WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e7ba305623103fc6med.jpg

EDIT : udało się :) zdjęcie 2 lata temu robione :-) ślubowanie jak widać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 10:09

jamniczakuchnia, fabdorota, Rotenkopf, agulas, mania, Endzis, karola91, Babu, Olina, ilonia1984, Lanusia93, dichlieb, ewcia21k, Sunday, malika89 lubią tę wiadomość

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia1405 ach i ten leśny mundur obok <3

Wiolcia1405 lubi tę wiadomość

• Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Wiolcia1405 ach i ten leśny mundur obok <3

Hehe mąż miał do kościoła potem na sali weselnej juz zmienił :D wypadaloby bo byl sztandar itp ;) pamiętam ze Smieli ze ja powinnam tez ubrać mundur :D albo mieć chociaż szyszke w bukiecie aby się kojarzyło z lasem :D myślałam nad tym, ale storczyki wygrały ;)

dichlieb lubi tę wiadomość

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina wrote:
    Anastazjaa czemu mamy sie smiac? super fotki ;)))

dziewczyny powiedziałscie juz wszytskim o ciazy? bo mnie zostału jeszcze takie najbliższe kolezanki, a nie wiem jak im to powiedziec hah
    u nas o ciąży wiedzą w pracy (ale tylko kierownicze stanowiska), dwóch kolegów męża, moje 3 dobre koleżanki i po ostatnim usg genetycznym poinformowaliśmy rodziców i rodzeństwo męża. W sumie to z rodzicami czekaliśmy do tego usg bo znamy swoich rodziców i wiemy że szybko rozpaplają tą wiadomość, a na wczesnym etapie tego nie chcieliśmy.

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • agulas Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ciąży wiedzą jeszcze ciocie z forum :P

madziutek 23, Babu, Olina, Lanusia93, dichlieb, ewcia21k lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia1405 wrote:
    Hehe mąż miał do kościoła potem na sali weselnej juz zmienił :D wypadaloby bo byl sztandar itp ;) pamiętam ze Smieli ze ja powinnam tez ubrać mundur :D albo mieć chociaż szyszke w bukiecie aby się kojarzyło z lasem :D myślałam nad tym, ale storczyki wygrały ;)

Ja miałam wrzośce w bukiecie i we włosach ;) I mieliśmy sygnalistę na mszy plus delegacje z Nadleśnictwa i Koła Łowieckiego, ale mąż był w garniturze ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany, znowu mnie łapie jakieś złe samopoczucie. Wczoraj wieczorem ryczałam chyba z godzinę bo znowu trochę pofikaliśmy, bo nie widzę żeby brzuch mi rósł, bo w szpitalu poprosiłam o paracetamol bo bolała mnie głowa i dostałam gorączki, bo boję się czy te akcje z moim sercem nie zaszkodzą Hani. Poryczałam, poryczałam i poszłam spać. Teraz znowu mnie jakiś dół łapie do tego stopnia zaczynam schizować, że boję się iść do łazienki.

Przepraszam, że zepsułam atmosferę ale musiałam się wygadać ;(
    Boję się, że na wizycie 8.10 usłyszę, że coś się stało.

• Babu Ekspertka

Wysłany: 30 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas o ciąży wie sporo osób, ale właściwie tylko z moją mamą i rodzeństwem robiliśmy z tej okazji specjalne spotkanie, żeby byli wszyscy na raz. Natomiast rodzicom męża, z którymi za bardzo nie mamy kontaktu, powiedzieliśmy "w przelocie", rodzeństwu nie mówiliśmy, bo nie było kiedy, wiedzą natomiast jego dziadkowie i prawie wszystkie moje najbliższe koleżanki. Plus ostatnio powiedziałam w pracy.

Poprzednim razem robiliśmy z ogłaszania tej wieści większą pompę, było to bardziej oficjalne. Teraz mówimy, jak akurat jest okazja albo konieczność. Jakoś luźniej podchodzimy do tego tematu. Jestem mniej entuzjastyczna, ale też z drugiej strony nie trzymam tego w tajemnicy.

ckai3e3k0s8hy0lf.png
  • Bulimulia Ekspertka

Wysłany: 30 września 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Dzisiaj we śnie niosłam na SOR Johnego Deepa postrzelonego w głowę ;o

Rozwalilas mnie na maxa :D
    Ach jak chciałabym aby przysnil mi się Johny Deep... na golasa:))))

Babu, jamniczakuchnia, ilonia1984, ewcia21k lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72361.png
  • Babu Ekspertka

Wysłany: 30 września 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf, przepraszam, bo wiem, że to się tak łatwo mówi, ale kategorycznie musisz przestać ciągle schizować! Nie zrobisz dziecku krzywdy normalnym życiem. Większą możesz ciągłym zamartwianiem się i takim uporczywym myśleniem, że to zrobiłaś źle, tamtego Ci nie wolno, tamto jest fe.
    Dzidzia jest, rośnie, rozwija się - jest wszystko dobrze! I będzie dobrze! A nawet coraz lepiej, bo będzie cudnie rosła! Ciesz się chwilami z Hanią w brzuchu :) Na pewne rzeczy (które się nie przydarzą tym razem, nie ma takiej opcji), nie miałabyś tak czy inaczej wpływu. A tylko można sobie obrzydzić ciążę.
    Buziaki :*

agulas, Rotenkopf, mania, wiecznie, jamniczakuchnia, Olina, ewcia21k lubią tę wiadomość

ckai3e3k0s8hy0lf.png
  • pucek Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taką koleżankę na fb, która miej więcej w okresie kiey ja poroniłam dodała na fb zdjęcie z USG z podpisem "fasolka rośnie" z komentarzy dowiedziałam się że to 9tc, a potem nagle zaczęła dodawać jakieś smutne minki, jej siostra jakieś smutne zdjęcia a za dwa tygodnie zdjęcie jak siedzi przy piwie, więc nie pytałam, ale domyśliłam się że przytrafiło jej się to co mi .

Dlatego na pewno nie będę ogłaszać tego na fb. Chociaż teraz coraz więcej znajomych dodaje "wydarzenie z życia - oczekiwanie na dziecko"

agulas lubi tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Rany, znowu mnie łapie jakieś złe samopoczucie. Wczoraj wieczorem ryczałam chyba z godzinę bo znowu trochę pofikaliśmy, bo nie widzę żeby brzuch mi rósł, bo w szpitalu poprosiłam o paracetamol bo bolała mnie głowa i dostałam gorączki, bo boję się czy te akcje z moim sercem nie zaszkodzą Hani. Poryczałam, poryczałam i poszłam spać. Teraz znowu mnie jakiś dół łapie do tego stopnia zaczynam schizować, że boję się iść do łazienki.

Przepraszam, że zepsułam atmosferę ale musiałam się wygadać ;(
    Boję się, że na wizycie 8.10 usłyszę, że coś się stało.
    Mają prawo nam się zdarzac takie dni, ale jak Cie łapie dołek, to staraj się myśleć o tym, że to też szkodzi Hani. I to faktycznie, a reszta smuteczkow jest tylko w Twojej głowie i one raczej nie mają wpływu na dziecko.
    Ale tak czy owak Cie rozumiem, bo ja też sobie coś czasem zaczynam wmawiać i becze. A do tego jestem bardzo nerwowa, przez co kloce się z narzeczonym o pierdoly. I to na bank dobrze nie wpływa na Babelka... Tylko trudno się opanować czasem:(

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf mysle, ze Babu ma rację a Twoje schizowanie według mnie wskazuje na to ze wszystko jest dobrze i hormony ciążowe działają! Glowa do góry i uśmiech jak na zdjęciu avatarku :D

Juz jutro genetyczne stres mam ale wiem, że będzie wszystko dobrze :)

Miłego dnia! ❤

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rok temu wrzuciłam fotkę jak Maleństwo słucha muzyki...tylko szkoda, że wtedy nie wiedziałam, że Maleństwu już nie bije serduszko.

Nie macie za co przepraszać, wiem, że należy mi się soczysty kopniak w dupę ;)

• madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham środy ;) bo zaczynam nowy tydzień ;)

Rotenkopf, agulas, karolajna91, jamniczakuchnia, Mj1991, ewcia21k lubią tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ogóle nie schizuje podchodzę do tego spokojnie i z dystansem bo tak lepiej ;) czasem nawet zapominam ze jestem w ciąży.. moje myśli nie są w 100% pochłonięte bablem bo bym zwariowała. Żyje normalnie robie na co mam ochotę :-) piwa przy pizzy nie wypije oczywiście ale nie odmawiam sobie niczego i nie czytam etykietek z lupą ;)
    Wrzucenie na luz i pozytywne myślenie na prawdę pomaga i to bardzo ;) no i rzecz jasna mój syn który absorbuje dużo mojego czasu i uwagi ;)

P.s mogę po malu chodzić :) jupi!

Babu, jamniczakuchnia, Lanusia93, ewcia21k lubią tę wiadomość

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Catelyn Przyjaciółka

Wysłany: 30 września 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A oto i ja ;) z synkiem szwagierki :D

a68a2fb0a9dd3d13med.jpg

Ślubne wam dorzucę jak je w końcu dostanę co jak się okazało potrwa ok miesiąca :(

Oczywiście mój świeży mąż to też gaduła i już wszyscy znajomi i cała rodzina wiedzą :) Ale nie mam mu tego za złe, bo to tylko i wyłącznie ze szczęścia tak papla :D
    A facebook się dowie dopiero jak się maluszek urodzi :) Nie odczuwamy żadnej potrzeby żeby chwalić się tą nowiną ze wszystkimi. Ci którzy powinni i się z nami cieszą już wiedzą :)

Rotenkopf, mania, ilonia1984, Lanusia93, dichlieb, ewcia21k, gosiunia lubią tę wiadomość

0d1yugpjk43izaz7.png
    19p2v3r.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 30 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a robicie paznokcie? Chodzi mi o hybrydowe w I trymestrze postanowiłam sobie odpuścić ale już jutro zaczynamy II i marzy mi się zrobić coś z paznokciami tylko boje się o wdychanie tych oparów. Nie wiem może przesadzam...

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię sobie żelki, więc niestety nie pomogę w temacie hybryd ;) ja przymierzam się do farbowania i żeby nie wdychać to kupie sobie taką maską białą i grubą co używają do remontów ;) może też z tym spróbuj ? :D

Olina lubi tę wiadomość

• karolajna91 Przyjaciółka

Wysłany: 30 września 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziutek 23 wrote:
    Kocham środy ;) bo zaczynam nowy tydzień ;)
    Mam tak samo :D

madziutek 23 lubi tę wiadomość

SYNUŚ!! <3
    zi13dqk3uzbpjrh2.png
‹‹ 152 153 154 155 156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: