Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam sobie dżinsy ciążowe i spodnie materiałowe ala dresy też ciążowe, na górę jeszcze mieszcze się w swetry i tuniki ale na brzuchu mi wszystko przeszkadzało nawet leginsy. Teraz czuje się o niebo lepiej, nic nie uciska nic nie gniecie
Muszę jeszcze zakupić staniki bo już mi się cyce nie mieszczą w starych -
nick nieaktualnyIwonkaaa wrote:Jeansy mam z hm duży wybór i pas spokojnie starczy na całą ciążę bo jest rozciagliwy przy pierwszej ciąży miałam identycZne...
Tam jest spory wybórJa wzięłam super skinny, były też proste, rozszerzane, boyfriendy... Jakie masz?
-
Musze sie rozejrzec w takim razie, bo ostatnio do pracy tylko sukienki bo wszystko mnie obciska, niby nic nie przytylam i brzuch maly ale po obiedzie wychodzi i juz do wieczora wystaje, a ja nie znosze jak mnie cos obciska, nawet lekko
Myslalyscie o zrobieniu lub zakupie pamiatkowego pudeleczka zeby przechowywac wszystkie cenne rzeczy maluszka? Niektore sa takie piekne!
I jeszcze znalazlam na necie pomysl na bizuterie z mleka matki!! Mommy Milk Creations sie nazywaja, ciekawe.
Dobrej nocy!! -
Jeżeli chodzi o Spa, to teraz jestem w takim małym Spa hotelu , niestety nic nie dobrali dla mnie bo jest specjalny masaż relaksacyjny dla kobiet w ciąży ale dopiero w drugim trymestrze, ja nie chce ryzykować i zrezygnowałam. Jestem w małym Spa moze w lepszym większym Spa maja więcej propozycji dla kobiet w ciąży
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Jamniczakuchnia gorzej jak ci w biodra pójdzie
wtedy jeansy mogą być problemem :p
Dlatego ja w razie w postawiłam na boyfrendyte z dziurami
tez z hm właśnie
Oprócz tego mam 2 pary dresów ciążowych 3 pary jeansów 4 sukienki ktore mogą służyć jako tuniki bo ciąża jak wcześniejsza nie będzie noszona w latono i 3 pary spodni materiałowych ciążowych
ogólnie to i tak musze właśnie pokupowac trochę np swetrów i bluzek z dl rękawem bo brzuch mi odstaje juz fajnie i widać goły
Ja uwielbiam promod stradivariusa mango i oczywiście zareliczę ze juz coś fajnego będzie .. w przyszly weekand się wybiorę
-
nick nieaktualny
-
Jeden lubi pomarańcze drugi jak mu nogi śmierdzą
Nie no tak bez żartów to każdy lubi co chcemowie tylko jak może być :p
Dziewczyny jutro idę do pracy !!!16 miesięcy przerwy miałam
jestem mega podekscytowana zwłaszcza ze zule - żule zaczynają sezon ogniska aby się ogrzać wiec w tylek pójdzie od tych kiełbasek z ogniska na śniadanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 09:35
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
Witam moje drogie... Jak mija poranek? Ja póki co troszkę odpoczywam bo o 14 obiecałam córci kino także jedziemy do Wrocławia na babski dzionek... kino ... popcorn... McDonald i lody...
Pracuje w weekendy także mam tylko jedna niedzielę w misiacu wolna góra dwie także zawsze staram się poświęcić ja coreczce... szkoda że moja druga połowa w trasie...
Życzę miłego słonecznego dzionka... u mnie już pięknie słoneczko świeci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 09:54
-
nick nieaktualny
-
Hej ja też juz korzystam z tego pięknego dnia leze sobie na leżaczku na powietrzu cudownie
Ja tez jak spodnie to tylko rurki nie lubię szerokich bo mnie poszerzają dodatkowote z hm są bardzo wygodne
Moje serce coraz bardziej wariuje mam nadzieję, ze wytrzymam do wizyty u kardio i nie będę zmuszona jechac na ip bardzo bym tego nie chciała...
Rotenkopf a jak u Ciebie z serduchem bylas w szpitalu i co jakies leki czy cos ?? Czy tak po prostu ma być ?? Bo ja się bardzo niepokoje o moje maleństwo przez te kolatania i one chyba dlatego są coraz częściej i coraz dłużej -
ja tez mam coś ostatnio z sercem, nie zdarza mi sie az tak czesto ale w czwartek bede pytała lekarza...czasami mam tak, ze wydaje mi sie ze wszyscy to słysza..tak wczoraj stałam w kolejce w rossmanie i taka cisza i tyle moje łubudu
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie stresujcie się na zapas
Czasem jak są delikatne kolatania to raczej nic dziecku nie szkodzi acz kolwiek lepiej być pod kontrolą kardiologa
przede wszystkim powinno być wykonane porządne EKG
ew. holter ekg jezeli lekarz zdecyduje
Są bezpieczne leki dla kobiet w ciąży
Moja siostra też miała problemy z sercem w ciąży, dostawała leki. Niestety najgorszą konsekwencją tego było brak pokarmu, ale nawet jakby miała pokarm to nie mogłaby karmić bo musiała dalej leki przyjmować, troszkę mocniejsze po ciąży. Ale najważniejsze jest to aby skonsultować to z kardiologiem -
Ameiva wrote:a my mamy dzis gosci, musze chate dprowadzic do ladu i cos upichcic ale mi sie nie chce... Wiolcia oplaca ci sie do pracy wracac? za kilka miesiecy i tak bedziesz musiala znow ja przerwac
Myślę że taktrochę odsapnac nabrać sił i dystansu
pracuje w terenie wiec samo zdrowie
nikt mi na ręce nie patrzy .
Oprócz tego będąc na zwolnieniu nie dostaje ryczałtu ani premii