Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
doti77 wrote:Witajcie to już 13 tydzień, łał leci w miarę szybko.
U mnie rodzinka i najbliżsi znajomi wiedza i bardzo się z nami cieszą i dbają o nas niesamowicie -
fabdorota wrote:U mnie prawie wszyscy wiedzą
W pracy każdy wie, bo szybko poszłam na L4, rodzina calutka, najbliżsi znajomi i część dalszych, bo tym się wyklepał szczęśliwy tatuś
. Jestem dość spokojna o ciążę, więc nie chcę jej ukrywać
ale już sie przymierzam im powiedziec
)
Oj fejsbuk to na pewno sie nie dowie o mojej ciazy nie mam takiej potrzeby absolutniechociaz mam takie mega zaufane kolezanki na fb i im na pewno powiem ale to juz , ze tak powiem prywatnie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 22:34
-
nick nieaktualny
-
Yh, pisałam Wam któregoś dnia, że już teraz planuje być spokojna o Maluszka, ale stresuje się dziś tym prenatalnym. Muszę sobie znaleźć jakieś dobre zajęcie, żeby mi czas szybko do wieczora zlecial...
Mogę Was prosić o kciuki?Rotenkopf, Lanusia93, jamniczakuchnia, Endzis, Babu, dichlieb, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Ja pierdziu... miałam dzisiaj taki sen, że najgorszemu wrogowi nie życzę...
Śpiąc obudziłam się z potrzebą na siku, w łazience zobaczyłam małą kropkę krwi, która przerodziła się w takie krwawienie... ryk, panika i do szpitala a tam przewiezli mnie na sale, zrobili usg i wiecie co było dalej....
Obudziłam się w swoim łóżku spocona jak szczur...
Kiedy skończą się takie koszmary... bo ja się psychicznie wykonczehttps://www.maluchy.pl/li-72361.png -
fabdorota, na pewno wszystko będzie dobrze! Kciuki zaciśnięte, pochwal się wieczorem zdjęciami maluszka
A mnie się ostatnio bardzo często śni, że mam już mojego maluszka na rękach. Raz jest to chłopczyk a raz dziewczynka
Ale się zdjęć posypało, wszystkie jesteście śliczne! Też może później coś wrzucę z sesji ślubnej.
A teraz idę mężowi zrobić na dzień chłopaka jego ulubione ciasto - karpatkę -
Mynia wrote:Herbata albo jeszcze lepiej rumianek z miodem i cytryną
Z jednego paskudztwa w czasie ciąży się wyleczyłam, zanim zdążyło się rozhulać
dichlieb lubi tę wiadomość
-
dichlieb wrote:Jeżeli chodzi o fejsa to nie mam zamiaru ogłaszać szczęśliwej nowiny. Później gdy dzidzia będzie z nami to może oznajmię światu.
Chyba jestem przeziębiona.. Mam suche gardło i katar. Znacie sposoby na lekkie przeziębienie?
Ja byłam przeziębiona 2 tygodnie temu i postawiła mnie na nogi gorąca zupa czosnkowa! polecamdichlieb lubi tę wiadomość
-
hej, byłam wczoraj na usg. z pomiarów wszystko ok, dzidzia ma 4,87 cm
We wtorek mam mieć wyniki krwi, Pan doktor ma później wszystko poprzeliczać i dostanę gotowca na wizytę 13 października.
Nie wiem jak Wy, ale ja już bym chciała tulić, całować, spacerować i tak dalejjamniczakuchnia, fabdorota, Rotenkopf, Endzis, Babu, mania, Anastazjaaa, Lanusia93, dichlieb, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny