dać mu na imię Amadeusz. Także trochę koszmarek mi się z tego snu zrobił - nie dość, że kolos, to jeszcze Amadeusz
Ale jakie miał piękne oczyska!
ilonia1984, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Wiolcia1405 wrote:Witam nowa kwietnioweczke!
Mikołaj cudne imię fajne z nich chłopakiskromna jestem bo mój syn ma tak na imię haha
Jadę właśnie do Sopotu. Małż ma jakiś zły humor wiec wole z nim nie rozmawiać bo mnie zje
Jak kręgosłup mi pozwoli wkleję potem swoje zdjęcie
Całuski
BTW. Dużo nas wizytuje w czwartek ja równieżwizyta na 18:40