Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Babu wrote:Dziewczyny, możecie mi łopatologicznie opisać, jak się wrzuca te cholerne zdjęcia? Niby parę stron wcześniej sama komuś próbowałam doradzić, a tu się okazuje, że jełop techniczny ze mnie
to jest chyba najprostsze ja tez inaczej nie umiem
Babu lubi tę wiadomość
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:37
mania, Babu, Endzis, essentiel, jamniczakuchnia, ewcia21k, Rotenkopf, ilonia1984, fabdorota, dichlieb, madziutek 23, Lanusia93, dziewussia, karola91, agulas, Sunday lubią tę wiadomość
-
Udało, dzięki Waszej pomocy
Już mnie krew zalewała
Zdjęcie jest z przygotować do ślubu - dlatego w wianku, ale jeszcze bez sukni i całego majdanu
A sesję brzuszkową zrobimy na pewno - brat mojego męża z dziewczyną są początkującymi fotografami, robili nam już sesję ślubną, plener, moim znajomym brzuszkowe... Także pewne doświadczenie jest, a będzie na pełnym luzie, z pomysłem i za darmoEndzis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześ dziewczyny
Witam nowe mamusie
Detektor fajna sprawa! Ja od 9 tyg podsłuchuję maluszka
Ja mam taki :
http://tetnoplodu.wix.com/start#!product/prd1/2427416701/detektor-t%C4%99tna-p%C5%82odu-vcomin-fd200-b
Dokładnie taki jak wyskakuje w tym okienku,trzeba tylko chwilkę poczekać a załadowanie się fotki. Ja jestem bardzo zadowolona -
A to nasz brzuszek z końcówki tamtego tygodnia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a573da6ee694.jpgAnastazjaaa, ilonia1984, dichlieb, jamniczakuchnia, mania, madziutek 23, Lanusia93, dziewussia, karola91, agulas, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySesja brzuszkowa? Oczywiście
A ja właśnie siedzę i wpieprzam (wybaczcie za określenie ale inaczej się nie da) jak bym nie jadła od kilku dni pieczarki marynowane
My tu gadu gadu o sesjach a jutro Dzień Chłopca! Ja dziś swojemu dużemu chłopcu kupiłam klucze nasadkowe z grzechotką pół cala ;p ciężkie to to takie, że jak się wkurzę i mąż dostanie tą grzechotką w głowę to szycie gwarantowane :pLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Faktycznie dużo nas wizytuje w czwartek - ja o 16:00 i będzie USG genetyczne
Nie mogę się doczekać
A skoro pojawiły się tu zdjęcia ślubne, to i ja wrzucam a co (zawsze to kilka kilo temu hehehe)
Na zdrowie!
Edit: no w końcu się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 18:49
fabdorota, dichlieb, ewcia21k, ilonia1984, Endzis, Rotenkopf, jamniczakuchnia, mania, Lanusia93, dziewussia, agulas, Babu, Sunday, malika89 lubią tę wiadomość
- szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
O rany, a nasz ślub już za dwa i pół tygodnia:D niewiele panienstwa mi zostało;)
Kurcze, ni z gruchy, ni z pietruchy zaczęło mnie brać przeziębienie. Nie wiem, który to już raz ostatnio:/ No i leżę z kubkiem herbaty z miodem i się grzeje. Do jutra muszę być na chodzie, bo genetycznePóźno mamy, bo dopiero na 20:40. Nie wiem, jak wytrzymam do tej godziny...
-
Ja mam stały kryzys sił między 13 a 15. Jak się zdrzemnę, to spokojnie wytrzymuję do 23, czy północy. Ale dzisiaj to mnie muli przeokropnie, chyba przez to coś, co mnie próbuje atakować ;/.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 19:14