X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Kawuszka Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Kawuszka kochani ja piłam dużo wody z cytryną... sok malinowy na ciepło...

Właśnie ten napój atakuje. Do tego herbata z miodem no i leżenie pod kocykiem. Taka piękna pogoda dzisiaj a ja smarkam w chusteczki.
    Slodkich snow kochane!

Iwonkaaa lubi tę wiadomość

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
    sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
    (Mt 6,33)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak byłam w szpitalu z sercem to nie dali mi nic, najpierw musze mieć holter żeby sprawdzić czy ta arytmia jest na tyle częsta żeby wprowadzić leki.

Padam na twarz. Nie wiem jak pociągnę do końca przeprowadzki.
    Jutro idę odebrać wyniki z bilirubiny i ogarnąć sprawę z holterem. Do tego czeka mnie urząd bo trzeba w dowód rejestracyjny wbić gaz. No i trzeba naszykować meble itd. Och, ale nasmęciłam ;p dobranoc Kochane ;*

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie a propo badania pappa.. ile czekalyscie na wynik?

dziewussia lubi tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • dziewussia Ekspertka

Wysłany: 4 października 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    A wlasnie a propo badania pappa.. ile czekalyscie na wynik?
    ja czekałam tydzień- we wtorek jadę po wyniki
    śliczny brzusio Iwonkaaa

U mnie ok. Boli trochę brzuch jak chodzę, jak się położę przechodzi, też tak macie?? Jakaś zmęczona jestem. Przespałam dzisiaj prawie cały dzień- po obiedzie poszliśmy na spacer- po spacerze spać i tak minął dzień.
    do jutra

200710183334.png

201604027450.png
  • Funky09 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 01:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę się "pochwalić". Wyszły mi pierwsze rozstępy, zlokalizowane na lewym cycuchu. Rano ich nie było, a na wieczór już są. Liczyłam po cichu na geny lepsze niż ma moja rodzicielka :(

• dichlieb Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Miałam okropną noc. Budziłam się co godzinę ciągle spragniona, piłam wodę i vo godzinę biegałam do łazienki. Przede mną cały dzień w pracy. Nie mam siły..
    Jednakże w czasie pracy wyskakuje na USG!
    TRZYMAJCIE kciuki.

dqpr3e5eehj9ssyv.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy i czekamy na foto :D

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, hej ;) wpadłam na chwilę przed operacją 'przeprowadzka'. Moja noc też nie należała do udanych - budziły mnie mdłości i sama nie wiedziałam co mam robić bo jak wstawałam żeby jednak opróżnić żołądek to przestawało mnie mdlić, kładłam się to od nowa było mi źle ;]

U mnie na razie zaczęły wychodzić żyły na brzuchu i piersiach, a kilka dni temu zauważyłam też kilka rozstępów na piersiach - akurat do rozstępów na piersiach jestem przyzwyczajona bo od zawsze mam je wielkie więc rozstępy już miałam jak mi rosły ;p

Miłego dnia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was z rana ;) ja od południa wczoraj cały czas z miską siedziałam. Aż mójemu M było przykro że tak dużo wymiotuje. I tak fo wieczora. W końcu zasnęłam i teraz wstałam i jestem taaaaaaaka głodna hehe ;p
    Jakbym tydzień nie jadła ;)

Dziś mam prenatalne. Okropnie się stresuje bo coraz częściej kłują mnie jakby jajniki i to tak że musze usiąść albo się położyć... Mam nadzieje że wszystko jest okey :)

Lanusia93 lubi tę wiadomość

• ewcia21k Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Ja chyba wszystkie Was przebiję ;) Ja zaszłam w pierwszą ciążę jak miałam 17 lat a w moją osiemnastkę syn już w chodziku na imprezie biegał :D Teraz uważam,że młody wiek jest najlepszy na ciążę,teraz czuję się zmęczona,wszystko mnie denerwuje i boli a wtedy czułam się jak "młoda bogini"
    :D Też skończyłam szkołę,wszystko nam się udało,nikt też dziwnie nie patrzył :) Na początku było nam ciężko,bo zaraz po ślubie przeprowadziliśmy się do wynajmowanego domu a potem urodził się Piotruś,ale niczego nie żałuję,tyle krajów odwiedziliśmy,mam wspaniałego męża,własny dom,auta a koleżanki z podstawówki dopiero wszystko zaczynają,a ja mogę bez stresu żyć pełnią życia :)
    Przepraszam,że się tak rozpisałam,ale nie wszystkie młode matki są roztrzepane i nieodpowiedzialne ;)

Aleksandrakili, Lanusia93, jamniczakuchnia, dziewussia, Sunday, Babu lubią tę wiadomość

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • ewcia21k Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! :)

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • Kawuszka Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ide zaraz do lekarza. Udalo mi się telefonicznie zarejestrować, super! Powodzenia na dzisiejszych wizytach. Ja odliczam dni do mojej w czwartek.
    Wspaniala pogoda za oknem, mam nadzieje ze jeszcze kilka dni chociaż takich będzie.
    Miłego dnia!

zi133e3k7xw895tv.png
    atdc2n0azl7ch4oo.png
    Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
    sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
    (Mt 6,33)
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To racja bo ja tez stwierdzilam ze pierwszą ciążę przeszłam rewelacyjnie zero jakiś uciążliwości... teraz też bez wymiotow itp Ale zneczebiei bóle brzucha pachwin... mimo że dopiero 27 lat ale to nie 19...

U mnie spojrzenia bo mieszkam w małej wiosce pochodzę z "tej lepszej rodziny" taka opinia na wiosce a poza tym renomowane liceum i byłam drugą dziewczyną która zaszła... poza tym zaszlam po 2 miediacachi znajomości z facetem na złość rodzicom świadomie bo nie pozwalali mi się z nim spotykać bo 8 lat starszy itp...był ślub i rozwód w wieku 21 lat...
    Od pięciu lat jestem w szczęśliwym związku z mężczyzną mojego życia notabene o 10 lat starszy kolega z wioski;)... trochę mam za sobą Ale córcia widzi się z tatą co dwa tygodnie... z obecnym partnerem żyją na świetnej stopie kochają się ponad życie... studia skończone praca i oczekiwanie na dzidzie... pierwsze potomstwo mojego lubego... chociaż na Emilke cały czas mówi córcia... wychowujemy ja razem od 3 roku zycia...
    Jestem mega szczęśliwa...

Eh dużo prywaty...
    Ściskam...

ewcia21k, dziewussia lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje prenatalne w piątek... dzisiaj idę na pappe mam nadzieję że do piątku będę miała wynik...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziutek 23 wrote:
    Mój synek będzie mieć rok i miesiąc gdy urodzi się mu rodzeństwo ;) nie wyobrażam sobie tego narazie ;D tym bardziej że mam na głowie cały duży dom i jestem sama od 6 do nieraz 20/21 bo mąż dużo pracuje... ;/

Moja córcia jest teraz w tym wieku.. Nie wyobrażam sobie drugiego malucha na tą chwilę. Mam nadzieję że stanie się trochę bardziej samodzielna i mniej zazdrosna, bo będzie bardzo ciężko :(
    Faktycznie długo jesteś sama w ciągu dnia, oby Twój synuś był jednym z tych aniołków, które same się bawią i bezboleśnie ząbkują :) <3

madziutek 23 lubi tę wiadomość

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
  • Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Moje Slicznosci w spodenkach ciazowych w różnej perspektywie...
    <dumna>

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cda96c47c4c.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/394efd007183.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5addf34a35a.jpg

Jaki brzuszek! <3
    Ja nie mam w ogóle buuuuu :(

Aniołek (*) 12.03.2013

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po pierwszej ciąży mam rozstępy tak od pachwin w stronę ud... na brzuchu i na piersiach... wszystkie głębokie... Ale trudno córcia zdrowa...

Też ostatnio lecialam po sok z grejpfruta.... pycha...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    To racja bo ja tez stwierdzilam ze pierwszą ciążę przeszłam rewelacyjnie zero jakiś uciążliwości... teraz też bez wymiotow itp Ale zneczebiei bóle brzucha pachwin... mimo że dopiero 27 lat ale to nie 19...

U mnie spojrzenia bo mieszkam w małej wiosce pochodzę z "tej lepszej rodziny" taka opinia na wiosce a poza tym renomowane liceum i byłam drugą dziewczyną która zaszła... poza tym zaszlam po 2 miediacachi znajomości z facetem na złość rodzicom świadomie bo nie pozwalali mi się z nim spotykać bo 8 lat starszy itp...był ślub i rozwód w wieku 21 lat...
    Od pięciu lat jestem w szczęśliwym związku z mężczyzną mojego życia notabene o 10 lat starszy kolega z wioski;)... trochę mam za sobą Ale córcia widzi się z tatą co dwa tygodnie... z obecnym partnerem żyją na świetnej stopie kochają się ponad życie... studia skończone praca i oczekiwanie na dzidzie... pierwsze potomstwo mojego lubego... chociaż na Emilke cały czas mówi córcia... wychowujemy ja razem od 3 roku zycia...
    Jestem mega szczęśliwa...

Eh dużo prywaty...
    Ściskam...
    Iwonka to naprawdę dużo przeszłaś.. Ale widać że sobie z tym wszystkim świetnie radzisz :) Wiać że jesteś szczęśliwa :)

• Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludzie zawsze będą gadać i krzywo patrzeć, dopisywać własną historię ;)
    Poznałam mojego mężczyznę w wieku 18 lat. 9 miesięcy później zaszłam w ciążę, którą straciłam. Mając 19 lat zaszłam w drugą ciążę :) Teraz 21 lat i spodziewam się kolejnego Skarba :) Czy jestem mniej dojrzała niż trzydziestoletnia mama? Nie powiedziałabym ;)
    Wiek nie ma żadnego znaczenia, my to wiemy, inni nie muszą. A że do tej pory proszą mnie o dowód w sklepie- to i komentarze starszych pań mnie nie ominęły kiedy chodziłam z dużym brzuchem :) Co tam starszych pań! Nieraz minęła mnie grupa dwudziestolatków z tekstem "Gówniary biorą się za dzieci". Miłe to nie jest, ale nie wdaję się w dyskusję, bo szkoda nerwów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 09:41

Iwonkaaa, Rotenkopf lubią tę wiadomość

Aniołek (*) 12.03.2013

• agulas Autorytet

Wysłany: 5 października 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Wy też macie taką amnezje ciążową?? Chciałam sobie zamówić książkę do ang. Zadowolona wchodzę na stronę banku i... nie pamiętam loginu!!!!

Iwonkaaa, Aleksandrakili, Rotenkopf, Lanusia93 lubią tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ