X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam sobie dżinsy ciążowe i spodnie materiałowe ala dresy też ciążowe, na górę jeszcze mieszcze się w swetry i tuniki ale na brzuchu mi wszystko przeszkadzało nawet leginsy. Teraz czuje się o niebo lepiej, nic nie uciska nic nie gniecie ;)

Muszę jeszcze zakupić staniki bo już mi się cyce nie mieszczą w starych

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój synek będzie mieć rok i miesiąc gdy urodzi się mu rodzeństwo ;) nie wyobrażam sobie tego narazie ;D tym bardziej że mam na głowie cały duży dom i jestem sama od 6 do nieraz 20/21 bo mąż dużo pracuje... ;/

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeansy mam z hm duży wybór i pas spokojnie starczy na całą ciążę bo jest rozciagliwy przy pierwszej ciąży miałam identycZne...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Jeansy mam z hm duży wybór i pas spokojnie starczy na całą ciążę bo jest rozciagliwy przy pierwszej ciąży miałam identycZne...

Tam jest spory wybór ;) Ja wzięłam super skinny, były też proste, rozszerzane, boyfriendy... Jakie masz?

• Sunday Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze sie rozejrzec w takim razie, bo ostatnio do pracy tylko sukienki bo wszystko mnie obciska, niby nic nie przytylam i brzuch maly ale po obiedzie wychodzi i juz do wieczora wystaje, a ja nie znosze jak mnie cos obciska, nawet lekko :-D

Myslalyscie o zrobieniu lub zakupie pamiatkowego pudeleczka zeby przechowywac wszystkie cenne rzeczy maluszka? Niektore sa takie piekne!
    I jeszcze znalazlam na necie pomysl na bizuterie z mleka matki!! Mommy Milk Creations sie nazywaja, ciekawe.

Dobrej nocy!!

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7247c52e7879.jpg

Też skinny... pięknie pofkleslaja figurę i brzuszek a do tego mega wygodne po noszeniu legginsow...

jamniczakuchnia, ewcia21k lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 3 października 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na necie hm ma też bieliznę ciążowa a u mnie w hm jej nie było a muszę coś zakupić bo dotychczasowa ciśnie e brzuszek..

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli chodzi o Spa, to teraz jestem w takim małym Spa hotelu , niestety nic nie dobrali dla mnie bo jest specjalny masaż relaksacyjny dla kobiet w ciąży ale dopiero w drugim trymestrze, ja nie chce ryzykować i zrezygnowałam. Jestem w małym Spa moze w lepszym większym Spa maja więcej propozycji dla kobiet w ciąży ;)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jamniczakuchnia gorzej jak ci w biodra pójdzie :D wtedy jeansy mogą być problemem :p
    Dlatego ja w razie w postawiłam na boyfrendy :) te z dziurami :D tez z hm właśnie :)

Oprócz tego mam 2 pary dresów ciążowych 3 pary jeansów 4 sukienki ktore mogą służyć jako tuniki bo ciąża jak wcześniejsza nie będzie noszona w lato :( no i 3 pary spodni materiałowych ciążowych :) ogólnie to i tak musze właśnie pokupowac trochę np swetrów i bluzek z dl rękawem bo brzuch mi odstaje juz fajnie i widać goły :D

Ja uwielbiam promod stradivariusa mango i oczywiście zare <3 liczę ze juz coś fajnego będzie .. w przyszly weekand się wybiorę :)

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolcia1405 jak pójdzie w biodra to kupię jeszcze jedne :P Muszę mieć skinny, nie lubię luźnych spodni.

Iwonkaaa lubi tę wiadomość

• Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeden lubi pomarańcze drugi jak mu nogi śmierdzą ;)
    Nie no tak bez żartów to każdy lubi co chce :) mowie tylko jak może być :p

Dziewczyny jutro idę do pracy !!! :):) 16 miesięcy przerwy miałam :D jestem mega podekscytowana zwłaszcza ze zule - żule zaczynają sezon ogniska aby się ogrzać wiec w tylek pójdzie od tych kiełbasek z ogniska na śniadanie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 09:35

jamniczakuchnia lubi tę wiadomość

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje drogie... Jak mija poranek? Ja póki co troszkę odpoczywam bo o 14 obiecałam córci kino także jedziemy do Wrocławia na babski dzionek... kino ... popcorn... McDonald i lody...
    Pracuje w weekendy także mam tylko jedna niedzielę w misiacu wolna góra dwie także zawsze staram się poświęcić ja coreczce... szkoda że moja druga połowa w trasie...

Życzę miłego słonecznego dzionka... u mnie już pięknie słoneczko świeci...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 09:54

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dziś czeka mega zmywanie wrrr...
    głowa mnie strasznie boli od wczoraj nie moge juz sobie ztym poradzić.
    Miłego dnia rowiez, dzis ak pieknie

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :) a ja dziś postanowiłam leniuchować cały dzień hihi :) ew. po południu jakiś spacerek na świeżym powietrzu :)

• Ameiva Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my mamy dzis gosci, musze chate dprowadzic do ladu i cos upichcic ale mi sie nie chce... Wiolcia oplaca ci sie do pracy wracac? za kilka miesiecy i tak bedziesz musiala znow ja przerwac

dqpr3e5e2vsf93fd.png

w4sqs65guiprfo6k.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja też juz korzystam z tego pięknego dnia leze sobie na leżaczku na powietrzu cudownie :)

Ja tez jak spodnie to tylko rurki nie lubię szerokich bo mnie poszerzają dodatkowo :) te z hm są bardzo wygodne

Moje serce coraz bardziej wariuje mam nadzieję, ze wytrzymam do wizyty u kardio i nie będę zmuszona jechac na ip bardzo bym tego nie chciała...
    Rotenkopf a jak u Ciebie z serduchem bylas w szpitalu i co jakies leki czy cos ?? Czy tak po prostu ma być ?? Bo ja się bardzo niepokoje o moje maleństwo przez te kolatania i one chyba dlatego są coraz częściej i coraz dłużej :(

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam coś ostatnio z sercem, nie zdarza mi sie az tak czesto ale w czwartek bede pytała lekarza...czasami mam tak, ze wydaje mi sie ze wszyscy to słysza..tak wczoraj stałam w kolejce w rossmanie i taka cisza i tyle moje łubudu

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie stresujcie się na zapas :) Czasem jak są delikatne kolatania to raczej nic dziecku nie szkodzi acz kolwiek lepiej być pod kontrolą kardiologa :) przede wszystkim powinno być wykonane porządne EKG ;) ew. holter ekg jezeli lekarz zdecyduje :) Są bezpieczne leki dla kobiet w ciąży ;)
    Moja siostra też miała problemy z sercem w ciąży, dostawała leki. Niestety najgorszą konsekwencją tego było brak pokarmu, ale nawet jakby miała pokarm to nie mogłaby karmić bo musiała dalej leki przyjmować, troszkę mocniejsze po ciąży. Ale najważniejsze jest to aby skonsultować to z kardiologiem :)

• Olina Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie Aleksandrakili dałaś mi teraz do myślenia, że ja cały czas biore tabl na tarczyce i pewnie też nie bede mogła karmić piersia

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Wiolcia1405 Autorytet

Wysłany: 4 października 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ameiva wrote:
    a my mamy dzis gosci, musze chate dprowadzic do ladu i cos upichcic ale mi sie nie chce... Wiolcia oplaca ci sie do pracy wracac? za kilka miesiecy i tak bedziesz musiala znow ja przerwac

Myślę że tak :) trochę odsapnac nabrać sił i dystansu :) pracuje w terenie wiec samo zdrowie :) nikt mi na ręce nie patrzy .
    Oprócz tego będąc na zwolnieniu nie dostaje ryczałtu ani premii ;)

f2w39jcgyl35ko6r.png

mker2l4.png
‹‹ 169 170 171 172 173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ