Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cudne są te nasze Maluchy. Dzisiaj chyba ze 20 razy oglądałam zdjęcia mojej Poli i nagranie z wczoraj. Nie mogę się nimi nasycic. Mimo tego NT cieszy mi się ryjek, kiedy patrzę jak ona sobie tak wesoło fika
Ona sama jest teraz dla mnie największym ukojeniem. Bardzo chciałabym ja już tulic...
-
nick nieaktualny
-
BATTINKA wrote:Anaaa ty masz kochana dziś wizytę o ile się nie mylę? Na 13?
Trzymam kciuki :*
Dzięki za kciuki, pomogły
Hej wpadłam na sekundę powiedzieć że mój maluch mamsie dobrze, mierzy już prawie 5 cm i był bardzo aktywny na usg, za tydzień w piątek mam wizyta na sprawdzenie przeziernosci karkowej.
.
I jest o 5 dni starszy niż z terminu miesiączki
Lecę zrobić obiad, dziś knedle z truskawkami, później was podczytamRotenkopf, wiecznie, Endzis, fabdorota, Mynia, BATTINKA, ewcia21k, jamniczakuchnia, Babu, Lanusia93, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
U nas wszystko ok ale na usg idziemy 9.10 dzisiaj tylko troszke podejrzelismy maluchy i uslyszalam serduszka
nastepna wizyta u naszej doktor 30.10 i wtedy moze dowiemy sie co tam w brzuszku sobie siedzi
Rotenkopf, Endzis, Mynia, ewcia21k, jamniczakuchnia, Babu, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Hej! 12.10 mam drugie usg, to będzie 12 tydzień więc i badanie NT. Razem z mężem udało nam się po 12 m-cach i jestem teraz w najszczęśliwszym okresie, mimo ciężkich ostatnich tygodni, ale mam je już chyba za sobą
nie mogę się doczekać żeby zobaczyć maluszka jeszcze raz, mam nadzieję że będzie wszystko ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 17:42
Endzis, Rotenkopf, Olina, dichlieb, jamniczakuchnia, Babu, Malinkowe oczekiwanie lubią tę wiadomość
-
Endzis Fabdorota sliczne pociechy
)) fabdorota Twoja kruszynka to ziewa
? sie naskakała malenska pewnie sie zmeczyla heheh
Rotenkopf u mnie w karcie ciaży tez jest cos takiegohaha
ja dzis byłam na badaniu i wszytsko oki doki, ale juz bez usgRotenkopf, Endzis, ewcia21k, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny będę a właściwie jestem mama malej królewny ❤❤❤ mój mąż przeszczęśliwy
wszystko jest ok więcej napisze jutro
Gratuluje reszcie Dziewczyn wizyt bardzo się cieszę razem z Wami.fabdorota, Rotenkopf, Mynia, Endzis, ewcia21k, jamniczakuchnia, Babu, Malinkowe oczekiwanie, Lanusia93, madziutek 23, Sunday lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Dziewczyny!!!
My też już poCRL= 61mm (12t4d), FHR 174/min, BPD= 24 mm (14w0d). Ruchy płodu widoczne, cztery kończyny widoczne. Brak cech ablacji trofoblastu. Na ścianie tylnej. Ciągłość kręgosłupa i powłok zachowana. Pęcherz moczowy i żołądek widoczne.
NT= 1,13. Kości nosowe widoczne. DV- widoczne prawidłowe spektrum przepływu PI-1,26.
Dzidziuś na początku nie chciał współpracować bo spał z przygiętą główką i doktor nie mógł go pomierzyć. Musiał mu zrobić trzęsienie ziemi (na filmiku wygląda masakrycznie)Później Wam wrzucę. A na razie 2 inne
Pozdrawiamy Ciocie:*
https://youtu.be/gpZLYuYAwfg
https://www.youtube.com/watch?v=icuMY7OgqSM&feature=youtu.be
Zapomniałam o najważniejszym - prawdopodobnie chłopczykWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 18:01
fabdorota, Rotenkopf, dichlieb, Endzis, Funky09, ewcia21k, jamniczakuchnia, Babu, Malinkowe oczekiwanie, Lanusia93, madziutek 23, Sunday lubią tę wiadomość
- szczęśliwy
-
Olina wrote:Endzis Fabdorota sliczne pociechy
)) fabdorota Twoja kruszynka to ziewa
? sie naskakała malenska pewnie sie zmeczyla heheh
Rotenkopf u mnie w karcie ciaży tez jest cos takiegohaha
ja dzis byłam na badaniu i wszytsko oki doki, ale juz bez usg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa rano go nie miałam, ale jak się rozpędziłam tak nie umiem przestać
I dobrze, może w końcu zacznę tyć, a jak zacznę tyć to brzuch mi urośnie ;]
Mam strasznego doła bo nie widzę żeby brzuch mi się powiększał. Na razie tłumacze to sobie tym, że cycki się powiększyły i dlatego też nie umiem określić brzucha, widzę też, że jak leże to nie widać moich talerzy biodrowych i brzuch nie jest płaski i tak ogólnie wariuję. -
nick nieaktualny
-
dokładnie jesteśmy skomplikowane. Ja nie tyje a brzuch mam wielki i idzie w boki, za niedługo będzie zero talii. Dziewczyny od tygodnia jestem z znakomitej formie. Zero mdłości, piersi się uspokoiły. Z jednej strony cieszę się a z drugiej odzywa się drugie ja.. Na szczęście w poniedziałek usg I trymestru. Zobaczymy co z dzidziusiem.
Gratuluję udanych wizyt.
W mojej karcie ciąży jest miejsce na informacje od stomatologa o stanie uzębienia. Muszę wybrać się na wizytę.
Poszłam do fryzjera i ścięłam włoski za uszyod razu lepiej.
Pozdrawiam -
nick nieaktualnySą w pamiętniku moim
na pierwszej stronie są dwa i dziś wrzuciłam z rana
https://bellybestfriend.pl/pamietnik/walka-druga-bitwa-z-zyciem-o-szczescie,1446.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 19:25
Iwonkaaa, Aleksandrakili, Olina, ewcia21k, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Po pierwsze to chciałam Was wszystkie bardzo przeprosić za to, że tak dłuuuugo do Was nie pisała. Na początku nie miałam prawi w ogóle zasu. Miałam problemy z dzidziusiem, mój mąż dużo ostatnio choruje i trochę pogmatwana sytuacja w domu, a potem po dłuższym moim milczeniu nie pisałam bo bałam się, że mnie wykopiecie za „olanie” Was. Ale dość tłumaczenia. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie znowu do swojego grona
Trochę Was nadrobiłam ale nie wszystko bo bardzo dużo piszecie. Bardzo się cieszę, że dzidziusie Wasze rosną. Są naprawdę śliczne. Naprawdę można się wzruszyć. Trzymam kciuki aby już do końca naszych ciąż, każda była zdrowa i aby nosiła w brzuszku zdrowego dzidziusia.
Bardzo mi jest przykro z poronień które przeżyły nasze dziewczyny. To przykre, że aniołki Wasze tak szybko odleciały. Naprawdę bardzo współczuję i bardzo Was wspieram.
Jeżeli pisząc z Wami powtórzę się z jakimś tematem to od razu mnie upierdzielajcie, że o tym już rozmawiałyście. Ale naprawdę nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego.
Trzymam kciuki za kolejne wizytujące mamusie.
Na badania prenatalne idę w poniedziałek i bardzo się stresuje bo już dawno nie widziałam swojej kruszynki.dichlieb, Malinkowe oczekiwanie, Rotenkopf, agulas, ewcia21k, jamniczakuchnia, Babu, Lanusia93 lubią tę wiadomość